Love & Marriage: 8 βήματα για σωστό προγραμματισμό πριν την μεγάλη ημέρα!

Αν θέλετε να οργανώσετε έναν γάμο εδώ είναι όσα πρέπει να κάνετε!

Love & Marriage: 8 βήματα για σωστό προγραμματισμό πριν την μεγάλη ημέρα!

Θέλετε να οργανώσετε έναν γάµο που θα καταπλήξει τους καλεσµένους σας; Εάν ναι, τότε ξεκινήστε µε τον σωστό προγραµµατισµό και πάρτε ιδέες για όλα εκείνα που πρέπει να κάνετε πριν τη µεγάλη µέρα. Σας βρήκαμε τις 8 καλύτερες για... love & marriege like a fairytale!

1. Δεξίωση

µε έξτρα bonus!

γάμος δεξίωση

Το ξενοδοχείο Club Hotel Loutraki αποτελεί µια εξαιρετική επιλογή για τη γαµήλια δεξίωσή σας. Επιλέξτε τον ειδυλλιακό υπαίθριο xώρο, τα ιδιαίτερου ύφους εστιατόρια ή τις πολυµορφικές αίθουσες εκδηλώσεων, που είναι ιδανικές για µια πολυτελή δεξίωση. Ως ευχαριστήριο δώρο το Club Hotel Loutraki, προσφέρει στους νεόνυµφους και µια διαµονή µε πρωινό σε πολυτελές δωµάτιο για την πρώτη νύχτα του γάµου σας. (clubhotelloutraki.gr)

2. Για καλό σκοπό!

ετοιμασίες γάμου

Στηρίξτε το έργο του εθελοντικού οργανισµού µη κερδοσκοπικού χαρακτήρα «Το χαµόγελο του παιδιού» επιλέγοντας πρωτότυπες µποµπονιέρες, προσκλητήρια αλλά και είδη γάµου. Σηµείωσε ότι µέρος των εσόδων από τις πωλήσεις τους βοηθούν στη λειτουργία του οργανισµού. (hamogelo.gr/gr/el/eshop)

3. Home sweet home!

δεξίωση

To σπίτι των νεονύµφων χρειάζεται την κατάλληλη επίπλωση και εξοπλισµό για να γίνει µια ζεστή γωνιά, όπου το ζευγάρι θα νιώθει άνεση και θαλπωρή. Απαραίτητη προϋπόθεση; Να βρείτε το στυλ και το ύφος της διακόσµησης που σας ταιριάζει ούτως ώστε να κάνετε τη σωστή επιλογή. Στην εταιρεία «GALANIS In House» θα ανακαλύψετε µια µεγάλη ποικιλία επίπλων µε αισθητική και υψηλή ποιότητα για κάθε χώρο του σπιτιού σας και µάλιστα σε value-for-money τιµές. (galanis-inhouse.gr)

4. Γλυκιές... ιστορίες

τούρτες για γάμους

Η γαµήλια τούρτα είναι ένα σηµαντικό κοµµάτι της δεξίωσης του γάµου σας που πρέπει να είναι απόλυτα εναρµονισµένη µε το ύφος του event. Γι’ αυτόν τον λόγο καλό είναι να εµπιστευτείτε τους ειδικούς. Στο «Μελιστάλακτο» θα βρείτε µια µεγάλη ποικιλία από γαµήλιες τούρτες για να παραγγείλετε εκείνη που σας ταιριάζει. (melistalakto.gr)

5. Καλά στέφανα!

στέφανα

Δώστε βάρος στην επιλογή των γαµήλιων στεφάνων, η οποία πρέπει να είναι και αυτή ανάλογη µε το ύφος τους γάµου σας. Στη «Maribel» θα βρείτε µια µεγάλη ποικιλία χειροποίητων στεφάνων, και όχι µόνο, για να επιλέξετε αυτά που σας ταιριάζουν. (maribel.gr)

6. Παραµυθένιες απολαύσεις!

γάμος

Γλυκά πασπαλισµένα µε πολλή αγάπη και φαντασία για την ωραιότερη ηµέρα της ζωής σας! Το «Regina Queens of sweets» µπορεί να κάνει τα όνειρά σας πραγµατικότητα παρασκευάζοντας λαχταριστές γλυκές δηµιουργίες, από τη νυφική τούρτα µέχρι τα γλυκά υποδοχής, δηµιουργώντας µοναδικά cupcakes, Cake Pops κ.ά. ( regina_qos)

7. Flower power

Στο ανθοπωλείο «Vagenas Flowers Peiraias», στην οδό Τζαβέλλα 52 στην Καστέλλα στον Πειραιά (τηλ. 210 4221229) θα ανακαλύψετε, µεταξύ άλλων, µια µεγάλη ποικιλία από ολοκληρωµένες νυφικές προτάσεις που ξεκινούν από τον στολισµό της εκκλησίας και του αυτοκινήτου µέχρι την κοµψή και όµορφη νυφική ανθοδέσµη.

( Vagenas_Flowers_Peiraias)

8. Cozy δεξίωση στα βόρεια προ’άστια!

αίθουσες δεξιώσεων

Για την πιο ιδιαίτερη στιγµή της ζωή σας επιλέξτε µια καλαίσθητη αίθουσα δεξιώσεων, που θα φιλοξενήσει τους καλεσµένους σας προσφέροντάς τους µια µεγάλη ποικιλία γεύσεων για όλα τα γούστα και σε πολύ προσιτές τιµές. Στο Χαλάνδρι υπάρχει η αίθουσα εκδηλώσεων του παραδοσιακού εστιατορίου «O Χρήστος», που µε πάνω από 40 χρόνια εµπειρίας, εγγυάται ότι η οργάνωση της εκδήλωσής σας, στον χώρο θα είναι άψογη και τέλεια οργανωµένη! (ochristos.gr)

Εδώ θα βρεις τους γάμους που άφησαν εποχή στην ελληνική showbiz