Το μυστικό που θα «απογειώσει» το νυφικό μακιγιάζ σου! Τόνισε την επιδερμίδα σου µε έξτρα λάμψη!

Απόκτησε τώρα μια νεανική όψη!

Το μυστικό που θα «απογειώσει» το νυφικό μακιγιάζ σου! Τόνισε την επιδερμίδα σου µε έξτρα λάμψη!

Τόνισε την επιδερμίδα σου με λίγη έξτρα λάμψη και θα «απογειώσει» το νυφικό μακιγιάζ σου αυτό το μυστικό!

Το νυφικό µακιγιάζ είναι το απαραίτητο συστατικό που θα απογειώσει την εικόνα σου στην πιο σηµαντική ηµέρα της ζωής σου. Επίλεξε λοιπόν ένα κλασικό make up look σε µπρονζέ τόνους και τόνισε την επιδερµίδα σου µε έξτρα πινελιές λάµψης!

Maria Menounos

Η Ελληνοαµερικανίδα παρουσιάστρια παντρεύτηκε τον εκλεκτό της καρδιάς της, Kevin Undergarro, στο Άκοβο Αρκαδίας τον περασµένο Οκτώβριο. Μάλιστα το νυφικό της µακιγιάζ επιµελήθηκε ο celebrity make-up artist και κουµπάρος της, Δηµήτρης Γιαννέτος, ο οποίος επέλεξε ένα φυσικό µακιγιάζ σε µπρονζέ τόνους, µε λάµψεις στα ζυγωµατικά και χείλη σε ροζ-nude τόνους.

Μαρία Μενούνος Maria Menounos παρουσιάστρια γάμος

Η πιο ωραία ώρα!

Λίγο πριν από την ωραιότερη ηµέρα της ζωής σου αφιέρωσε ελάχιστο από τον πολύτιµο χρόνο σου για µια ολοκληρωµένη φροντίδα από την κορυφή µέχρι τα νύχια. Στα MediPRINOU, θα βρεις, µεταξύ άλλων, ένα πλούσιο µενού από θεραπείες οµορφιάς για το πρόσωπο και το σώµα, που θα σε βοηθήσουν να αποκτήσεις µια νεανική και λαµπερή όψη αλλά και ένα καλλίγραµµο κορµί λίγο πριν ανέβεις τα σκαλιά της εκκλησίας. (mediprinou.gr)

Μυστικό για γερη καρδια!

Ο γάµος µαζί µε µια καλή και ισορροπηµένη διατροφή, πλούσια σε προβιοτικά και φυτικές στερόλες, συµβάλλουν στην υγιή λειτουργία της της καρδιάς, διατηρώντας τα φυσιολογικά επίπεδα της χοληστερόλης στο αίµα, ενώ ακόµη βοηθούν και το πεπτικό σύστηµα.

Συµπλήρωµα διατροφής µε προβιοτικά και φυτοστερόλες για τον έλεγχο της χοληστερίνης, Cholviva, Med Melon, €49,50 (στα Φαρµακεία, medmelon.gr)

Κόµπακτ µπρονζέ πούδρα, Bronzing Powder, Seventeen, €17,10

Seventeen bronzing powder Terracotta μπρονζέ νυφικό μακιγιάζ

Παλέτα σκιών, 4-Colour Eye Palette No 02 Rosewood, Clarins, €51,40

Rosewood παλέτα σκιών νυφικό μακιγιάζ

Υγρό κραγιόν, Beautiful Color Bold Liquid Lipstick No 02, Elizabeth Arden, €28,90

Lipstick Elizabeth Arden κραγιόν νυφικό μακιγιάζ

Κόµπακτ πούδρα, Max Compact Powder by GRIGI Makeup, €5,50 (grigi.gr, Grigimakeup, grigimakeup)

Compact powder πούδρα νυφικό μακιγιάζ

Μαύρη µάσκαρα, Snapscara, Maybelline New York, €11,95

Μαύρη µάσκαρα Snapscara Maybelline New York νυφικό μακιγιάζ

Make up σε µορφή στικ, Natural Fix, Extra Coverage Stick Foundation Waterproof SPF 15, Radiant, €19,80

Make up στικ Foundation Radiant μείκ απ νυφικό μακιγιάζ

Δείτε επίσης ποιες είναι οι 5 τάσεις στο νυφικό μακιγιάζ!

