Η δίαιτα που υπόσχεται μεγάλη απώλεια βάρους και έγινε θέμα συζήτησης στα forums

Η δίαιτα που υπόσχεται μεγάλη απώλεια βάρους και έγινε θέμα συζήτησης στα forums
Σε ένα από τα πλέον γνωστά ελληνικά forum συζήτησης στο διαδίκτυο για θέματα διατροφής κ δίαιτας εντοπίσαμε μια συζήτηση 1551 σελίδων. Το θέμα της είναι μια δίαιτα που υπόσχεται απώλεια 20 κιλών σε ένα μήνα, με τα πρώτα 6 κιλά να χάνονται τις πρώτες 6 ημέρες και κάθε επόμενη ημέρα από μισό κιλό.

Η συζήτηση έχει ανοίξει από το Ιούνιο του 2011 από ένα μέλος που παρουσίαζε σταδιακά την απώλεια βάρους του μέσω αυτής της δίαιτας. Κατάφερε να χάσει, όπως αναφέρεται, 13 κιλά σε ένα μήνα. Η συζήτηση διαρκεί έως και σήμερα με πολλά νέα μέλη να δοκιμάζουν ενθουσιασμένα τη δίαιτα και με μικρότερη ή μεγαλύτερη απώλεια βάρους να αποχωρούν και να επανέρχονται. Διαβάστε παρακάτω:

Τι προτείνει η «μαγική» δίαιτα (όπως αναφέρεται στο site που τη φιλοξενεί):

Αφαιρούμε τους υδατάνθρακες από τη διατροφή μας και βοηθάμε τον οργανισμό μας να καθαρίσει το περιττό λίπος. Με τον αποκλεισμό των υδατανθράκων οι στρώσεις του λίπους στο σώμα μας λιώνουν από μόνες τους.

Στις 6 μέρες χάνουμε 6 κιλά και κάθε επόμενη από μισό κιλό.

Μέσα 1 μήνα χάνουμε 20 κιλά.

Αλλά προσοχή!

Αν κάποια μέρα φάμε λίγο ψωμί , όσο το μέγεθος ενός νυχιού ή οτιδήποτε που περιέχει υδατάνθρακες, ο οργανισμός θα πάρει τους υδατάνθρακες και αυτόματα θα μπλοκάρει το σύστημα που λιώνει το λίπος.

Η δίαιτα είναι χημική και η ουσία της είναι να τρώμε πολύ κρέας και λαχανικά, βρασμένα και σερβιρισμένα με αλάτι ,πιπέρι, σκόρδο, λάδι και λεμόνι η ξύδι. Η ποσότητα είναι απεριόριστη.

Επιτρέπονται:

Όλα τα είδη κρέατος, όπως μοσχάρι, βοδινό, πουλερικά, αρνί, χοιρινό, πάπια, χήνα, γαλοπούλα, συκωταριά, μαγειρεμένα με όλους τους τρόπους, αλλά όχι παναρισμένα, κρέατα καπνιστά και λουκάνικα εκτός τύπου Φραγκφούρτης

Όλα τα είδη ψαριών και του γλυκού νερού, κονσέρβες ψαριών σε νερό ή λάδι και όχι αυτές που περιέχουν λαχανικά.

Όλα τα λαχανικά, όπως μπρόκολο, βλίτα, σπανάκι, πράσο, λάχανο, μελιτζάνες, καρότο, σέλινο, μαϊντανό, ρόκα, λαχανάκια Βρυξελλών, σπαράγγια, αγκινάρες, κουνουπίδι.

Όλες οι σαλάτες, μαρούλι, πιπεριές φρέσκες, ντομάτα, αγγούρι, λάχανο και τουρσί, παντζάρι, κρεμμύδι, σπανάκι, χόρτα.

Αυγά μαγειρεμένα με όλους τους τρόπους.

Νερό, καφές, τσάι, όλα χωρίς ζάχαρη, αλλά με ζαχαρίνη.

Καθόλου αναψυκτικά και χυμοί, παρά μόνο φρέσκο στημένο λεμόνι.

Απαγορεύονται: Ψωμί, πατάτες, αλεύρι, ρύζι, φακές, φασόλια, αρακάς, γαλέτα, φασολάκια, φιστίκια, φουντούκια, ξηροί καρποί, γάλα, γιαούρτι, κρέμα γάλακτος, τυροκομικά, γλυκά, σοκολάτα, παγωτό.

Σημαντικές παρατηρήσεις:

α) Είναι απαραίτητο για τον οργανισμό να παίρνουμε από την πρώτη ημέρα της δίαιτας μια πολυβιταμίνη

β) Η δίαιτα μπορεί να κρατήσει όσες ημέρες χρειάζεται για να χάσουμε όσα κιλά θέλουμε, αλλά δεν συνίσταται πέρα από 1,5 μήνα, λόγω των πολλών περιορισμών της.

γ) Όλα τα φαγητά που δεν αναφέρονται παραπάνω δεν επιτρέπεται να τα τρώμε.

δ) Το μυστικό της χημικής αυτής δίαιτας είναι ότι μπλοκάρει το σύστημα του οργανισμού και τα κιλά που χάνουμε δεν τα ξαναπαίρνουμε.

ε) Δε χρειάζεται να αρνούμαστε προτάσεις για εξόδους με φαγητό. Παραγγέλνουμε κρέας η ψάρι και ζητάμε από τον σερβιτόρο να παραλείψει την γαρνιτούρα. Συνοδεύουμε το φαγητό μας μόνο με σαλάτα.

Διαβάστε ακόμα στο Youweekly.gr:

Έχεις φούσκωμα; Δες πώς να το αντιμετωπίσεις

Αυτή είναι η θαυματουργή δίαιτα! Έχει αποδειχθεί ότι χάνουμε μέχρι και 10 κιλά σε 2 εβδομάδες!

Η δίαιτα της τούρτας (23 ημερών). Η καλύτερη δίαιτα όλων των εποχών