Απίστευτο! Δεν πάει ο νου σου με ποιο λαχανικό μπορείς να φτιάξεις τον απόλυτο χυμό για απώλεια λίπους στην κοιλιά!

Το έχεις στην κουζίνα σου...

Απίστευτο! Δεν πάει ο νου σου με ποιο λαχανικό μπορείς να φτιάξεις τον απόλυτο χυμό για απώλεια λίπους στην κοιλιά!

Απίστευτο κι όμως αληθινό! Δε πάει ο νου σου ποιο λαχανικό έχεις στην κουζίνα σου και μπορείς να το χρησιμοποιήσεις για να κάνεις τον απόλυτο χυμό για να πετύχεις την απώλεια λίπους στην κοιλιά που τόσο πολύ ποθείς!

Αναρωτιέσαι ποιο είναι;

Ρόφημα με σκόρδο και λεμόνι για να μειώσετε το λίπος της κοιλιάς

Εδώ και αρκετά χρόνια το σκόρδο χρησιμοποιείται για τα θρεπτικά και υγιεινά οφέλη που διαθέτει. Βοηθά στην προώθηση της πέψης, καταπολεμά το φούσκωμα και αντιμετωπίζει αποτελεσματικά τις φλεγμονές του εντέρου. Επιπλέον, το σκόρδο έχει αποδειχθεί ότι συμβάλλει στην εξάλειψη των τοξινών και των άχρηστων ουσιών από το σώμα, γεγονός που βοηθά όχι μόνο στο αδυνάτισμα αλλά προστατεύει και το σώμα από πολλές ασθένειες και νοσήματα.

Το λεμόνι είναι ένας από τους καλύτερους φυσικούς λιποδιαλύτες ενώ παράλληλα βελτιώνει το πεπτικό σύστημα και βοηθά στη μείωση των τοξινών· διαθέτει ιδιότητες που κάθε άνθρωπος με προβλήματα βάρουςθα ήθελε να αξιοποιήσει.

Συνδυάζοντας το σκόρδο με το λεμόνι αποκτάτε έναν από τους πιο ισχυρούς λιποδιαλύτες που υπάρχουν στη φύση.

Υλικά

1 κεφάλι σκόρδο
2 λεμόνια
1 1/2 λίτρο νερό


Προετοιμασία

Σε ένα πυρίμαχο μπολ αρχίζετε να βράζετε το νερό. Ενώ το νερό ζεσταίνεται, ξεφλουδίζετε τις σκελίδες από το κεφάλι σκόρδου και προσθέτετε το νερό.
Πλένετε τα λεμόνια σας. Τα κόβετε στα τέσσερα και δεν αφαιρείτε τη φλούδα τους. Όταν το νερό αρχίσει να βράζει, προσθέτετε τα λεμόνια και το σκόρδο.
Χαμηλώνετε τη φωτιά και τα αφήνετε να βράσουν για 15 λεπτά.
Στραγγίζετε το μείγμα και το αφήνετε να κρυώσει για τουλάχιστον 5 λεπτά. Αυτό το ρόφημα μπορείτε να το απολαμβάνετε καθημερινά.

H απόλυτη δίαιτα για κάψιμο λίπους και χάσιμο πόντων! Δοκίμασέ την!

Οι επιλογές για να ρίξουμε το περιττό βάρος μας, είναι πολλές ιδίως όταν αυτή έρχεται απο ειδικούς, που ασχολούνται με αυτό το τομέα.

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΘΑ ΣΑΣ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΕΝΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΠΙΚΕΝΤΡΩΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΠΩΛΕΙΑ ΛΙΠΟΥΣ ΚΑΙ ΔΙΑΤΗΡΗΣΗ ΤΟΥ ΜΥΙΚΟΥ ΙΣΤΟΥ. ΈΤΣΙ ΘΑ ΑΡΧΙΣΕΤΕ ΝΑ ΧΑΝΕΤΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΠΟΝΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΤΩΝ ΡΟΥΧΩΝ ΝΑ ΠΕΦΤΟΥΝ.

Δείτε ακόμη: «Θαυματουργή» δίαιτα: Πώς να χάσετε έως 8 κιλά σε μια εβδομάδα
Ο Παντελής Αχιλλέως – Certified Personal Trainer, Nutritionist, μας δίνει το χρυσό πρόγραμμα για να κάνουμε την αλλαγή, που έχουμε ανάγκη. Πάντα με την σύμφωνη γνώμη του ειδικού γιατρού.

