Το bohemian style επιστρέφει στην πιο μοντέρνα εκδοχή του - Υιοθέτησε τη Νο1 τάση του καλοκαιριού

Μέσα από θηλυκά σύνολα που κερδίζουν τις εντυπώσεις

Λίτσα Αναστασάκη
Fashion Director
Το bohemian style επιστρέφει στην πιο μοντέρνα εκδοχή του - Υιοθέτησε τη Νο1 τάση του καλοκαιριού

Εάν έχεις στο μυαλό σου μόνο μακριά εμπριμέ φορέματα ή φλοράλ μοτίβα, καλά θα κάνεις να αλλάξεις γνώμη και να θαυμάσεις το modern bohemian style που επιστρέφει στην πιο μοντέρνα εκδοχή του, μέσα από τις προτάσεις του WeCoss, ένα brand που ξέρει να ντύνει τη γυναίκα αναδεικνύοντας τη θηλυκότητά της με τον πιο στοχευμένο τρόπο.

Τα φορέματα WeCoss συνδυάζουν την μποέμ αισθητική, μέσα από τα εντυπωσιακά μοτίβα τους, με τo φινετσάτo γούστο, μέσα από τις θηλυκές γραμμές τους, χαρακτηριστικά που απογειώνουν το σεξαπίλ και τη φινέτσα κάθε ενημερωμένης fashionista.

Οπότε αυτό το καλοκαίρι δεν έχεις παρά να δοκιμάσεις το boho style μέσα από τις προτάεις WeCoss, που θα σε κάνουν να ξεχωρίσεις. Μίνι ή μάξι φορέματα με ιδιαίτερες λεπτομέρειες αλλά και φινετσάτα co-ords θα γίνουν τα δικά σου αγαπημένα τους επόμενους μήνες, που θα φοράς το ίδιο καλά στις πρωινές βόλτες σου στην πόλη αλλά και στις βραδινές εξόδους σου.

Για τις διακοπές σου δεν χρειάζεται να προσπαθήσεις πολύ για να κερδίσεις τις εντυπώσεις, αφού το μόνο που θα κάνεις είναι να βάλεις ένα φόρεμα WeCoss, που θα συνδυάσεις με τα ανάλογα αξεσουάρ, για ένα απόλυτα στοχευμένο καλοκαιρινό look. Πάρε μια ιδέα από το editorial μόδας με τα Best Fashion Brands στο youweekly.gr. που τα WeCoss πρωταγωνίστησαν.

εμπριμέ φόρεμα wecoss

Το bohemian style επιστρέφει στη μοντέρνα εκδοχή του

Τι χρειάζεσαι για να υιοθετήσεις τη Νο1 τάση του καλοκαιριού πέρα από την boho ασιθητική σου; Ένα φόρεμα ή ένα σύνολο που δεν θα θυμίζει μόνο... "παιδιά των λουλουδιών", αλλά θα σε βάζει αυτόματα μέσα στα trends της σεζόν, αφού το καλοκαίρι αυτό το μοντέρνο μποέμ στυλ είναι must-have στις all-day εμφανίσεις μας.

Τα φορέματα και τα co-ords WeCoss δείχνουν ξεκάθαρα πως στις φετινές διακοπές σου - και όχι μόνο- θα δημιουργήσεις τα πιο ενημερωμένα σύνολα, που θα φοράς στο repeat.

φόρεμα μίνι WeCoss

Tip: Θα αναδείξει το girly στυλ σου, μέσα από έναν έντονο boho προσανατολισμό. Φόρεσέ το με χρυσαφί lace up σανδάλια, για μια upper εμφάνιση.

μάξι εμπριμέ φόρεμα WeCoss

Tip: Είναι το φόρεμα που θέλει κάθε γυναίκα. Ο λόγος; Το κόψιμό του δείχνει κάθε σιλουέτα καλλίγραμμη, τονίζοντας παράλληλα το σεξαπίλ. Φόρεσέ το με thong sandals, για μια ενημερωμένη εικόνα.

σετ εμπριμέ μποέμ WeCoss

Tip: Τα αγαπημένα "σετάκια" δεν πρέπει να λείπουν από το δικό σου καλοκαίρι. Είναι safe επιλογή όταν δεν ξέρεις τι να φορέσεις, ενώ ένα κομμάτι WeCoss, αποτελεί σίγουρη στυλιστική επιτυχία! Φόρεσέ το με τα ανάλογα bohemian αξεσουάρ.

Η Ελένη Μενεγάκη επιλέγει τα πιο στυλάτα σύνολα WeCoss

Τυχαίο που η Ελένη Μενεγάκη φοράει ανελλιπώς κάθε σεζόν τα αγαπημένα της WeCoss; Η ίδια έχει δοκιμάσει διάφορα στυλ, μέσα από αντρικού τύπου κοστούμια


[/OEmbed]

αλλά και μάξι "νησιώτικα" φορέματα, τονίζοντας την έμφυτη κομψότητά της και την upper αισθητική της.


Τα έντονα χρώματα δεν λείπουν από τις επιλογές της,


ενώ τα θηλυκά εμπριμέ πουκάμισα συνδυάζονται ιδανικά με oversized παντελόνια,


που κάνουν την Ελένη να ξεχωρίζει στυλιστικά. Highlight; Η τέλεια εφαρμογή, που αναδεικνύει με τον καλύτερο τρόπο τη γυναικεία σιλουέτα.

Who is Who

Η WeCoss είναι ένα ελληνικό brand ρούχων που συνδιάζει το απόλυτο στυλ με εξαιρετική ποιότητα και εφαρμογή. Ο κύριος στόχος της WeCoss είναι να κάνει κάθε γυναίκα που φοράει τα ρούχα της ναι νιώθει ξεχωριστή, σικάτη και πάνω από όλα όμορφη.

Προμηθεύοντας πάνω από 400 καταστήματα στην Ελλάδα, κάθε μέρα το brand μεγαλώνει και γίνεται worldwide καθώς πλέον η εταιρεία διαθέτει τα προϊόντα της σε καταστήματα Παρίσι, Μπαχάμες, Κύπρο, Λίβανο,Τουρκία και Λονδίνο, με το πιο fashion κοινό να εμπιστεύεται τη We Coss, επιλέγοντας τα στυλατα σύνολα της.

Info

  • Διεύθυνση: Μιχάλη Καραολή 11, Νέα Χαλκηδόνα
  • Τηλ. 210 2580028
  • Instagram: we.coss