«Σταμάτησα να τρώω πρωινό για 3 μήνες και δείτε πως έγινε το κορμί μου»! Η αληθινή εξομολόγηση και τα εκπληκτικά αποτελέσματα!

«Σταμάτησα να τρώω πρωινό για 3 μήνες και δείτε πως έγινε το κορμί μου»! Η αληθινή εξομολόγηση και τα εκπληκτικά αποτελέσματα!

Ένα απίστευτο «πείραμα» έκανε η Jenny Sugar, αφού για τρεις μήνες δεν έφαγε πρωινό και τα αποτελέσματα ήταν θεαματικά.

Η ίδια έκανε προπόνηση και εντατική γυμναστική, αλλά δεν έβλεπε κάποια σημαντική βελτίωση στο σώμα της, καθώς δεν μπορούσε να «απαλλαχτεί» από την κοιλίτσα της εγκυμοσύνης. Διαβάστε παρακάτω....

Δείτε ακόμη: Tips για επίπεδη κοιλιά μέχρι το καλοκαίρι!

Η ίδια, αποφάσισε να κάνει- μετά από πολύ έρευνα- την διαλείπουσα νηστεία και συγκεκριμένα ακολούθησε το πλάνο 16:8, όπου σταμάτησε να τρώει 7 ή 8 το βράδυ και μετά πάλι έτρωγε στις 11 το πρωί, οπότε παρέκαμπτε το πρωινό.

Πριν

Η παραπάνω φωτογραφία λήφθηκε την 1η Μαρτίου 2017, έξι ημέρες μετά την έναρξη της διαλείπουσας νηστείας και οκτώ μήνες μετά την έναρξη του CrossFit.

Μετά


Αυτή η φωτογραφία λήφθηκε στις 20 Μαΐου 2017, λίγο πάνω από 12 εβδομάδες μετά την έναρξη της διαλείπουσας νηστείας.

Δείτε ακόμη: Το αρνί ή το κατσίκι έχει τις λιγότερες θερμίδες; Τι να φας το Πάσχα εσύ που κάνει δίαιτα;

Η ίδια στην αρχή δεν ανέφερε σε κανέναν ότι παρέλειπε το πρωινό, αφού θεωρούταν ταμπού η απώλεια του πρωινού. Οι ειδικοί συνεχώς μιλούν για το πώς το φαγητό το πρωί θα επιβραδύνει το μεταβολισμό σας, αλλά αφού διαβάσαμε τόσο εκτενώς για την διαλείπουσα νηστεία και την επιτυχία άλλων ανθρώπων και την επιτυχία που είχε βιώσει τον πρώτο μήνα, αισθάνθηκε υποχρεωμένη να συνεχίσει και να μιλήσει σε περισσότερους ανθρώπους γι 'αυτό.

Όπως αναφέρει και η ίδια, απολάμβανε μεγαλύτερα γεύματα, με την δυνανότητα να τρώει ότι θέλει χωρίς μεγάλο περιορισμό στις θερμίδες.

Ο δεύτερος και σημαντικότερος λόγος για εκείνη είναι ότι πριν την συγκεκριμένη διατροφή την βοήθησε στις «λαιμαργίες» για ζάχαρη, αλλά και στο να χειρίζεται σωστό την τάση να τρώει συνέχεια.

Πριν από IF, ποτέ δεν είχε αισθανθεί πείνα , καθώς έτρωγε κάθε δύο έως τρεις ώρες. Αλλά το φαγητό αυτό πολλές φορές την έκανε να θέλει να φάει περισσότερο κατά την διάρκεια της ημέρα.

Η διαλείπουσα νηστεία μου έμαθε ότι είναι φυσιολογικό να νιώθει πεινασμένη πριν από τα γεύματα, αλλά αυτό που είναι ενδιαφέρον είναι ότι η ίδια αισθάνθηκε λιγότερο, την αίσθηση αυτή, τρώγοντας λιγότερο συχνά, συν του ότι δεν είχε την επιτακτική ανάγκη για γλυκό.

Συνειδητοποίησε, ότι κάποιες φορές το νερό ήταν εκείνο που χρειαζόταν - εκτός ότι τα γεύματα ήταν πολύ ικανοποιητικά- νιώθει λιγότερο φουσκωμένη και ανυπομονεί να δει τα αποτελέσματα των επόμενων τριών μηνών.

Πληροφορίες από Popsugar

TAGS