Κάνε το δέρμα σου να λάμπει με τη δίαιτα των 3 ημερών

Κάνει θαύματα

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Κάνε το δέρμα σου να λάμπει με τη δίαιτα των 3 ημερών

Αν θες κι εσύ να κάνεις το δέρμα σου να λάμπει άμεσα και έχεις χρόνο να ασχοληθείς με τη διατροφή σου τώρα που είσαι στο σπίτι, τότε πρέπει σε κάθε περίπτωση να δοκιμάσεις αυτή τη δίαιτα των 3 ημερών που σου προτείνουμε και κάνει "θαύματα"!

Η αλήθεια είναι πως μέσα σε μία νύχτα δύσκολα γίνονται θαύματα, πόσο μάλλον μόνο σε τρεις μέρες. Αλλά αν θεωρήσουμε δεδομένο πως το καθαρό και λαμπερό γεύμα ξεκινάει από τη διατροφή μας, τότε αξίζει να δοκιμάσετε αυτή τη δίαιτα.

Αν έχετε κάνει μερικές υπερβολές με τη διατροφή σας και θέλετε να επαναφέρετε τον οργανισμό σας στα κανονικά του δεδομένα, πρέπει να ακολουθήστε την δίαιτα που δημιούργησε ο δερματολόγος Nicholas Perricone. Το αποτέλεσμα που θα δείτε στο δέρμα σας θα είναι σαν να έχετε κάνει makeover. Όλες οι κοκκινίλες θα φύγουν, και το δέρμα θα είναι μαλακό σαν μωρού.

Αν σκοπός σου είναι να χάσεις κιλά μέσα στη Μεγάλη Εβδομάδα, τότε πρέπει οπωσδήποτε να ακολουθήσεις αυτή τη δίαιτα που είναι ιδανική για το Πάσχα.

Δίαιτα για περιποίηση δέρματος

Πάμε να δούμε τι προβλέπει η δίαιτα των 3 ημερών

Ακολούθησε τη για 3 24ωρα

  • Με το που ξυπνάς πιες 250ml νερό
  • Πρωινο: Ομελέτα με 3 αυγά, 50 γρ ψητό σολωμό, μία μικρή φέτα πεπόνι, μία χούφτα βατόμουρα και 250 ml νερό.
  • Μεσημεριανό: 180-220 γρ ψητός σολωμός, 150 γρ μαρούλι με λάδι ελιάς και λεμόνι, 1 ακτινίδιο ή μία φέτα πεπόνι, 1 χούφτα βατόμουρα και 250ml νερό.
  • Snack: 1 μήλο, 60 γρ κοτόπουλο ή γαλαπούλα σε φέτες ή 150-200γρ γιαούρτι, 1 μικρή χούφτα καρύδια, αμύγδαλα ή φουντούκια.
  • Βραδινό: 180-220 γρ ψητός σολωμός, 100-150 γρ ψητά λαχανικά (σπαράγγια, μπρόκολο, σπανάκια), 1 φέτα πεπόνι, 1 χούφτα βατόμουρα και 250ml νερό.
  • Snck πριν τον ύπνο: 1/2 μήλο ή αχλάδι, 60 γρ κοτόπουλο ή γαλοπούλα σε φέτες, ή 150-200γρ γιαούρτι, 3-4 αμύγδαλα ή ελιές και 250 ml νερό.