Χάσε 6 κιλά σε 6 μέρες με αυτή την χημική δίαιτα!

Θεαματική απώλεια βάρους με έξυπνο τρόπο!

Χάσε 6 κιλά σε 6 μέρες με αυτή την χημική δίαιτα!

Το καλοκαίρι ήρθε γι αυτό... Χάσε 6 κιλά σε 6 μέρες με αυτή την χημική δίαιτα!

Με την δίαιτα αυτή δεν τρώμε φαγητά που περιέχουν υδατάνθρακες και βοηθάμε τον οργανισμό να καθαρίσει από περιττό λίπος.

Αποκλείουμε την είσοδο υδατανθράκων στόν οργανισμό μας και οι στρώσεις τού λίπους λιώνουν απο μόνες τους.

Στις 6 μέρες χάνουμε 6 κιλά και κάθε επόμενη από μισό κιλό.
Μέσα 1 μήνα χάνουμε 20 κιλά.

ΑΛΛΑ ΠΡΟΣΟΧΗ !!!
Αν κάποια μέρα φάμε λίγο ψωμί , οσο το μέγεθος ενός νυχιού η οτιδήποτε που περιέχει υδατάνθρακες , ο οργανισμός θα πάρει τους υδατάνθρακες και αυτόματα θα μπλοκάρει το σύστημα που λιώνει το λίπος.
Η δίαιτα ειναι χημική και η ουσία της ειναι να τρώμε πολύ κρέας και λαχανικά, βρασμένα και σερβιρισμένα με αλάτι ,πιπέρι,σκόρδο,λάδι,και λεμόνι η ξύδι.
Η ποσότητα ειναι απεριόριστη.

Δίαιτα express μια ανάσα πριν το... καλοκαίρι! Πείτε αντίο σε 5 κιλά μέσα σε 7 ημέρες!

ΕΠΙΤΡΕΠΟΝΤΑΙ:
Ολα τα είδη κρέατος:μοσχάρι,βοδινό,πουλερικά,αρνί,χοιρινό, κουνέλι, πάπια, χήνα, γαλοπούλα, συκωταριά, μαγειρεμένα με ολους τούς τρόπους ,αλλά οχι παναρισμένα.
Κρέατα καπνιστά και λουκάνικα,αλλα οχι τύπου Φραγκφούρτης.
Ολα τα ειδη ψαριών και του γλυκού νερού ,κονσέρβες ψαριών ,αλλά αυτές που ειναι σε νερό ή λάδι και όχι αυτές με λαχανικά.
Ολα τα λαχανικά:μπρόκολο,βλήτα,σπανάκι ,πράσο,λάχανο,μελιτζάνες,καρότο,σέλινο,
μαιντανό,ρόκα,λαχανάκια Βρυξελών,σπαράγγια,αγκινάρες, κουνουπίδι.
Ολες τις σαλάτες:μαρούλι,πιπεριές φρεσκες η ψητές,ντομάτα,αγγούρι,λαχανο και τουρσί, παντζάρι, κρεμίδι,σπανάκι, χόρτα.
Αυγά μαγειρεμένα με όλους τους τρόπους.
Μπορούμε να πίνουμε:νερό,καφέ τσάι ολα χωρίς ζάχαρη,αλλά με ζαχαρίνη
Καθόλου αναψυκτικά και χυμούς ,παρά μόνο φρέσκο στημένο λεμόνι.

ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ
Ψωμί,πατάτες,αλέυρι,ρύζι,φακές,φασόλια, καλαμπόκι, αρακάς,γαλέτα,φασολάκια,φυστίκια,φουντούκια,ξηροί καρποί,λουκάνικα Φρανκφούρτης,γάλα,γιαούρτι,κρέμα γάλακτος, τυροκομικά,γλυκά,σοκολάτα,παγωτό.
Κανένα είδος τυριού δεν επιτρέπεται όπως και κανένα φρούτο πλην του λεμονιού.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ:
Α:Ειναι απαραίτητο για τον οργανισμό να παίρνουμε από την πρώτη μερα τής δίαιτας μια πολυβιταμίνη κάθε μέρα η τουλάχιστον μέρα παρα μέρα.
Β:Αυτή η δίαιτα μπορεί να κρατήσει οσες μέρες για να χάσουμε οσα κιλά θέλουμε ,αλλά δεν συνιστάται πέρα από 1,5 μήνα.,λόγω των πολλών περιορισμών της.
Γ:Όλα τα φαγητά που δεν αναφέρονται παραπάνω δεν επιτρέπεται να τα τρώμε.
Δ:Το μυστικό της χημικής αυτής διαιτας είναι οτι μπλοκάρει το σύστημα του οργανισμού και τα κιλά που χάνουμε δεν τα ξαναπαίρνουμε.
Ε:Δε χρειάζεται να αρνούμαστε προτάσεις για εξόδους με φαγητό.
Παραγγέλνουμε κρέας η ψάρι και ζητάμε απο τον σερβιτόρο να παραλείψει την γαρνιτούρα .
Συνοδεύουμε το φαγητό μας μόνο με σαλάτα.

ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΟ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΠΡΩΙΝΟ
3 μέρες αυγό (ομελέτα, βραστό, ποσέ)
3 μέρες κοτόπουλο (Βράζουμε ένα κοτόπουλο, το ξεκοκκαλίζουμε και το έχουμε στο ψυγείο. Προτιμάμε το βραστό για να είναι πιο μαλακό και πιο ελαφρύ)
1 μέρα ντομάτα/αγγούρι
Καφέ με ζαχαρίνη/στέβια

ΔΕΚΑΤΙΑΝΟ
αγγούρι , ντομάτα, ή και πάλι κοτόπουλο ή ένα ασπράδι, ή ό,τι άλλο επιτρέπει η δίαιτα. Το σίγουρο είναι πως ΠΡΕΠΕΙ να φάμε κάτι για δεκατιανό.
ΓΕΥΜΑ & ΔΕΙΠΝΟ
2 μέρες : Κοτόπουλο (μαγειρεμένο με οποιονδήποτε τρόπο και να συνοδεύεται απ’ ότι επιτρέπει η δίαιτα)
1 μέρα : Τόνο με σαλάτα
1 μέρα : καλαμάκια χοιρινά με σαλάτα
2 μέρες : Μπιφτέκια (χωρίς ψωμί ή φρυγανιά) με σαλάτα
1 μέρα : Κρέας (ψητό, βραστό, κοκκινιστό, λεμονάτο ….κλπ)

(Ποσότητες απεριόριστες και ελεύθερο συνδιασμό !! Μπαχαρικά και λάδι επιτρέπονται )

ΑΠΟΓΕΥΜΑ
Κάτι από τα δεκατιανά ή έναν καφέ με γλυκαντικό.

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ !!!!!
1 με 2 λίτρα νερό την ημέρα !!!

Δίαιτα Volumetrics: Χάσε κιλά γρήγορα και εύκολα χωρίς να πεινάς!

Χάσε κιλά γρήγορα και εύκολα χωρίς να πεινάς με την δίαιτα Volumetrics!

Εάν σου έλεγαν ότι υπάρχει μια δίαιτα όπου μπορείς να τρως όσο θέλεις και να χάνεις κιλά τι θα έλεγες; Οτι αυτά τα πράγματα δεν γίνονται.

Κι όμως, υπάρχει μια δίαιτα που ονομάζεται Volumetrics diet, δηλαδή ογκομετρική δίαιτα, η οποία υπόσχεται απώλεια βάρους χωρίς να πεινάς. Αυτοί είναι οι 5 απαραβίαστοι κανόνες που σου φέρνουν σίγουρο αποτέλεσμα για απώλεια βάρους!

Μάλιστα πρόσφατη μελέτη που δημοσιεύτηκε το U.S. News & World Report την κατέταξε σε μία από τις 10 καλύτερες δίαιτες για το 2019.

Η ογκομετρική δίαιτα κάνει θραύση στο εξωτερικό και ιδιαίτερα στις ΗΠΑ. Tην ανακάλυψε η διατροφολόγος Barbara Rolls PhD, μετά από 20 χρόνια ερευνών, και είναι αποτελεσματική. Σε βοηθάει να κάνεις υγιεινές επιλογές, να χάσεις κιλά και κυρίως λίπος αργά και σταθερά.

Βασίζεται σε τρόφιμα που σε χορταίνουν με λιγότερες θερμίδες. Πρόκειται για δίαιτα κατά την οποία δεν μειώνεις τις ποσότητες που έτρωγες, απλά προσέχεις αυτά που τρως να μην έχουν πολλές θερμίδες.

Το θέμα είναι να γεμίζεις το στομάχι σου με τροφές που πιάνουν πολύ χώρο και δεν σε επιβαρύνουν με έξτρα θερμίδες, τροφές με χαμηλή ενεργειακή πυκνότητα και υψηλή περιεκτικότητα σε νερό. Οπως είναι τα φρούτα, τα λαχανικά και οι σούπες. Επίσης σε αυτό το διατροφικό πρόγραμμα μπορεί κανείς να φάει άπαχο κρέας, ψάρια και τροφές πλούσιες σε φυτικές ίνες.

Σε αυτή τη δίαιτα πρέπει να φας μια μεγάλη σαλάτα ή μια σούπα με λαχανικά πριν από το φαγητό, για να γεμίσεις το στομάχι σου, και έτσι να φας μικρότερη ποσότητα από το κυρίως γεύμα. Σκοπός της διατροφής αυτής είναι να αισθάνεσαι χορτάτη.

Η διατροφολόγος Barbara Rolls PhDΗ βρήκε ότι η κατανάλωση μιας σούπας (λαχανικά, ζωμός, κοτόπουλο, πατάτα, μπρόκολο, καρότο, κουνουπίδι) με χαμηλή περιεκτικότητα σε θερμίδες, πριν από ένα γεύμα, μειώνει τον αριθμό των θερμίδων που θα φάει κάποιος στο γεύμα που ακολουθεί.

Περισσότερος όγκος τροφής που έχει λιγότερες θερμίδες είναι λοιπόν μια ελκυστική προσέγγιση για την επιτυχία μιας δίαιτας με στόχο απώλεια περιττών κιλών.

Το αλκοόλ επιτρέπεται σε μικρές ποσότητες, ενώ συστήνεται η κατανάλωση 3 κυρίως γευμάτων και 2 snack ημερησίως.