Τα φαγητά που τρώμε καθημερινά και είναι «θερμιδικές βόμβες»! Πως να αποφύγετε τις περιττές θερμίδες!

Δεν πάει το μυαλό σας!

Τα φαγητά που τρώμε καθημερινά και είναι «θερμιδικές βόμβες»! Πως να αποφύγετε τις περιττές θερμίδες!

Το καλοκαίρι είναι μια ανάσα μακριά, με πολλές γυναίκες να έχουν ξεκινήσει να προσέχουν την διατροφή τους!

Δεν είναι λίγες οι φορές που υγιεινά φαγητά είναι κινούμενες θερμικές βόμβες και έχουν μεγάλη θερμιδική αξία. Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Χάσε 6 κιλά σε 6 μέρες με αυτή την χημική δίαιτα!

Μπάρες δημητριακών

Είναι το νούμερο ένα σνακ για όσες γυναίκες κάνουν διατροφή- αφού είναι η υγιηνή και εύκολη επιλογή που μας λύνει τα χέρια- αφού δεν χρειάζεται μεγάλη προετοιμασία. Προσοχή όμως, στις σπιτικές μπάρες δημητριακών- αφού τα σάκχαρα και τα αρωματικά μπορούν να εκτινάξουν τις θερμίδες στις 250-300!

Νερό με γεύση

Τσα μπουκαλάκια με νερό και γεύσεις, είναι ιδιαίτερα γνωστό στο εξωτερικό και έχουν αρχίσει και κάνουν τα πρώτα βήματα τους και στην Ελλάδα. Δώσε ιδιαίτερη προσοχή στην θερμιδική αξία του ροφήματος στην ετικέτα, αφού οι βιταμίνες που περιέχουν- έχουν υψηλή περιεκτικότητα σε ζάχαρη και ως εκ τούτου σε θερμίδες που μπορούν να φτάσουν τις 350. Όποτε προσέξτε τις σπιτικές συνταγές νερού με γεύση! Αντί αυτού, απολαύστε ένα μικρό γεύμα!

Γιαούρτι χαμηλού λίπους
Βασική προϋπόθεση που πρέπει να γνωρίζουμε είναι ότι τα προϊόντα που περιέχουν χαμηλά λιπαρά δεν σημαίνει ότι περιέχουν και χαμηλές θερμίδες. Υπάρχουν γιαούρτια με χαμηλά λιπαρά, αλλά υψηλή περιεκτικότητα ασβεστίου και πρωτεϊνών, ενώ η ζάχαρη μπορεί να έχει ως αποτέλεσμα τις υψηλότερες θερμίδες.
Χυμοί φρούτων
Είναι το ρόφημα που μας δίνει ενέργεια κατά την διάρκεια της ημέρας! Προτιμήστε τους φυσικούς χυμούς που έχουν περίπου (90kcal ανά ποτήρι), σε σχέση με τους συμπυκνωμένους που περιέχουν μεγάλη συγκέντρωση συντηρητικών και σακχάρων.