Δίαιτα-epxress! Θες να χάσεις 5 κιλά άμεσα; Αυτός είναι ο τρόπος!

Κάνει θαύματα!

Δίαιτα-epxress! Θες να χάσεις 5 κιλά άμεσα; Αυτός είναι ο τρόπος!

Θες να χάσεις 5 κιλά άμεσα; Δες αυτή την δίαιτα express! Αυτός είναι ο απόλυτος τρόπος...

Ψάχνεις μήπως μια διαίτα που να μην στερείσαι, που θέλεις να συνεχίσεις να τρως τα αγαπημένα σου γεύματα; Ενώ θέλεις να έχεις και την ελεύθερη σου μέρα και να μπορείς να αφήνεις και απ'εξώ όποιο γεύμα δεν σου αρέσει;

Το youweekly.gr βρήκε αύτη την δίαιτα για σένα και σου την παρουσιάζει. Δες το πρόγραμμα, ακολούθησε το και θα χάσεις γρήγορα μέχρι και 5 κίλα.

Δες την δίαιτα εδώ:

Μενού

Χάσε 4 κιλά σε 1 εβδομάδα με την δίαιτα... ORAC!

Επιλογές Πρωινά

1 φλιτζάνι καφέ, μία φέτα ψωμί ολικής αλέσεως, 1 κ.γ. μαργαρίνη, 1 κ.γ. μέλι ή μαρμελάδα ή

1 μπολ δημητριακά ολικής αλέσεως ή βρόμης, 1 φλιτζάνι γάλα 1,5% ή

1/2 μπολ δημητριακά ολικής αλέσεως, 1 γιαούρτι 2% ή

1 μπολ δημητριακά ολικής αλέσεως ή βρόμης, 1 φλιτζάνι γάλα (ενισχυμένο με ασβέστιο)

1 ποτήρι φυσικό χυμό και 1 τοστ με μία φέτα τυρί χαμηλό σε λιπαρά και μία φέτα γαλοπούλα ή

1 κουλούρι Θεσσαλονίκης με 60 γραμμ. τυρί χαμηλό σε λιπαρά

Επιλογές Snack

1 φρούτο ή

1 γιαούρτι με φρούτα 0-2% ή

1 γιαούρτι 2% με 1 κ.γ. μέλι ή

μία μπάρα δημητριακών ή

1 κουλούρι Θεσσαλονίκης ή

2 κριτσίνια ή 2 κράκερ με 30 γραμμ. cottage

Δευτέρα

Μεσημεριανό

120 γραμμ. μοσχαρίσια μπριζόλα ψημένη, 1 φλιτζάνι βρασμένο ρύζι, 1 μπολ σαλάτα.

Βραδινό

Σαλάτα χωριάτικη με μία φέτα ψωμί ολικής αλέσεως.

Τρίτη

Μεσημεριανό

200 γραμμ. άσπρο ψάρι, π.χ. τσιπούρα, σαργό, σφυρίδα, συναγρίδα, γόπα, ψημένο (250 γραμμ. άψητο), 1 μπολ σαλάτα.

Βραδινό

Σαλάτα του Καίσαρα.

Τετάρτη

Μεσημεριανό

1-2 μέτριες ντομάτες γεμιστές, 1 κομμάτι τυρί φέτα, 30 γραμμ, μία φέτα ψωμί ολικής αλέσεως.

Βραδινό

Φρουτοσαλάτα με γιαούρτι, 1-2 φλιτζάνια φρούτα της επιλογής σου, 1 γιαούρτι 0-2%.

Πέμπτη

Μεσημεριανό

Μακαρόνια με σάλτσα ντομάτας και 1 μπολ σαλάτα.

Βραδινό

Ομελέτα με 2 ασπράδια, μία φέτα ψωμί ολικής αλέσεως, 1 κομμάτι (30 γραμμ.) τυρί (φέτα ή κίτρινο τυρί χαμηλών λιπαρών), 2 μπολ σαλάτα.

Παρασκευή

Μεσημεριανό

120 γραμμ. στήθος κοτόπουλου, χωρίς πέτσα, ψημένο (150 γραμμ. άψητο), 1/3 του φλιτζανιού βρασμένο ρύζι, 1 μπολ σαλάτα.

