Σπυροπούλου, Δεληγιάννη κι άλλες 8 - Τα πιο όμορφα νυφικά που φορέθηκαν το 2022

Οι γάμοι της χρονιάς που μας ξάφνιασαν

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Σπυροπούλου, Δεληγιάννη κι άλλες 8 - Τα πιο όμορφα νυφικά που φορέθηκαν το 2022

Ήταν μια χρονιά γεμάτη απ’ όλες τις απόψεις. Γάμοι και χωρισμοί που πρωταγωνίστησαν στην επικαιρότητα μαζί με γεννήσεις και απώλειες που έγραψαν ιστορία –καθεμία για τους δικούς της λόγους. Η ανθρωπότητα έχει κάνει restart μετά τον Covid και το μέλλον παραμένει αχαρτογράφητο, ωστόσο μας φέρνει σε μια νέα εποχή με αλλαγές και αναταραχές που συζητήθηκαν.

Το YOU κάνει flashback στους τελευταίους 12 μήνες και στα περιστατικά που άφησαν το σημάδι τους στο 2022

Από τον Γιώργο Κακογιάννη

Γιώργος Μαυρίδης - Κρίστη Καθάργια

Γάμοι 2022

«Δεν πίστευα απλά ποτέ ότι θα ζήσω µε µια γυναίκα την υπόλοιπη ζωή µου», έχει δηλώσει στο παρελθόν o Γιώργος Μαυρίδης, τελικά όµως βρήκε τον άνθρωπό του... Η γνωριµία του µε την εντυπωσιακή ψυχολόγο, Κρίστη Καθάργια, έµελλε να του αλλάξει πορεία και να τον φέρει... γαµπρό την Παρασκευή 6 Μαΐου στα σκαλιά του Δηµαρχείου Θεσσαλονίκης.

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου - Βασίλης Σταθοκωστόπουλος

Γάμοι 2022

Μια ονειρεµένη µέρα που εκείνοι ήθελαν να τη ζήσουν χωρίς κάµερες και φωτογράφους, παρέα µόνο µε τους δικούς τους ανθρώπους. Ο «γάµος της χρονιάς» σίγουρα ήταν αυτός της παρουσιάστριας Κωνσταντίνας Σπυροπούλου και του επιχειρηµατία Βασίλη Σταθοκωστόπουλου, που έγινε την Κυριακή 2 Οκτωβρίου στο Δηµαρχείο Βάρης-Βούλας-Βουλιαγµένης. Πρωταγωνίστρια ήταν η πανέµορφη νύφη, που έλαµπε από χαρά και συγκίνηση στον έβδοµο µήνα της εγκυµοσύνης της, φορώντας ένα κατάλευκο φόρεµα και παπούτσια διά χειρός Σήλιας Κριθαριώτη.

Μαυρίκιος Μαυρικίου - Ιλάειρα Ζήση

Με διαφορά ο πιο... προβεβληµένος γάµος της χρονιάς. Μια υπερπαραγωγή περίµενε τους περίπου 2.000 καλεσµένους του ζευγαριού τον περασµένο Αύγουστο στον Ιερό Ναό Αποστόλου Ανδρέα στη Λεµεσό, σε µια τελετή που τα είχε όλα: Δρακόντεια µέτρα ασφαλείας µε κλειστούς δρόµους και αυτοκινητοποµπή να συνοδεύει τους δύο νεόνυµφους, τεράστιες ανθοδέσµες και φουλ του χρυσού σε κάθε λεπτοµέρεια αλλά και µία φαντασµαγορική δεξίωση µε την Έλλη Κοκκίνου στο µικρόφωνο. (δείτε εδώ βίντεο και φωτογραφίες από τον γάμο)

Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης - Κέλλυ Δρίτσα

Γάµος αλά... ιταλικά. Στη Ρώµη νυµφεύτηκε ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης την εκλεκτή της καρδιάς του και οικονοµολόγο, Κέλλυ Δρίτσα. Ο γάµος και η δεξίωση έγιναν σε κλειστό κύκλο τον περασµένο Νοέµβριο, µε παρόντες κυρίως στενούς φίλους και συγγενείς του ζευγαριού, όπως τα αδέλφια του Αναπληρωτή Υπουργού Εξωτερικών Ελένη, Κωνσταντίνο και Θωµά. (δείτε εδώ φωτογραφίες από το νυφικό της)

Φωτεινή Αθερίδου - Κωνσταντίνος Μαγκλάρας

Γάμοι 2022

Στις αρχές Σεπτεµβρίου άρχισαν οι... ψίθυροι πως η Φωτεινή Αθερίδου ετοιµάζεται να παντρευτεί τον σύντροφό της, Κωνσταντίνο Μαγκλάρα. Κι έτσι έγινε, µε το ζευγάρι να παντρεύεται µακριά από τις κάµερες στον κλειστό χώρο του κήπου Μελισσουργού και να βαφτίζει εκεί τον γιο του, Θοδωρή. «Η πιο όµορφη µέρα της ζωής µας… Δεν έχω λόγια να εκφράσω την ευγνωµοσύνη µου», ανέφερε –µεταξύ άλλων– η ηθοποιός.

