Το απόλυτο detox 2 ημερών! Ξύπνα τον οργανισµό σου και δες την κοιλιά σου να γίνεται επίπεδη!

Το απόλυτο detox 2 ημερών! Ξύπνα τον οργανισµό σου και δες την κοιλιά σου να γίνεται επίπεδη!

Ξύπνα τον οργανισµό σου µε ένα διήµερο αποτοξίνωσης που θα σε επαναφέρει στα κανονικά σου κιλά.

ΣΥΝΗΘΩΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΥΞΗΣΗ ΤΟΥ ΒΑΡΟΥΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ ΠΑΝΙΚΟΣ και πολλές γυναίκες καταφεύγουν στην εφαρµογή µη ισορροπηµένων διατροφών, προκειµένου να χάσουν γρήγορα τα περιττά κιλά.

Η αλήθεια είναι, όµως, ότι δεν χρειάζεται να πανικοβαλλόµαστε, γιατί τα κιλά αυτά είναι πρόσφατα και είναι εύκολο να φύγουν. Πρόκειται κυρίως για κατακράτηση υγρών και πρήξιµο παρά για πραγµατικό λίπος. Διαβάστε παρακάτω...

Έτσι, η άµεση λύση είναι η εφαρµογή µιας δίαιτας 2 ηµερών που βασίζεται σε τροφές πλούσιες σε κάλιο. Ωστόσο, δεν πρέπει να εφαρµοστεί για µεγαλύτερο χρονικό διάστηµα γιατί ενδέχεται, λόγω της έντονης πρόσληψης καλίου, να προκληθεί υπόταση.

Δείτε ακόμη: Κορίτσια προσοχή! Οι τροφές που δεν πρέπει να τρώτε γιατί μυρίζουν οι μασχάλες και τα γεννητικά όργανα!

Το κάλιο είναι ο αντίθετος ηλεκτρολύτης του νατρίου (δηλαδή του αλατιού), γι’ αυτό ανακουφίζει άµεσα από την κατακράτηση και το αίσθηµα βάρους που µπορεί να έχουµε έπειτα από πολυφαγία. Μετά το διήµερο πρέπει να ακολουθήσουµε ένα ισορροπηµένο πρόγραµµα διατροφής που να περιλαµβάνει τροφές από όλες τις οµάδες. Καθώς η δίαιτα καλίου είναι πολύ αποδοτική, µπορούµε να την εφαρµόζουµε κάθε εβδοµάδα για να επιταχύνουµε τη διαδικασία του αδυνατίσµατος.

ΠΡΩΙΝΟ 500 ml χυµός πορτοκάλι 2 κρακεράκια
ΠΡΟΓΕΥΜΑ 2 φρυγανιές µε 2 κ.γ. µέλι
ΜΕΣΗΜΕΡΙΑΝΟ 360 γρ. πατάτες βραστές ή γιαχνί ή φούρνου 1 ντοµάτα µε 1 κ.γ. ελαιόλαδο
ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΟ 1 µπανάνα
∆ΕΙΠΝΟ 1 γιαούρτι 2% µε 1 κ.σ. µέλι 2 φρυγανιές