Η δίαιτα που κάνει θαύματα! Χάσε 4 κιλά σε 3 ημέρες!

Σε χρόνο ντετέ!

Η δίαιτα που κάνει θαύματα! Χάσε 4 κιλά σε 3 ημέρες!

Η καλύτερη δίαιτα για να χάσετε κιλά! Κάνει θαύματα! Κάντην και χάσε 4 κιλά σε 3 ημέρες μόνο και είσαι έτοιμη για την παραλία. Ακόμη το σκέφτεσαι;

Τι πρέπει να τρώτε;

Αν είναι επείγουσα ανάγκη να χάσετε βάρος για κάποιο σημαντικό γεγονός και να φορέσετε το αγαπημένο σας φόρεμα αυτή η δίαιτα είναι αυτό που χρειάζεστε.

Αυτό το σύστημα παροχής ισχύος θεωρείται ότι είναι αρκετά ακραίο, ουσιαστικά έχει μειωμένη την ποσότητα των θερμίδων , έτσι δεν συνιστάται να επιμείνουμε σε αυτό για περισσότερο από 3 ημέρες. Μετά από αυτό το χρονικό διάστημα, για άλλες 4 ημέρες θα πρέπει να τρώμε με μέτρο, με εξαίρεση το αλεύρι, τα γλυκά και τα τηγανητά.

Δίαιτα τριών ημερών

Η πρώτη ημέρα

Πρωινό : μισό γκρέιπφρουτ, 1 φέτα ψωμί από σιτάρι ολικής αλέσεως, 2 κουταλιές της σούπας. φυστικοβούτυρο, τσάι χωρίς ζάχαρη. Μεσημεριανό : 100 γραμμάρια μαγειρεμένο κοτόπουλο, 1 φέτα ψωμί από αλεύρι ολικής αλέσεως, τσάι χωρίς ζάχαρη. Δείπνο : 100 g βραστό κοτόπουλο, 3 κουταλιές της σούπας. βρασμένο αρακά (μπορεί να είναι και κονσέρβα), 1/2 μπανάνα, 1 μήλο.

Δεύτερη ημέρα

Πρωινό : 1 αυγό, 1 φέτα ψωμί από σιτάρι ολικής αλέσεως, μισή μπανάνα. Μεσημεριανό : 100 γραμμάρια τυρί cottage, 1 αυγό, το τσάι χωρίς ζάχαρη. Δείπνο : 2 λουκάνικα, 100 γραμμάρια βρασμένο μπρόκολο στον ατμό, 2 φρέσκα καρότα, επιδόρπιο μπανάνα 2.1 και 100 g γιαούρτι διαίτης.

Τρίτη Ημέρα

Πρωινό : 1 φέτα ψωμί από αλεύρι ολικής αλέσεως με μερικές φέτες τυρί, 1 μήλο. Μεσημεριανό : 1 αυγό, 1 φέτα ψωμί από αλεύρι ολικής αλέσεως, τσάι χωρίς ζάχαρη. Δείπνο : 100 g βραστό κοτόπουλο, επιδόρπιο και 1/2 μπανάνα 100 γιαούρτι g διατροφή.

Απαραίτητη προϋπόθεση αυτής της διατροφής είναι να πίνετε 1,5 λίτρα νερό την ημέρα. Πριν από την έναρξη και τήρηση του θα πρέπει να συμβουλευτείτε το γιατρό σας εάν έχετε οποιαδήποτε ασθένεια του πεπτικού συστήματος και διαταράσσονται οι ορμόνες.

Δίαιτα-εξπρές! Χάσε 2,5 κιλά σε 1 εβδομάδα και βγες στην παραλία!

Θέλεις να χάσεις μερικά περιττά κιλά γρήγορα αλλά και ταυτόχρονα υγιεινά; Ακολούθησε τη διατροφή και θα τα χάσεις!

Το πρόγραμμα αυτό, που σου προτείνει το Youweekly.gr, συνιστάται για μία εβδομάδα και περιλαμβάνει περίπου 1.200 θερμίδες την ημέρα.

Αυτό που πρέπει να προσέξεις ιδιαίτερα είναι να επανέλθεις πολύ προσεκτικά στην κανονική διατροφή σου μετά το τέλος της εβδομάδας, για να μην ξαναπάρεις τα κιλά που έχασες!

Το πρόγραμμα διατροφής για να χάσεις 2,5 κιλά σε μία εβδομάδα

ΠΡΩΙΝΟ

2 φρυγανιές με 30 γραμμ. άπαχο τυρί,
1 ποτήρι γάλα 1,5% λιπαρά ή φρέσκο χυμό φρούτων
Τσάι χωρίς ζάχαρη

ΜΕΣΗΜΕΡΙΑΝΟ

Δευτέρα Μία μερίδα κοτόπουλο σουβλάκι, σαλάτα εποχής
Τρίτη Τονοσαλάτα με 1 φλιτζάνι ρύζι
Τετάρτη Μία μερίδα μπιφτέκια, σαλάτα εποχής
Πέμπτη Ομελέτα (2 αβγά), σαλάτα εποχής
Παρασκευή Μία μερίδα ψητό κοτόπουλο
Σάββατο Μία μερίδα ψάρι, σαλάτα εποχής
Κυριακή Μία μερίδα άπαχο φιλέτο, σαλάτα εποχής

ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΟ

1 γιαούρτι 2% λιπαρά, ή 1 φρούτο, ή 1 χυμός φρούτων, ή μία φρυγανιά με 30 γραμμ. άπαχο τυρί, ή πράσινο τσάι

ΒΡΑΔΙΝΟ

Δευτέρα Ένα γιαούρτι 2% λιπαρά, 2 φρούτα
Τρίτη Ένα γιαούρτι 2% λιπαρά
Τετάρτη Ένα αβγό βραστό, σαλάτα εποχής
Πέμπτη Πατάτες βραστές (2 μέτριες), βραστά λαχανικά
Παρασκευή Σαλάτα χωριάτικη
Σάββατο Ένα τοστ, σαλάτα εποχής
Κυριακή Φρουτοσαλάτα