Τρίτη, 19 Φεβρουαρίου 2019 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Και όμως υπάρχουν! Ποτά με αλκοόλ που αδυνατίζουν! Δες για να ξέρεις τι θα παραγγείλεις την επόμενη φορά;

Για απόλαυση χωρίς τύψεις!

Και όμως υπάρχουν! Ποτά με αλκοόλ που αδυνατίζουν! Δες για να ξέρεις τι θα παραγγείλεις την επόμενη φορά;
DIET NEWS 07.07.2018 08:13

Είσαι σε δίαιτα, προσέχεις τη γραμμή σου αλλά έχει βγει με την παρέα σου και θες και εσύ να απολαύσεις ένα ποτό χαλαρά; Μην αγχώνεσαι! Υπάρχει λύση! Οι επιστήμονες σου δίνουν το ελεύθερο να πίνεις το αγαπημένο σου ποτό, χωρίς τύψεις για τη σιλουέτα σου!

Δεν μας πιστεύεις; Επιστήμονες ανακοίνωσαν πως τα ποτά τα οποία αγαπούν τη σιλουέτα σου είναι η τεκίλα και το τζιν. Διαβάστε παρακάτω...

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με την Αμερικάνικη Χημική Εταιρία, η τεκίλα μειώνει τα επίπεδα γλυκόζης στο αίμα, ενώ παράλληλα έχει πολύ λίγες θερμίδες σε σχέση με πολλά άλλα ποτά.

Δείτε ακόμη: "Έχω υποθυρεοειδισμό. Αυτό μπορεί να είναι αιτία υπογονιμότητας;" Ο γυναικολόγος του Youweekly.gr απαντά...

Επίσης, ύστερα από έρευνα που έγινε σε ποντίκια, διαπιστώθηκε πως η τεκίλα μπορεί να βοηθήσει και στην απώλεια βάρους. Το τζιν από την άλλη μπορεί να ενισχύσει το μεταβολισμό και να βοηθήσει το σώμα σου να κάψει περισσότερες θερμίδες.

Σύμφωνα μάλιστα με έρευνες του Πανεπιστημίου της Sigulda στη Λετονία, το συγκεκριμένο ποτό μπορεί να αυξήσει τη διαδικασία του μεταβολισμού κατά 17% για μέχρι και μία ώρα μετά την κατανάλωσή του.

Τώρα ξέρεις τι να παραγγείλεις την επόμενη φορά που θα βγεις με τους φίλους σου!

Πηγή: olivemagazine.gr

Share