3 πρωινά λάθη που ‘ρίχνουν’ τον μεταβολισμό σου και γι'αυτό δεν χάνεις κιλά!

3 πρωινά λάθη που ‘ρίχνουν’ τον μεταβολισμό σου και γι'αυτό δεν χάνεις κιλά!

Ο μεταβολισμός μας επηρρεάζεται από πολλούς παράγοντες όπως η ηλικία, το βάρος και τα γονίδια.

Ωστόσο, μπορεί να μπορούμε να κάνουμε κάτι για αυτούς τους παράγοντες, αλλά μπορούμε για άλλους που επιτρέπουν στο μεταβολισμό να πάρει τα πάνω του. Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Χημική δίαιτα: Χάσε 6 κιλά σε 6 ημέρες!

Αν, λοιπόν, θέλετε να χάσετε κιλά εδώ θα βρείτε 3 κλασικά λάθη που πρέπει να αποφύγετε!

  1. Μην τρώτε αργά. Μην ξεχνάτε το πρωινό σας, γιατί όταν παραλείπετε ένα τόσο βασικό γεύμα ο μεταβολισμός πέφτει και ο εγκέφαλος στέλνει μήνυμα στο υπόλοιπο σώμα να αποθηκεύσει ενέργεια και άρα λίπος. Φάτε μέσα στην πρώτη ώρα αφού ξυπνήσετε. Και όχι μόνο έναν καφέ. Αυτό δεν είναι πρωινό. Προτιμήστε ένα γεύμα υψηλό σε πρωτεΐνες με λιγότερες από 350 θερμίδες.

2. Ασκηθείτε. Έρευνες δείχνουν ότι ο οργανισμός συνεχίζει να καίει θερμίδες και 24 ώρες μετά τη γυμναστική, καθώς επίσης η πρωινή γυμναστική καίει πολλές περισσότερες θερμίδες απ’ ότι η γυμναστική αργότερα μέσα στην ημέρα.

Δείτε ακόμη: "Μπορώ να κάνω μανικιούρ και να βάφω τα μαλλιά μου όσο είμαι έγκυος;" Ο γυναικολόγος του Youweekly.gr απαντά...

3. Μην ξεχνάτε πως η μυϊκή μάζα καίει θερμίδες, και απλά προσθέτοντας 5 έως 10 κιλά μυϊκής μάζας στο σώμα σας θα αυξήσει την καθημερινή καύση θερμίδων κατά 100 θερμίδες. Συμπεριλάβετε επίσης ασκήσεις ενδυνάμωσης στην πρωινή σας γυμναστική, όπως 10 λεπτά ασκήσεων ενίσχυσης μεταβολισμου.