Αν ετοιμάζεσαι να γίνεις νυφούλα αυτά είναι τα λάθη στο μακιγιάζ που κάνουμε όλες!

Η άνοιξη είναι, ίσως, η πιο ρομαντική εποχή του χρόνου κι έτσι θεωρείται ιδανική για να πραγματοποιήσεις τον γάμο σου.

Αν, λοιπόν, έχεις ήδη πάρει τη μεγάλη απόφαση και μπαίνεις στην τελική ευθεία για τις προετοιμασίες του νυφικού σου look, θα πρέπει να δώσεις ιδιαίτερη σημασία στο μακιγιάζ σου, καθώς πρέπει να λάμπεις εκείνη τη μέρα.

Όλα τα βλέμματα είναι φυσικό να είναι στραμμένα πάνω σου, κι έτσι θα πρέπει να αποφύγεις τα βασικά λάθη στο beauty look σου.

Πάρε, λοιπόν, χαρτί και μολύβι και άρχισε να σημειώνεις τα do και τα don’t που σου παρουσιάζει το Youweekly.gr για ένα πετυχημένο αποτέλεσμα.

Do

1. Αν έχεις αποφασίσει να χρησιμοποιήσεις ψεύτικο μαύρισμα, μπορείς να το κάνεις, αρκεί να υπάρχει το κατάλληλο χρονικό διάστημα για δύο τουλάχιστον δοκιμές.

2. Την πρώτη φορά που θα δοκιμάσεις τα χρώματα για το μακιγιάζ σου, φρόντισε να φοράς ένα λευκό t-shirt, ώστε να έχεις καλύτερη εικόνα του τελικού αποτελέσματος.

3. Δώσε ιδιαίτερη προσοχή στα μάτια και φρόντισε να τα φωτίσεις με το κατάλληλο concealer, εξαφανίζοντας παράλληλα και τους μαύρους κύκλους.

4. Διάλεξε ένα beauty look που θα αναδείξει τα χαρακτηριστικά του προσώπου σου και τη φυσική ομορφιά σου.

5. Επέλεξε κάτι φρέσκο και όχι τελείως άτονο, γιατί θα πρέπει να δημιουργηθεί αντίθεση με το λευκό χρώμα του φορέματός σου.

6. Η τελική πινελιά του ρουζ θα αναδείξει όλο το make up.

Don’t

1. Μη δοκιμάζεις το μακιγιάζ σου με ακατάλληλο φωτισμό.

2. Μη διαλέξεις μία βαριά βάση, γιατί το αποτέλεσμα θα φανεί και στις φωτογραφίες.

3. Η μέρα δεν ενδείκνυται για κάτι ιδιαίτερα εκκεντρικό. Μπορείς να κάνεις τολμηρές επιλογές κάποια άλλη εποχή του χρόνου!

4. Προσπάθησε να μη φωτίσεις υπερβολικά την περιοχή κάτω από τα μάτια. Σίγουρα δεν θέλεις να εμφανιστείς στο νυφικό album με δύο λευκά σημάδια.

5. Μην εφαρμόσεις το make up μόνο στο πρόσωπο. Συνέχισε στο λαιμό και στους ώμους, ειδικά αν φοράς ένα strapless νυφικό.

6. Μη βάψεις τα μάτια σου με πολύ σκούρες σκιές, γιατί μετά από λίγη ώρα μπορεί να μουτζουρωθείς και το αποτέλεσμα δεν θα είναι πια καλαίσθητο.

Γενικά, φρόντισε να επιλέξεις ένα beauty look που θα σου ταιριάζει και φυσικά, μην ξεχάσεις το χαμόγελό σου που είναι το πιο βασικό!