Έλλη Κοκκίνου: Η επικίνδυνη δίαιτα που έκανε! Μεγάλη προσοχή!

Κορίτσια μεγάλη προσοχή!

Έλλη Κοκκίνου: Η επικίνδυνη δίαιτα που έκανε! Μεγάλη προσοχή!

Mια επικίνδυνη δίαιτα έκανε η Έλλη Κοκκίνου και απαιτεί μεγάλη προσοχή για να μην την πατήσετε και εσείς!

Η ταλαντούχα τραγουδίστρια διαθέτει ένα καλογυμνασμένο κορμί που πολλές θα ζήλευαν. Βέβαια, τίποτα δεν είναι τυχαίο, αφού είναι αποτέλεσμα μεγάλης προσπάθειας.

Η καλλίγραμμη σιλουέτα της δεν πέρασα απαρατήρητη από την Κατερίνα Καραβάτου και τον Κρατερό Κατσούλη, οι οποίοι ζήτησαν να μάθουν τη διατροφή της.


Η Έλλη Κοκκίνου ανέφερε ότι μέχρι και πριν από λίγο καιρό ακολουθούσε ένα πολύ αυστηρό πρόγραμμα διατροφής. «Τα τελευταία χρόνια έτρωγα ένα μήλο με κανέλα ή ένα ακτινίδιο με κανέλα ή ροκφόρ με μέλι και κανέλα. Χόρταινα με καφέ στην αρχή, έπινα στις 7 το πρωί καφέ. Σνακ έτρωγα λίγο τυράκι με λίγο αγγουράκι. Το μεσημεριανό μπορεί να ήταν κρέας με φρούτο. Πεινούσα, έτρωγα τα δάχτυλά μου! Αν πεινούσα έτρωγα λίγο αγγουράκι με λίγη γραβιέρα ή αμύγδαλα», είπε και οι παρουσιαστές της εκπομπής δεν πίστευαν στα αυτιά τους με αυτά που άκουγαν.

Η ίδια έσπευσε να σημειώσει ότι τους τελευταίους τρεις μήνες κάνει μια άλλη δίαιτα που τις επιτρέπει να τρώει περισσότερο, ώστε να μην πεινάει.

Έλλη Κοκκίνου: Αυτή είναι η δίαιτα με την οποία έχασε 22 κιλά!

22 κιλά κατόρθωσε να χάσει πριν μερικά χρόνια η Έλλη Κοκκίνου, που σήμερα διαθέτει από τα πιο καλλίγραμμα κορμιά στη showbiz και διατηρεί μια άψογη σιλουέτα. Όπως αναφέρεται σε γνωστό περιοδικό, έχει κόψει τη γλουτένη ενώ έχει αντικαταστήσει τα γαλακτοκομικά με προϊόντα σόγιας.


Το πρωινό της είναι πλούσιο, ώστε να πάρει ενέργεια το υπόλοιπο της ημέρας. Συνήθως φτιάχνει δυο κρέπες με μέλι και κανέλα από αλεύρι χωρίς γλουτένη με γάλα σόγιας. Ή πίνει καφέ και τρώει κουακερ χωρίς γλουτένη.

Στα γεύματα της απαγορεύονται τηγανητά, αλλά μόνο ψητά και κατσαρόλας, που τα μαγειρεύει η ίδια. Μάλιστα, τις περισσότερες φορές παίρνει μαζί της το ταπεράκι της με μαγειρευτό φαγητό, χωρίς τσιγαρισμένα λάδια, που μπορεί να είναι από κοκκινιστό κοτόπουλο μέχρι τόνο με ρύζι και καλαμπόκι ή ζυμαρικά χωρίς γλουτένη με κόκκινη σάλτσα.

Ενδιάμεσα θα φάει ένα φρούτο ή μια μπάρα δημητριακών, ενώ βράδυ συνήθως δεν τρώει, αν φάει κάτι, θα είναι light μία φέτα γαλοπούλα βραστή αβγά ποσέ ή φρούτα. Επίσης, πίνει πολύ νερό και πράσινο τσάι.