5+1 καλοκαιρινά trends που δεν πρέπει να φοράς με τζιν

Ανάδειξέ τα με κομμάτια που δεν έχεις καν φανταστεί

Λίτσα Αναστασάκη
Fashion Director
Shutterstock
Shutterstock

Αγαπάμε τα τζιν. Τα τζιν είναι φίλοι μας. Μας δίνουν ατελείωτες ιδέες για σύνολα όταν η έμπνευσή μας τελειώνει, και κυριαρχούν στις γκαρνταρόμπες μας όλο τον χρόνο. Είναι το πολυαγαπημένο basic item της ντουλάπας. Ωστόσο, υπάρχουν ορισμένες τάσεις με τις οποίες το τζιν δεν ταιριάζει και τόσο καλά - αναδεικνύονται καλύτερα εάν τις φορέσεις με διαφορετικό styling,

Δεν πιάνει πάντα το κόλπο, ότι το τζιν πάει με όλα τα ρούχα που έχουμε χειμώνα-καλοκαίρι, οπότε είναι χρήσιμο να δεις και μια άλλη προοπτική, ότι δηλαδή ένα ρούχο που έχεις στο μυαλό σου να το φορέσεις με τζιν παντελόνι θα ταίριαζε καλύτερα με κάποιο άλλο κομμάτι της γκαρνταρόμπας σου.


Για την ακρίβεια 6 είναι τα καλοκαιρινά trends που δεν πρέπει να φοράς με τζιν, αφού συνδυάζονται ιδανικά με άλλα ρούχα που έχεις.

6 καλοκαιρινά trends που δεν πρέπει να φοράς με τζιν

Πάντα τα trends είναι αυτά τα δύσκολα κομμάτια που σε προβληματίζουν στο styling. Εδώ παίζει ρόλο η εστίαση στο τζιν, αφού πάντα το πρώτο πράγμα που σκέφτεσαι όταν πρόκειται να φορέσεις ένα trend είναι το denim παντελόνι σου, καθώς σου παρέχει ασφάλεια.

Ενώ το να επιλέξεις το flare τζιν σου μπορεί να είναι η καλύτερη επιλογή όταν δοκιμάζεις την αγαπημένη σου τάση, μερικές φορές αξίζει να σκεφτείς λίγο περισσότερο. Τι σημαίνει αυτό; Δες ποια 6 καλοκαιρινά trends δεν πρέπει να φοράς με τζιν ή καλύτερα, εάν τα βάλεις με κάποιο άλλο κομμάτι θα τα απογειώσεις σίγουρα!

Animal print top


Είναι το καλοκαίρι του! Τα animal prints θα τα βλέπεις παντού, από παντελόνια και φούστες μέχρι τοπ και μαγιό. Μην το φορέσεις άλλη μία φορά με το τζιν σου αλλά προτίμησε ένα λευκό wide-leg παντελόνι.

Polo


Απευθείας από τα σχολικά και πανεπιστημιακά μας χρόνια γίνεται μεγάλη τάση του καλοκαιριού. Για μια βαρετή εμφάνιση, φόρεσέ το με τζιν, ειδάλλως απογείωσέ το με μια embelished φούστα.

Sneakers


Καλά δεν σου λέω προφανώς να μη φορέσεις τα αθλητικά σου με τζιν, αλλά κουράστηκα πια να βλέπω αυτό τον συνδυασμό παντού! Καλοκαιριάζει, άλλωστε, και θες κάτι πιο δροσερό στην καθημερινότητά σου. Μια slip μάξι φούστα είναι ό,τι πρέπει.

Ριγέ πουκάμισο


Σκέψου να συνδυάσεις δύο τάσεις μαζί, αντί να φορέσεις το γαλάζιο ριγέ πουκάμισο με τζιν. Ένα λειπάρ παντελόνι είναι το τέλειο combo για το καλοκαίρι.

Flat sandals


Ταιριάζουν με τζιν παντελόνι, αλλά με όλα αυτά τα φαρδιά σχέδια που κυκλοφορούν φέτος, χάνονται μέσα στα μπατζάκια! Τα σανδάλια σου θα δείξουν καλύτερα με μια μάξι λευκή φούστα, που είναι και Νο1 summer trend.

Flip flops


Είπαμε είναι το πιο χρηστικό παπούτσι του καλοκαιριού, όλη μέρα, κάθε μέρα. Αλλά μην το βάζεις συνέχεια με τζιν. Φόρεσέ το με ένα tailored παντελόνι, για να του δώσεις μεγαλύτερη... στυλιστική αξία και να ανεβάσεις levels το δτυλ σου.