H Κάτια Ταραμπάνκο φόρεσε το φλοράλ φόρεμα που όλες θέλουμε το καλοκαίρι

Το trend που δεν φεύγει ποτέ από τη μόδα αποκτά φέτος μοντέρνες πινελιές

Λίτσα Αναστασάκη
Fashion Director
Photo by Κώστας Καπαρελιώτης
Photo by Κώστας Καπαρελιώτης

Τα φλοράλ έχουν φέτος την τιμητική τους και αυτό το διαχρονικό μοτίβο στη γυναικεία γκαρνταρόμπα αποκτά μοντέρνες πινελιές και φοριέται από το πρωί ως το βράδυ σε all-day εμφανίσεις.

Η Κάτια Ταραμπάκνο πόζαρε στον φακό του youweekly.gr επιλέγοντας το πιο μοδάτο κομμάτι της σεζόν, που συνδυάζει άριστα τον ρομαντισμό με τη θηλυκότητα. Δες το βίντεο που ακολουθεί το stylish look της κούκλας Κάτιας και δες πώς θα το δημιουργήσεις κι εσύ!


To φλοράλ φόρεμα που όλες θέλουμε το καλοκαίρι

Πριν αναρωτηθείς γιατί να επιλέξεις φλοράλ φέτος το καλοκαίρι, ειδικά εάν είναι ένα print που δεν ταιριάζει στο δικό σου στυλ, δεν έχεις παρά να τσεκάρεις το πιο μοδάτο κομμάτι που φόρεσε η Κάτια Ταραμπάνκο και αυτόματα θα απογειωθεί όχι μόνο η διάθεσή σου αλλά και το... στυλ σου! Δημιούργησε, λοιπόν, το πιο in fashion σύνολο της σεζόν βήμα-βήμα.

Copy the look

Η Κάτια επέλεξε φόρεμα @we.coss που συνδυάζει ιδανικό τον ρομαντισμό των φλοράλ μέσα από τα πλούσια βολάν αλλά και τις τάσεις της σεζόν, με μοδάτες πινελιές, όπως τα θηλυκά cut-outs, που είναι top choice του καλοκαιριού.

Ολοκλήρωσε το look της με stylish αξεσουάρ, που χάρισαν στο σύνολο μια αβίαστη κομψότητα και girly διάθεση - σαν τη δική της στον φακό του youweekly.gr!

κάτια ταραμπάνκο με μίνι φόρεμα

Σημείωσε τις top πλατφόρμες του καλοκαιριού σε gold metallic απόχρωση Dore Shoes

πέδιλα χρυσαφί dore shoes

Θα τις βρεις εδώ

κάτια ταραμπάνκο

το girly κολιέ με καρδιές Jools

κολιέ με καρδιές joolsilver

Θα το βρεις εδώ

το βραχιόλι-χειροπέδα Jools

βραχιόλι χρυσαφί joolsilver

Θα το βρεις εδώ

κρίκοι χρυσαφί joolsilver

και τους κρίκους Jools

Θα τους βρεις εδώ

Όσο για την τσάντα της; Μια chain-bag Kooreloo από το ceee.glyfada σε nude τόνο.

Highlight: Άφησε το φόρεμα να αναδειχτεί, επιλέγοντας minimal αξεσουάρ, όπως έκανε η Κάτια, για μια πλήρως ενημερωμένη εμφάνιση. Αν δεν είσαι fan με τα ψηλοτάκουνα, μπορείς να φορέσεις το ίδιο σύνολο με ένα ζευγάρι mules με χαμηλό τακούνι, που θα σου χαρίσουν μεγαλύτερη άνεση στο περπάτημα.