Κυριακή, 20 Σεπτεμβρίου 2020 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Πεθαίνεις για σοκολάτα αλλά είσαι σε... δίαιτα; Οι 4+1 λόγοι που πρέπει να φας αμέσως!

Οι 4+1 λόγοι που πρέπει να φας σοκολάτα ακόμα κι αν έισαι σε δίαιτα...

Πεθαίνεις για σοκολάτα αλλά είσαι σε... δίαιτα; Οι 4+1 λόγοι που πρέπει να φας αμέσως!
DIET NEWS 13.08.2018 08:00

Κάνεις δίαιτα αλλά ζητάς απεγνωσμένα μια σοκολάτα κάθε φορά πριν πας για ύπνο;

Μην το σκέφετσαι! Το Youweekly.gr σου εξηγέι γιατί κάνει καλό να τρως σοκολάτα την περίοδο της δίαιτας! Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Το ήξερες αυτό για το αβοκάντο; Η μυστική συνταγή για να χάσεις κιλά σε χρόνο ρεκόρ!

1.Είναι υγιεινή
Προφανώς αν φας ένα προφιτερόλ, θα νιώθεις ενοχές. Όμως υπάρχουν υγιεινοί τρόποι να τρως σοκολάτα. Φρόντισε η σοκολάτα που καταναλώνεις να αποτελείται πάνω από 85% κακάο κι έτσι δεν θα χρειάζεται να ανησυχείς.

2. Είναι το μυστικό της μακροζωίας
Σύμφωνα με έρευνα του Harvard τη δεκαετία του ΄90 όσοι καταναλώνουν ποσότητα σοκολάτας πάνω από τρεις φορές μέσα στο μήνα, ζουν περίπου ένα χρόνο περισσότερο από αυτούς που τρώνε λιγότερο ή καθόλου.

3. Είναι απαραίτητη
Δεν είναι καλό να αφαιρείς τελείως τα γλυκά από την διατροφή σου. Σε σωστές ποσότητες, η σοκολάτα είναι μία καλή επιλογή για την απαραίτητη ημερήσια πρόληψη γλυκού που χρειάζεται ο οργανισμός σου.

Δείτε ακόμη: Ξηροί καρποί: Το μυστικό για να χάσεις γρήγορα κιλά!

4. Είναι διαιτητική
Κι όμως! Η σοκολάτα βοηθάει στην πρόληψη της παχυσαρκίας. Μια μελέτη από την American Chemical Society διαπίστωσε ότι υπάρχει μία ομάδα αντιοξειδωτικών που βρέθηκαν στο κακάο που μπορεί να βοηθήσει στην καταπολέμηση της αύξησης του βάρους και του διαβήτη τύπου δύο.

5. Είναι ευεργετική
Σε κάνει χαρούμενη. Η σοκολάτα έχει συστατικά που συντελούν στο να νιώθεις το αίσθημα της ευφορίας και σε κάνει να νιώθεις καλά μετά την κατανάλωσή της.

Share