Η απόλυτη δίαιτα: Θα χάνεις 1 κιλό της εβδομάδα! Το διατροφολόγιο από τον Δημήτρη Γρηγοράκη

Αναλυτικό πρόγραμμα διατροφης...

Η απόλυτη δίαιτα: Θα χάνεις 1 κιλό της εβδομάδα! Το διατροφολόγιο από τον Δημήτρη Γρηγοράκη

Από τον διαιτολόγο Δημήτρη Γρηγοράκη, ο οποίος αποκαλύπτει αποκλειστικά στο Youweekly.gr την διατροφή που θα βοηθήσει στην απώλεια βάρους, εως και 1 κιλό την εβδομάδα !

«Αυτό πρέπει να λειτουργήσει ως μία εισαγωγή σε μία μακροπρόθεσμη ή μεσοπρόθεσμη προσπάθεια απώλειας βάρους. Πρόκειται για απλές επιλογές που μαθηματικά θα οδηγήσουν σε μία απώλεια περίπου τριών κιλών την πρώτη εβδομάδα και μετά ένα κιλό την εβδομάδα ή τέσσερα κιλά τον μήνα». Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Super summer δίαιτα: Χάσε 5 κιλά γρήγορα! Αναλυτικό πρόγραμμα διατροφής!

ΠΡΩΙΝΟ: Τοστ ή δημητριακά ολικής άλεσης με ξηρούς καρπούς, φρούτα και γάλα/γιαούρτι ή αβγό με τυρί κι ελιές ή ψωμί με ταχίνι, μέλι και κανέλα.

ΔΕΚΑΤΙΑΝΟ: Φρούτο με μερικούς ξηρούς καρπούς ή 1 μπάρα δημητριακών ή 1 παστέλι με αμύγδαλα ή ντακάκι με αβγό/ψωμί και ελιές.

ΜΕΣΗΜΕΡΙΑΝΟ: Ψητό κρέας/κοτόπουλο/ψάρι με λαχανικά και ελιές.

ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΟ: Ίδιο με το δεκατιανό ή μπισκότο ή λίγη σοκολάτα.

ΒΡΑΔΙΝΟ: Σαλάτα με σολομό/τόνο/κοτόπουλο ή 1 ντάκο ή 1 φρουτοσαλάτα με ξηρούς καρπούς ή γιαούρτι με φρούτα/ρύζι ή ρύζι με λαχανικά/μανιτάρια.

Δείτε ακόμη: "Χώρισα πριν 6 μήνες αλλά νιώθω πεσμένη ψυχολογικά και οι φίλες μου με λένε γκρινιάρα και με αποφεύγουν!" Ο ψυχολόγος του Youweekly.gr απαντά...

Tip για απώλεια βάρους

Να μην πίνει κάποιος νερό με άδειο στομάχι. Πρώτα τρώμε τα στερεά και μετά πίνουμε τα υγρά. Πολλοί ξυπνούν το πρωί και πίνουν ένα ποτήρι με νερό ή λεμόνι για αποτοξίνωση, αλλά αυτό καταστρέφει όλο το γαστρεντερικό, ξεκινώντας απ’ το στομάχι και καταλήγοντας στο έντερο, δημιουργώντας φαινόμενα ευερέθιστου εντέρου. Είναι σαν να βάζετε νερωμένη βενζίνη στο αυτοκίνητό σας, τα γαστρικά υγρά έχουν μία ιδιαίτερη χημική σύσταση και όταν τα αλλοιώνεις αυτό έχει σοβαρές επιπτώσεις σε ολόκληρη τη γαστρεντερική λειτουργία. Επίσης βοηθάει το καθημερινό ζύγισμα που μας δείχνει την τάση του βάρους μας και γενικά η καλή ψυχολογία.

Δείτε ακόμη: "Εδώ και 2 περιόδους είχα έντονη αιμορραγία! Τι σημαίνει αυτό; " O γυναικολόγος του Youweekly.gr απαντά...

Περισσότερα στο περιοδικό YOU που κυκλοφορεί μόνο με 1.5€