ΠΡΩΙΝΟ
– Δημητριακά (κατά προτίμηση ολικής αλέσεως ) με ένα φλιτζάνι γάλα άπαχο ακόμα και με γιαούρτι χαμηλών λιπαρών
– Βρώμη με άπαχο γάλα
– Φρουτοσαλάτα και καφέ ή 3 αυγά (μόνο το ένα ολόκληρο )μαζί με μία φέτα ψωμί Ολικής αλέσεως και καφέ ή τσάι με μέλι

ΕΝΔΙΑΜΕΣΟ 10.00-11.00
1-2 φρούτα ή ένα smoothies ή ένα γιαουρτάκι φρούτων μικρό χαμηλών λιπαρών ή 2 φέτες ψωμί Ολικής Αλέσεως με γαλοπούλα και τυρί
loading…

ΜΕΣΗΜΕΡΙΑΝΟ
Συνδυασμό Πρωτεϊνών και υδατανθράκων/ένα από το κάθε είδος τροφών
Πρωτεΐνες
Στήθος Κοτόπουλο, στήθος γαλοπούλα, ξιφίας, τυρί κότατζ, γαρίδες, βακαλάο, ψάρι, τόνος, όσπρια (φασόλια, φακές με ρύζι, ρεβίθια), χοιρινό φιλέτο, Σόγια, αυγά ομελέτα (4-5 αυγά μόνο το ένα κροκάδι στο τηγάνι χωρίς λάδι λίγο μόνο ελαιόλαδο πάνω στο χαρτομάντιλο και περνάς το τηγάνι απλά ), μπριζόλες, καβούρια, όλα τα παραπάνω βραστά ή στην σχάρα ή στο φούρνο χωρίς λάδι μόνο με λίγο νερό, γεμιστά (συνδυασμός υδατανθράκων και πρωτεΐνης αν έχουν κιμά μέσα

ΥΔΑΤΑΝΘΡΑΚΕΣ
Ψητή πατάτα, γλυκοπατάτα , κολοκύθα, καλαμπόκι, γιαούρτι χωρίς λιπαρά, κριθάρι, αλεύρι βρώμης, καστανό ρύζι, φρούτα (πεπόνι, μήλο, πορτοκάλι), ψωμί ολικής αλέσεως, ρύζι, μακαρόνια (όλα τα είδη/απλά μαγειρεμένα σε νερό με λίγο αλάτι), πατάτες 1-2 βραστές ή ψητές στο φούρνο σε ασημόκολλα, noodles, δημητριακά, παξιμάδια κτλ.

ΑΠΛΟΙ – ΛΑΧΑΝΙΚΑ
Σαλάτες με κρύα λαχανικά ή βραστά
Κρύα/μαρούλι (όλα τα είδη) αγκινάρα ,σέλινο, ρόκα, λάχανο, σπανάκι, κρεμμύδια, καρότο, αγγουράκι, ντομάτα, πιπεριές (όλα τα χρώματα), μανιτάρια, μπρόκολο κτλ.
Βραστά ή στην σχάρα/κολοκυθάκι, μελιτζάνες, καλαμπόκι, πιπεριές, σπανάκι, μανιτάρια, μπιζέλια, φασολάκια, κουνουπίδι, λάχανο, αγκινάρα, λαχανάκια Βρυξελλών, μπρόκολο, κολοκυθάκια, κτλ.
Μια κουταλιά ελαιόλαδο στην σαλάτα λίγο λεμόνι ή ξύδι και λίγο αλάτι

ΕΝΔΙΑΜΕΣΟ 14.00-16.00
1-2 φρούτα ή ένα γιαουρτάκι μικρό φρούτων ή ένα smoothies, ένα μικρό τοστάκι Ολικής Αλέσεως με γαλοπούλα και τυράκι διαίτης με μαρουλάκι και ντοματούλα, κτλ.

ΒΡΑΔΙΝΟ
Το ίδιο με το μεσημεριανό αλλά με πιο λίγους υδατάνθρακες προς καθόλου. Καλύτερα πρωτεΐνη και λαχανικά σε συνδυασμό.

Γενικές συμβουλές για απώλεια λίπους:

Μπαχαρικά απεριόριστα (διεγείρουν τον μεταβολισμό)
Ένα- δυο ποτηράκια κρασί κόκκινο (όχι πολύ συχνά)
Αν αργήσετε να πάτε για ύπνο ακόμα κανένα φρούτο συνίσταται
Νερό μπόλικο καθόλη την διάρκεια της μέρας 3-4 μπουκάλια μεγάλα.
Προπάντων το καλοκαίρι (καλύτερη λειτουργία ουροποιητικού συστήματος /και να επισκεπτόμαστε πιο πολύ την τουαλέτα)

TAGS