Σόνια Θεοδωρίδου - Δημήτρης Τσαγκρής

Γάμοι 2022

«Ναι» στον έρωτα για τρίτη φορά είπε η διεθνώς αναγνωρισµένη σοπράνο, που ανέβηκε τα σκαλιά του Δηµαρχείου Περιστερίου µαζί µε τον κατά επτά χρόνια µικρότερο αγαπηµένο της. «Ο Δηµήτρης ήταν τόσο σαρωτικός, που ήταν µονόδροµος να πω το “ναι” στον γάµο», δήλωσε λίγο µετά τον πολιτικό γάµο τους τον περασµένο Σεπτέµβριο η Σόνια Θεοδωρίδου, για να συµπληρώσει: «Με κάνει να νιώθω νέα και όµορφη».

Ορφέας Αυγουστίδης - Γεωργία Κρασσά

Γάμοι 2022

Άρωµα... «Σασµού»! Τηρώντας τις παραδόσεις και φορώντας ένα λευκό σαρίκι-σύµβολο χαράς παντρεύτηκε ο Ορφέας Αυγουστίδης την εκλεκτή της καρδιάς του Γεωργία Κρασσά τον περασµένο Ιούνιο, σε µια τελετή που συνδυάστηκε µε τη βάφτιση του γιου τους Αχιλλέα-Κωνσταντίνου. Συγκινηµένοι στο πλευρό του πρωταγωνιστή της δηµοφιλούς σειράς του Alpha βρίσκονταν φυσικά οι γονείς του, Μαρία Τζοµπανάκη και Ντίνος Αυγουστίδης.

Τζίμης Σταθοκωστόπουλος - Ιωάννα Σιαμπάνη

Γάμοι 2022

Επτά χρόνια µετά την γνωριµία τους και µε ευχάριστη αφορµή την εγκυµοσύνη της γοητευτικής Ιωάννας του «My Style Rocks», ήρθε η ώρα να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας. Τον περασµένο Ιούλιο, στο εκκλησάκι του Αγίου Γεωργίου στο Καβούρι, ο Τζίµης Σταθοκωστόπουλος αποχαιρέτισε την... εργένικη ζωή, µε τη δεξίωση να πραγµατοποιείται αµέσως µετά στο restaurant-bar «Ithaki» της οικογένειας, που βρίσκεται στον Λαιµό της Βουλιαγµένης.

Ηλίας Βρεττός - Αναστασία Δεληγιάννη

Γάμοι 2022

«Ως το άπειρο» τραγουδούσε εκείνο το βράδυ της 1ης Σεπτεµβρίου ο Ηλίας Βρεττός, αλλά ο έρωτάς τους έφτασε... ακόµα παραπέρα! Τελικά η καλλονή personal trainer Αναστασία Δεληγιάννη έµελλε να ντύσει γαµπρό τον (άλλοτε αµετανόητο εργένη) τραγουδιστή, µε τη γαµήλια τελετή να πραγµατοποιείται στην ιδιαίτερη πατρίδα του, την Κύµη, και συγκεκριµένα στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου.

Λάμπρος Κτεναβός - Ειρήνη Ψυχράμη

Γάμοι 2022

Πολλοί είχαν... άχτι τον κακό «Οσµάν» από το «Κόκκινο ποτάµι», καµία σχέση ωστόσο µε τον πρωταγωνιστή στην κανονική του ζωή. Όσοι βρέθηκαν στην τελετή του περασµένου Νοεµβρίου µπορούσαν να δουν πόσο ευγενικός ήταν ο Λάµπρος Κτεναβός µε τους προσκεκληµένους του και φυσικά µε τη νυν σύζυγό του, τη «γυναικάρα» του, όπως λέει τρυφερά την Ειρήνη Ψυχράµη – πρώην µέλος των Hi5. Πριν παντρευτεί µε θρησκευτικό γάµο, το ζευγάρι έχει αποκτήσει έναν γιο, τον Χρήστο.