Βραδινό

1½ φλιτζάνι φασολάκια, ή αρακά, ή μπάμιες, μαγειρεμένα με 1 κ.σ. ελαιόλαδο ανά μερίδα, 30 γραμμ. τυρί χαμηλό σε λιπαρά, μία φέτα ψωμί ολικής άλεσης.

Σάββατο

Μεσημεριανό

Σαλάτα του σεφ (λαχανικά εποχής, μία φέτα τυρί χαμηλό σε λιπαρά, μία φέτα γαλοπούλα, 1 κ.σ. σος από μαγιονέζα light και κέτσαπ)

Βραδινό

Πίτσα με σαλάτα 1-2 μικρά κομμάτια πίτσα, 1 μπολ σαλάτα.

Κυριακή

Μεσημεριανό

120 γραμμ. σολομός, ψημένος (150 γραμμ. άψητος), 1 μπολ σαλάτα.

Βραδινό

2 μέτρια ψητά μπιφτέκια με 1 μπολ σαλάτα με ωμά ή βραστά λαχανικά και 1 κ.σ. ελαιόλαδο, μία φέτα ψωμί ολικής αλέσεως ή 1/2 φλιτζάνι ρύζι ή μία μέτρια ψητή ή βραστή πατάτα.

Και αυτές είναι οι μικρές απολαύσεις που μπορείς να έχεις κατά την διάρκεια του προγράμματος.

Δίαιτα express μια ανάσα πριν το... καλοκαίρι! Πείτε αντίο σε 5 κιλά μέσα σε 7 ημέρες!

Πείτε αντίο σε 5 κιλά μέσα σε 7 ημέρες! H δίαιτα express του Youweekly.gr μια ανάσα πριν το... καλοκαίρι!

Οι μέρες για την άδεια λιγοστεύουν και σαν να… λιγοστεύει και ο αέρας που αναπνέεις. Πάλι δεν κατάφερες να πειθαρχήσεις, πάλι άφησες τη δίαιτα από Δευτέρα και ήρθε η μέρα που δεν σου έμεινε άλλη… Δευτέρα!

Λάβε δραστικά μέτρα. Ακολούθησε το πρόγραμμα Express του Κλινικού διαιτολόγου διατροφολόγου Ιωάννη Σουπιού και χάσε ως και πέντε κιλά σε επτά ημέρες!

Διάβασε πολύ προσεκτικά τις οδηγίες του διαιτολόγου πριν ξεκινήσεις το παρακάτω πρόγραμμα και θυμήσου πως δεν είναι μια δίαιτα που μπορείς να κάνεις για περισσότερο από μία εβδομάδα…

Γρήγορη δίαιτα, γρήγορη επιστροφή κιλών…
Το έχουμε πει πολλές φορές… » Όσο γρήγορα χάνουμε κιλά, τόσο γρήγορα θα τα πάρουμε, και αυτή η ταχεία μεταβολή βάρους που υπάρχει δεν είναι άλλη από μεταφορά υγρών εντός και εκτός του σώματος μας» επισημαίνει ο κ. Σουπιός. «Αυτές οι δίαιτες, τις οποίες μπορεί ο καθένας να βρεί αριστερά και δεξιά, θέλουν πολύ λεπτούς χειρισμούς διότι μπορεί να είναι επιβλαβείς για την υγεία μας. Είναι σημαντικό να τηρούμε ένα ισορροπημένο προγραμμα διατροφής με πλήθος θρεπτικών συστατικών και γεμάτο με όλες τις ομάδες τροφίμων. Δεν υπάρχουν καλές και κακές τροφές… υπάρχει καλή και κακή χρήση της τροφής» καταλήγει…

Είσαι όμως κι εσύ από τις γυναίκες που νιώθουν συνέχεια πρησμένες από κατακράτηση υγρών; Αισθάνεσαι δυσφορία και πιστεύεις ότι μπορείς να χάσεις κάποια κιλά μόνο και μόνο αν αποβάλλεις αυτή την κατακράτηση; Θα έχεις πρόβλημα αν κάνεις κάτι για να απαλλαγείς από αυτά τα κιλά σε λίγες ημέρες; «Εφόσον δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα υγείας και γίνει κατανοητό ότι ένα τέτοιο πρόγραμμα δεν αποτελεί ένα πρόγραμμα που μπορεί να εφαρμόζεται συνέχεια, αλλά μόνο για ένα διάστημα το πολύ μίας εβδομάδας και με συχνότητα μέχρι 2 φορές το χρόνο και με την επίβλεψη διαιτολόγου, τότε δεν υπάρχει πρόβλημα».

