Δευτέρα, 14 Οκτωβρίου 2019 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Θέλετε να χάσετε κιλά; Πριν κοιμηθείτε κάντε την κίνηση ματ!

Θα δείτε αποτελέσματα!

Θέλετε να χάσετε κιλά; Πριν κοιμηθείτε κάντε την κίνηση ματ!
DIET NEWS 22.01.2019 12:30

Αν ανήκετε σε εκείνες που χαλαρώνουν το βράδυ...

με ένα ποτήρι κρασί, τότε καθίστε αναπαυτικά στον καναπέ σας και απολαύστε το, χωρίς ενοχές. Διαβάστε παρακάτω...

Γιατί σύμφωνα με τους επιστήμονες, ένα ποτήρι κρασί πριν τον ύπνο μπορεί να βοηθήσει πολύ στο χάσιμο κιλών.

Σύμφωνα με μελέτη πραγματοποιήθηκε από την Ιατρική Σχολή του Χάρβαρντ και διήρκησε 13 χρόνια σε δείγμα 20.000 γυναικών, εκείνες που έπιναν δύο ποτήρια κρασί τη μέρα είχαν 70% χαμηλότερο κίνδυνο για παχυσαρκία συγκριτικά με τις γυναίκες που απείχαν από το αλκοόλ.

Δείτε ακόμη: Νίκος Χατζηνικολάου: O «σκληρός» της ενημέρωσης σε δημόσια ερωτική εξομολόγηση στην γυναίκα του!
Αυτό οφείλεται σε μια ουσία που περιέχει και ονομάζεται ρεσβερατρόλη. Αυτή η ουσία που υπάρχει στο κόκκινο κρασί βοηθάει το αποκαλούμενο «λευκό λίπος» να μετατραπεί σε μια άλλη εκδοχή λίπους που είναι πιο εύκολο να καεί. Το κόκκινο κρασί περιέχει μια ουσία που μετατρέπει το «κακό» λίπος σε «καλό» λίπος που καίγεται πιο εύκολα.

Δείτε ακόμη: Master chef 3: Από το "Κωνσταντίνου και Ελένης" στο ριάλιτι! Δεν φαντάζεστε ποιος ηθοποιός έχει ρόλο έκπληξη!

Ωστόσο, παρόλο που ένα ποτήρι κρασί μπορεί να βοηθήσει στη μείωση του λίπους, η καθημερινή κατανάλωση αλκοόλ δεν συνιστάται. Η ρεσβερατρόλη είναι άλλωστε μια ουσία που υπάρχει και στα βατόμουρα, στα σταφύλια και τις φράουλες. Οπότε αν δεν είστε και «θιασώτης» του αλκοόλ ένα μπολ φράουλες θα κάνει ακριβώς την ίδια δουλειά.

Share