7 φρέσκιες ιδέες για να βάλεις το σακάκι το καλοκαίρι

Μην το κρεμάσεις στην ντουλάπα τώρα που ζεσταίνει ο καιρός

Λίτσα Αναστασάκη
Fashion Director
Shutterstock
Shutterstock

Από την άνοιξη απευθείας στο καλοκαίρι και το σακάκι δεν μπαίνει στην ντουλάπα, παρόλο που τους θερμότερους μήνες του έτους αναζητάμε πιο ελαφριά και δροσερά κομμάτια στο στυλ μας. Τα κορίτσια της μόδας κρατούν σταθερά τα σακάκια στο προσκήνιο και τα πιο λεπτά κομμάτια παραμένουν στις καλοκαιρινές γκαρνταρόμπες.

Είναι πολύ εύκολο να δημιουργήσεις ένα look με ένα απλό μαύρο σακάκι όλο τον χρόνο, αλλά μόλις πιάσουν οι ζέστες, το στυλ... επανεξετάζει τον τρόπο που θα το φορέσουμε αυτό το καλοκαίρι. Οπότε δες στη συνέχεια 7 φρέσκους τρόπους για να φορέσεις το σακάκι σου χωρίς να ζεσταθείς, αλλά δημιουργώντας ένα δροσερό και παράλληλα μοδάτο σύνολο.

7 φρέσκιες ιδέες για να βάλεις το σακάκι το καλοκαίρι

Με μίνι φούστα


'Ενα λινό κομμάτι είναι δροσερό και θα το συνδυάσεις με μια μίνι φούστα και ψηλοτάκουνα πέδιλα, δημιουργώντας ένα θηλυκό και στυλάτο σύνολο. Μπορείς να το φορέσεις επίσης με ένα φαρδύ λινό παντελόνι και crab sandals, για μια στοχευμένη εμφάνιση.

Με βερμούδα


Επένυσε σε ένα "κοστούμι" αυτό το καλοκαίρι για να έχεις στην ντουλάπα σου το πιο στοχευμένο office look. Συνδύασέ το με τοπ στην ίδια απόχρωση για να αναδείξεις τη φινέτσα σου. Το butter yellow και το baby blue είναι ιδανικά, εάν δεν θέλεις να κινηθείς στη safe επιλογή του μαύρου.

Με μάξι φούστα


Ένα crop σακάκι θα σε βολέψει πολύ το καλοκαίρι. Φόρεσέ το βράδυ με μια μάξι φούστα με σκίσιμο και εναλλακτικά με τη τζιν βερμούδα σου ή το σορτσάκι σου και σανδάλια.

Με παντελόνα


Ένα λινό λευκό κοστούμι θα το φοράς όλη μέρα το καλοκαίρι, ενώ θα μπορείς να κάνεις άπειρους συνδυασμούς με μπλουζάκια και παπούτσια.

Tweed co-ord


Ένα σετ τύπου Chanel θα το βλέπεις παντού φέτος. Ιδανικά σε λευκό ή butter yellow, είναι η επιτομή της κομψότητας.

Total denim


Είναι η τάση της άνοιξης που θα φοράμε και το καλοκαίρι. Για ένα total denim look προτίμησε κομμάτια με διακοσμητικά, που "παίζουν" πολύ, και συνδύασέ τα με ένα απλό λευκό tank top.

Με slip dress


Είναι ο απόλυτος καλοκαιρινός συνδυασμός για μια βραδινή έξοδο - και όχι μόνο. Φόρεσέ το το πρωί με σανδάλια ή αθλητικά και το βράδυ με ψηλοτάκουνα mules.