Δίαιτα express μια ανάσα πριν το... καλοκαίρι! Πείτε αντίο σε 5 κιλά μέσα σε 7 ημέρες!

«Υπάρχουν καταστάσεις, που ορισμένες φορές καλούμαι ακόμη και εγώ που είμαι ενάντια σε αυτές τις δίαιτες, να δώσω τέτοια προγράμματα ταχείας απώλειας βάρους. Όταν για παράδειγμα υπάρχει ασθενής που απαιτείται να χειρουργηθεί και υπάρχει εντολή γιατρού ότι αυτός ο άνθρωπος πρέπει να χάσει γρήγορα κιλά γιατί θα επιβαρυνθεί το γόνατο του από το βάρος ή γιατί θα υπάρξει πρόβλημα με την αναισθησία λόγω αυξημένου βάρους. Και από την στιγμή που παρακολουθείται εργαστηριακά από τον θεράποντα ιατρό του, τότε προβαίνω και εγώ στην χορήγηση τέτοιας δίαιτας express, για να μειωθεί το σωματικό βάρος, αφού στην περίπτωση αυτή το βασικό στοιχείο δεν είναι η απώλεια σωματικού λίπους, αλλά σωματικού βάρους.

Κράτησε καλά στο μυαλό σου… «Αυτή η απώλεια, όπως εξηγησα και παραπάνω, προέρχεται κυρίως από απώλεια υγρών σώματος» τονίζει ο διαιτολόγος.

Ο Κλινικός Διαιτολόγος Διατροφολόγος Ιωάννης Σουπιός σου παραθέτει παρακάτω ένα τέτοιο πρόγραμμα 7 ημερών το οποίο μπορεί να οδηγήσει ακόμη και σε απώλεια 4-5 κιλών, όταν μιλάμε για υπέρβαρα άτομα.

Μερικές ακόμη συμβουλές από το διαιτολόγο!
Μπορεί να βρήκες μια δίαιτα της τελευταίας στιγμής, όμως ο διαιτολόγος είναι σαφής! «Αν θέλεις πραγματικά να αποκτήσεις ιδανικό σωματικό βάρος και ένα καλοσχηματισμένο κορμί δεν πρέπει να καταφεύγεις σε τέτοιες δίαιτες express» εξηγεί ο Κλινικός Διαιτολόγος Διατροφολόγος Ιωάννης Σουπιός. Τι μπορείς να κάνεις;

– Πρέπει να απευθύνεσαι ΜΟΝΟ στους αρμόδιους επιστήμονες που είναι οι διαιτολόγοι – διατροφολόγοι για να υπάρξει ΣΩΣΤΗ καθοδήγηση για την καθημερινή σου διατροφή,

– Πρέπει να μάθεις να τρως, να μάθεις να διαχειρίζεσαι την τροφή και να μην την φοβάσαι

– Πρέπει να αυξήσεις την σωματική σου δραστηριότητα και όσο είναι δυνατόν να ξεκινήσεις να αθλείσαι.

Μόνο με αυτό τον τρόπο με το πέρασμα του χρόνου θα δεις ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ αποτελέσματα και θα είσαι σίγουρη για την υγεία σου.

Ο Κλινικός Διαιτολόγος Διατροφολόγος Ιωάννης Σουπιός συμπληρώνει: «Όταν ο άνθρωπος καταλάβει ότι δεν πρέπει να ζει για να τρώει, αλλά πρέπει να τρώει για να ζήσει, τότε η νόσος που λέγεται παχυσαρκία θα πάρει αρνητικούς ρυθμούς ανάπτυξης. Προς το παρόν, και ειδικά τα τελευταία 15 χρόνια η παχυσαρκία έχει πάρει τραγικές διαστάσεις»!