Diet for Summer: Πως θα χάσεις όλα τα κιλά μέχρι τις πρώτες βουτιές στην θάλασσα! Αναλυτικό πρόγραμμα διατροφής!

Θα την λατρέψεις!

Diet for Summer: Πως θα χάσεις όλα τα κιλά μέχρι τις πρώτες βουτιές στην θάλασσα! Αναλυτικό πρόγραμμα διατροφής!

Το καλοκαίρι είναι μια ανάσα μακριά και προλαβαίνεις να χάσεις όλα τα κιλά που θέλεις μέχρι το καλοκαίρι!

Οι δίαιτες express είναι οι δίαιτες που σκοπό έχουν να πετύχουν γρήγορη καύση του λίπους και επομένως απώλεια κιλών και πόντων σε ένα μικρό χρονικό διάστημα. Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Δίαιτα Express: Χάσε έως και 3 κιλά μέσα σε μία εβδομάδα!

Γενικά θα λέγαμε ότι μια δίαιτα express, δεν μπορεί να χαρακτηριστεί και ως η πλέον ισορροπημένη, διότι η απώλεια κιλών θα πρέπει να αποτελεί μια αργή αλλά σταθερή διαδικασία. Άλλωστε τα περιττά κιλά δεν τα αποκτήσατε μέσα σε μια εβδομάδα έτσι δεν είναι; Παρόλα αυτά όμως, πολλές γυναίκες θέλουν να ακολουθήσουν μια αποτελεσματική δίαιτα express έτσι ώστε να χάσουν γρήγορα το περιττό λίπος αλλά και πόντους.

Ο λόγος μπορεί να είναι επειδή η γυναίκα αυτή μπορεί σε μια εβδομάδα να έχει να πάει σε ένα σημαντικό γεγονός στη ζωή της όπως για παράδειγμα μια δεξίωση, ένας γάμος, μια ορκωμοσία για πτυχίο, ένα πολυπόθητο ραντεβού, κ.τ.λ. Παρακάτω παρουσιάζουμε μια δίαιτα express που υπόσχεται την απώλεια 5 κιλών μέσα σε μια εβδομάδα.

Η παρακάτω δίαιτα express, που σου προτείνει ανεπιφύλακτα το Youweekly.gr, είναι πολύ εύκολη ωστόσο θα πρέπει να ακολουθείτε τις οδηγίες κατά γράμμα. Την δίαιτα αυτή δεν θα πρέπει να την κάνετε για μεγαλύτερο διάστημα από αυτό που αναφέρεται.

Πρωινό:

Να τρώτε πρωινό κάθε μέρα. Πιείτε ένα ποτήρι καφέ ή ένα τσάι. Στη συνέχεια μπορείτε να επιλέξετε 1 μόνο φρούτο, 1 μόνο συστατικό πρωτεΐνης και 1 μόνο συστατικό υδατανθράκων από τις παρακάτω λίστες:

Φρούτο

1 μπανάνα

1 μήλο

1 γκρέιπφρουτ

2 ακτινίδια

80 gr ανανά

80 gr φράουλες

Πρωτεΐνη

2 κουταλιές γιαούρτι χωρίς λιπαρά

1 κούπα γάλα

1 αυγό βραστό

3 φέτες μπέικον

85 gr τόνου

75 gr λευκό τυρί

40 gr φιστίκια χωρίς αλάτι

Υδατάνθρακας

1 φέτα ψωμί

5 κουταλιές μούσλι χωρίς ζάχαρη

5 κουταλιές της σούπας δημητριακά με φρούτα χωρίς ζάχαρη

Δείτε ακόμη: Detox δίαιτα: Χάσε 4 κιλά σε μία εβδομάδα!

Μεσημεριανό:

Όπως και στο πρωινό, ωστόσο αυτή τη φορά μπορείτε να διαλέξετε 2 φρούτα ή λαχανικά, 1 συστατικό πρωτεΐνης και 1 συστατικό υδατάνθρακα. προσπαθήστε να κάνετε διαφορετικούς συνδυασμούς κάθε μέρα.

Φρούτο ή λαχανικό

80 gr καρότα, λάχανο, μπρόκολο, τομάτες, σπανάκι, σταφύλια, ανανάς, μήλο ή πορτοκάλι

Πρωτεΐνη

100 gr ψαριών (σκουμπρί, σολομός)

100 gr κόκκινου κρέατος

150 gr κοτόπουλο

1 μεγάλο αυγό

100 gr τυριού με λίγα λιπαρά

Υδατάνθρακας

100 gr σπαγγέτι
1 μεγάλη πατάτα

2 φέτες ψωμί

125 gr φασόλια

Βραδινό:

Μπορείτε να φάτε 3 συστατικά από φρούτα ή λαχανικά, 1 συστατικό πρωτεΐνης και 1 συστατικό υδατάνθρακα. Για το βραδινό μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την ίδια λίστα τροφίμων με το μεσημεριανό.

Συμβουλές για τη δίαιτα express

Δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε λάδι ή σάλτσα. Πιείτε αρκετές ποσότητες νερού κάθε μέρα. Μετά από λίγες μέρες χωρίς ζάχαρη ούτε στον καφέ ούτε πουθενά, ο οργανισμός σας θα συνηθίσει. Πείτε όχι στο αλκοόλ διότι θα σας γεμίσει με περιττές θερμίδες. Πείτε όχι και στο αλάτι διότι κατακρατάει τα υγρά του σώματος. εκτός αυτού σχετίζεται με διάφορες παθήσεις.

Η παραπάνω δίαιτα express υπόσχεται ότι μπορεί να επιτύχει την απώλεια 5 κιλών μέσα σε μια εβδομάδα. Το κατά πόσο ισχύει ή όχι μένει να το διαπιστώσετε εσείς.