Το λινό πρωταγωνιστεί στα πιο elegant σύνολα του καλοκαιριού

Για εκλεπτυσμένες και φινετσάτες καλοκαιρινές εμφανίσεις

Λίτσα Αναστασάκη
Fashion Director
 Το λινό πρωταγωνιστεί στα πιο elegant σύνολα του καλοκαιριού

Είναι αυτή η εποχή που ξεκινάς να κάνεις σχέδια για τις καλοκαιρινές σου διακοπές και φυσικά σκέφτεσαι όχι μόνο τον προορισμό που θα επιλέξεις αλλά και τα ρούχα που θα βάλεις στη βαλίτσα σου. Φέτος οι κανόνες της μόδας είναι απλοί: Χρειάζεσαι άνετα, στυλάτα και κομψά κομμάτια για τις all-day εμφανίσεις σου, αλλά και για την παραλία, που θα βρεις στο Haris Cotton.

εμπριμέ φορέματα hariscotton.com

Το καλοκαίρι είναι πάντα η εποχή του λινού, αφού το αγαπημένο αυτό ύφασμα είναι πρώτο στις επιλογές των πιο elegant γυναικών, που επιλέγουν να αναδείξουν την εκλεπτυσμένη αισθητική τους μέσα από τα chic λινά σύνολα που θα ανακαλύψουν στο Haris Cotton.

Με τις ρίζες του να χρονολογούνται εκατοντάδες αιώνες πριν, το λινό αποτελεί βασικό ύφασμα στον κόσμο της μόδας, που χρησιμοποιείται σε φινετσάτα φορέματα και άνετα σύνολα, με την ευελιξία και την προσαρμοστικότητά του που σου επιτρέπουν να απολαύσεις ταυτόχρονα ένα υπέρκομψο και στυλάτο look.

Πέρα από την αισθητική τους γοητεία, τα λινά σύνολα που θα ανακαλύψεις στη Haris Cotton στηρίζουν τη βιώσιμη μόδα μέσα από τους φιλικούς προς το περιβάλλον τρόπους κατασκευής και τις φυσικές βαφές, "αγκαλιάζοντας" την οικολογική μόδα.

λινά σύνολα  hariscotton.com

Στην πλούσια συλλογή Haris Cotton θα βρεις προϊόντα υψηλής ποιότητας που συνδυάζουν την σπάνια κομψότητα με την προσιτή πολυτέλεια. Κομμάτια εμπνευσμένα από την ελληνική φύση, αέρινα και πολύ άνετα, θα γίνουν τα δικά σου αγαπημένα, που θα ανανεώσουν με τον καλύτερο τρόπο την καλοκαιρινή σου γκαρνταρόμπα, αναβαθμίζοντας το στυλ σου στις all-day εμφανίσεις σου.

Πάρε μια γεύση και από τη φωτογράφιση του youweekly.gr για το Αφιέρωμα Beachwear, που ένα λινό φόρεμα Haris Cotton κέρδισε τις εντυπώσεις.

λινό μόβ φόρεμα

10 λινά σύνολα που θα αναβαθμίσουν το στυλ σου

Τα λινά φορέματα Haris Cotton και τα twin sets "αγκαλιάζουν" την ομορφιά της απλότητας δημιουργώντας εμφανίσεις που απογειώνουν τη σοφιστικέ γοητεία και την εκλεπτυσμένη φινέτσα. Το design εμπνέεται από το ελληνικό στοιχείο, με γεωμετρικά μοτίβα και αρχαιοελληνικά σχέδια, παρουσιάζοντας κομμάτια με άνετες σιλουέτες και κομψές γραμμές, που χαρίζουν άνεση και κομψότητα στις εμφανίσεις σου.

Αν θέλεις λοιπόν κι εσύ να αισθανθείς σαν αρχαία Ελληνίδα θεά, δεν έχεις παρά να διαλέξεις ένα από τα 10 λινά σύνολα Haris Cotton που ταιριάζουν στο στυλ και την προσωπικότητά σου.

Μάξι φορέματα

φόρεμα hariscotton.com

Εμπριμέ καφτάνι - Θα το βρεις εδώ

λινό άσπρο φόρεμα  hariscotton.com

Λευκό λινό φόρεμα με V ντεκολτέ - Θα το βρεις εδώ

πορτοκαλί φαρδύ φόρεμα  hariscotton.com

Μάξι λινό φόρεμα - Θα το βρεις εδώ

μάξι εμπριμέ φόρεμα  hariscotton.com

Εμπριμέ λινό φόρεμα - Θα το βρεις εδώ

μοβ λινό φόρεμα  hariscotton.com

Μοβ λινό φόρεμα με βολάν - Θα το βρεις εδώ

λινό φόρεμα  hariscotton.com

Λινό φόρεμα με κεντήματα - Θα το βρεις εδώ

λινό πουκάμισο μακρύ  hariscotton.com

Τιρκουάζ κιμονό - Θα το βρεις εδώ

Μίνι φορέματα

λινή πουκαμίσα  hariscotton.com

Με κέντημα - Θα το βρεις εδώ

μίνι λινό φόρεμα  hariscotton.com

Λινό φόρεμα με ζώνη στη μέση - Θα το βρεις εδώ

λινό κοντό φόρεμα  hariscotton.com

Off-shoulder λινό μίνι φόρεμα - Θα το βρεις εδώ

Top choice για τις διακοπές

Φέτος έρχονται απευθείας από τις πασαρέλες άνοιξη/καλοκαίρι 2024! Τα λινά σετ θα τα λατρέψεις κι εσύ στις διακοπές σου - και όχι μόνο. Είναι κομμάτια άνετα και stylish, που θα φοράς από το πρωί ως το βράδυ, σε κομψές εμφανίσεις για κάθε περίσταση.

λινό χακί σύνολο  hariscotton.com

Λινό σύνολο - Θα το βρεις εδώ

Βάλε, λοιπόν, στη βαλίτσα των διακοπών σου τη Νο1 τάση της σεζόν, μέσα από ένα loose και αέρινο σύνολο Haris Cotton, με παντελόνα και πουκάμισο στο top χρώμα της σεζόν, αφού το πράσινο της ελιάς πρωταγωνιστεί φέτος στα summer looks μας.

5 λόγοι για να επιλέξεις λινά κομμάτια Haris Cotton

λινά πουκάμισα  hariscotton.com

  • Για την αέρινη σιλουέτα τους, που αφήνουν το σώμα να αναπνέει και χαρίζουν άνεση και στυλ σε κάθε σου εμφάνιση.
  • Για τον σεβασμό στη διαφορετικότητα, μέσα από κομμάτια που χαρίζουν ανεπιτήδευτη κομψότητα.
  • Για την οικολογική τους συνείδηση. Στον πυρήνα της εταιρείας βρίσκεται η φύση, επιλέγοντας οικολογικά υφάσματα και βαφές, στηρίζοντας τη βιώσιμη μόδα.

    μπλούζα με βολάν  hariscotton.com
  • Για τα σχέδια που "αποπνέουν" ελληνική αύρα, με μοτίβα εμπνευσμένα από την ελληνική φύση, τον πολιτισμό και τη μυθολογία.
  • Για το γεγονός ότι η άριστη ποιότητά τους το all-time classic design τους τα καθιστά διαχρονικά κομμάτια σε μια γυναικεία γκαρνταρόμπα, που θα απολαμβάνεις για χρόνια.

Info