Τα τζιν με ρεβέρ κάνουν δυναμικό comeback και θα είναι παντού το καλοκαίρι

Για τους επόμενους μήνες θα τα φοράς non stop

Λίτσα Αναστασάκη
Fashion Director
Τα τζιν με ρεβέρ κάνουν δυναμικό comeback και θα είναι παντού το καλοκαίρι

Για τους επόμενους μήνες σημείωσε ότι ένα τζιν κυρίως θα βλέπεις παντού, καθώς ορίζεται ως η Νο1 τάσης της σεζόν, κάνοντας δυναμικό comeback από τα 90s, με τις fashion influencers να το φοράνε μαζικά στις εμφανίσεις τους.

Ανεξάρτητα από το σχήμα και το χρώμα του (μπορείς να το δοκιμάσεις πέρα από το κλασικό γαλάζιο ή dark blue, σε λευκό για το καλοκαίρι, ακόμα και σε μαύρο), το Instagram και το street style το απογειώνουν και γίνεται μανία ανάμεσα στις fashionistas, που το φοράνε το ίδιο καλά με όλα τα flats και τα ψηλοτάκουνα, κάνοντας άπειρους συνδυασμούς.


Τα τζιν με ρεβέρ θα είναι παντού το καλοκαίρι

Ένα μοδάτο και σούπερ στυλάτο τζιν παντελόνι κυριαρχεί στους δρόμους του κόσμου και αυτό δεν είναι άλλο από το τζιν με ρεβέρ, που σου χαρίζει πολλές επιλογές στο styling. Ο λόγος; Αυτό το κομψό "γύρισμα" δεν είναι μόνο λειτουργικό αλλά αποτελεί και μια διακοσμητική λεπτομέρεια που καθορίζει την τελική εμφάνιση.

Και αυτό φυσικά συμβαίνει χάρη και στην αντίθεση του χρώματος (το εσωτερικό του τζιν είναι σίγουρα πιο ανοιχτόχρωμο από την εξωτερική όψη του παντελονιού).


Το ύψος του ρεβέρ είναι επίσης πολύ σημαντικό να να δημιουργήσεις ένα κομψό look, οπότε εστίασε σε αυτό που ανεβαίνει ψηλότερα και προτίμησε σχέδια wide-leg και φαρδιά ή straight (ακόμα και κάπρι), αποφεύγοντας τα πολύ στενά τζιν (δεν είναι της μόδας σε αυτό το σχέδιο).


Τα τζιν με ρεβέρ (ή αγγλιστί cuff denim) έχουν εμφανιστεί παντού γύρω μας σε μια σειρά από χρώματα και σχέδια -μήκος μέχρι τον αστράγαλο ή με φαρδιά μπατζάκια που φτάνουν στο έδαφος. Αυτό το στυλ ταιριάζει ιδανικά με όλα τα καλοκαιρινά σου τοπ αλλά και με κομψές Μary Janes, μπαλαρίνες και kitten heels για ένα φινετσάτο αποτέλεσμα.


Highlight: Μπορείς να γυρίσεις μόνη σου ένα ρεβέρ στο παντελόνι που ήδη έχεις, με βελόνα και κλωστή, δημιουργώντας μια μοδάτη λεπτομέρεια σε ένα παλαιότερο κομμάτι της ντουλάπας σου.