Το μαγικό ρόφημα που ενισχύει το μεταβολισμό και ανακουφίζει από σωματικούς πόνους!

Κάνει θαύματα!

Το μαγικό ρόφημα που ενισχύει το μεταβολισμό και ανακουφίζει από σωματικούς πόνους!

Θέλετε να ενισχύσετε τον μεταβολισμό σας; Υπάρχει λύση και μάλιστα με απόλυτα φυσικό τρόπο!

Εκτός από την φυσική ενίσχυση του μεταβολισμού, το τζίντζερ λειτουργεί ως φυσικό ανακουφιστικό του πόνου. Είτε υποφέρετε από ημικρανίες, είτε από κράμπες εμμηνόρροιας, είναι εκπληκτικό το τι μπορεί να κάνει το τζίντζερ. Βοηθά επίσης στη μείωση της πρωινής αδιαθεσίας, της ναυτίας και της καούρας και θα δώσει στο πεπτικό σας σύστημα και στη μνήμη σας μια σημαντική ώθηση.
Αυτό το εύκολο ρόφημα θα προσφέρει πολλαπλά οφέλη στο σώμα σας, για αυτό κάντε μια μικρή ετοιμασία και απλά απολαύστε το!

Είναι προτιμότερο να χρησιμοποιήσετε φρέσκο ​​τζίντζερ, επειδή η σκόνη δεν θα έχει σίγουρα την ίδια γεύση και ίσως μείνει κάτω στο νερό. Μπορείτε να αγοράσετε φρέσκο και να τοποθετήσετε όσο δεν χρειάζεστε στην κατάψυξη, για να εξασφαλίσετε ότι θα διαρκέσει περισσότερο.

Για να ετοιμάσετε 2 λίτρα ροφήματος θα χρειαστείτε:

1 εκατοστό τζίντζερ (πιπερόριζα)
½ φλιτζάνι κατεψυγμένο ή φρέσκο ​​μάνγκο *
2 φλιτζάνια πάγο
Νερό 2 λίτρα
Για να ξεφλουδίζετε το τζίντζερ, χρησιμοποιήστε ένα μαχαιράκι ή έναν αποφλοιωτή λαχανικών. Ξεφλουδίστε μόνο το τμήμα που θα χρησιμοποιήσετε και όχι ολόκληρο το κομμάτι.

Βάλτε το στην κανάτα, προσθέστε το μάνγκο, τον πάγο και το νερό. Τοποθετήστε το στο ψυγείο σας για 1 ώρα πριν να πιείτε.

Μπορείτε επίσης, να κόψετε μερικά φρέσκα κομμάτια μάνγκο και να τα βάλετε στην κατάψυξη. Όταν το ρόφημα θα είναι έτοιμο, προσθέστε τα παγωμένα κομμάτια μάνγκο για να κρατήσετε το ρόφημα δροσερό.

Ρόφημα για αδυνάτισμα: Το μέλι είναι το μυστικό!

Το μέλι μπορεί να σας βοηθήσει να αδυνατίσετε, αν το συνδυάσετε με κανέλα και λεμόνι.

Θα χρειαστείτε:
- 1/4 κουταλάκι κανέλα σε σκόνη
- μισό ξύλο κανέλα


- 1 κουταλάκι μέλι (προτιμήστε οργανικό μέλι)
- χυμό από φρέσκο λεμόνι
- 1 κούπα βραστό νερό

Ανακατέψτε την κανέλα στο βραστό νερό και αφήστε τη να κρυώσει. Προσθέστε μέλι, χυμό από φρέσκο λεμόνι και ανακατέψτε.

Πίνετε μια κούπα το πρωί με άδειο στομάχι και μια κούπα πριν τον ύπνο με άδειο στομάχι. Το ρόφημα μπορείτε να το πίνετε συνοδευτικά σε κάθε δίαιτα που ακολουθείτε.

Σύμφωνα με τα συμπεράσματα πρόσφατης επιστημονικής έρευνας, όταν το μέλι δοκιμάστηκε σε υπέρβαρους ασθενείς, όχι μόνο βοήθησε στην απώλεια βάρους, αλλά απέτρεψε παράλληλα την αύξησή του, ενώ παρείχε προστασία και από τα καρδιαγγειακά νοσήματα, καθώς διαλύει τα λιπώδη κύτταρα και μειώνει τη χοληστερόλη.

Παράλληλα, η κανέλα Κεϋλάνης βοηθάει στη μείωση της χοληστερόλης, βελτιώνει την ικανότητα της ινσουλίνης να μεταβολίζει το σάκχαρο στο αίμα και διαφυλάσσει και την καλή λειτουργία του εγκεφάλου. Το λεμόνι περιέχει τις πολυφαινόλες, οι οποίες έχουν υψηλή αντιοξειδωτική δράση, την ικανότητα να μπλοκάρουν την αύξηση του σωματικού βάρους, να μειώνουν το δείκτη μάζας σώματος και να βελτιώνουν τα επίπεδα σακχάρου στο αίμα.