Σωθήκαμε! Αυτό είναι το τρόφιμο που εξουδετερώνει τις θερμίδες από τα σουβλάκια!

Μεγάλη προσοχή!

Σωθήκαμε! Αυτό είναι το τρόφιμο  που εξουδετερώνει τις θερμίδες από τα σουβλάκια!

Δώστε μεγάλη προσοχή και βάση! Βρήκαμε το τρόφιμο που εξουδετερώνει τις θερμίδες από τα σουβλάκια και... σωθήκαμε!

Ερευνητές από το πανεπιστήμιο Lund στην Σουηδία, κατάφεραν να εντοπίσουν ένα φρούτο, το οποίο θα μπορούσε να αποτρέψει αύξηση του σωματικού βάρους σε άτομα που ακολουθούν μια διατροφή με υψηλή περιεκτικότητα σε λιπαρά.

Επίσης, τα lingonberries μείωσαν ακόμα και τα επίπεδα χοληστερίνης στο αίμα! Οι ερευνητές εξέτασαν την επίδραση και άλλων ειδών μούρων, όπως τα μαύρα μούρα (blackcurrants), τα bilberries, τα raspberries, τα crowberries και τα μούρα τύπου acai.

τα lingonberries

Λόγω της γνωστής ευεργετικής τους αντιοξειδωτικής δράσης, όλα τα μούρα βοηθούν στην καλύτερη υγεία του ανθρώπινου οργανισμού, αλλά τα κόκκινα μύρτιλλα αποδείχτηκαν πολύ πιο αποτελεσματικά, όσον αφορά την αντιστροφή των επιπτώσεων της λιπαρής διατροφής. Λέτε αυτά να τρώει και η Αμάλ Αλαμουντίν; Δείτε την δίαιτά της!

Πηγή: Pagenews.gr

Τα μυστικά για τέλεια σιλουέτα μέχρι το καλοκαίρι! Προλαβαίνεις!

Τι θα πρέπει να τρώτε από εδώ και πέρα και ποια βήματα πρέπει να ακολουθήσετε για την τέλεια σιλουέτα ενόψει καλοκαιριού; Αυτό είναι το σωστό πρόγραμμα διατροφής!

Η σκέψη και μόνο ότι τα καλοκαιρινά ρούχα και τα μαγιό θα αποκαλύψουν ξανά τη σιλουέτα, μας προκαλεί πανικό και άγχος με συνέπεια να καταφεύγουμε σε ακραίες λύσεις που υπόσχονται άμεσα και θαυματουργά αποτελέσματα. Γνωρίζετε αλήθεια πως οι περισσότερες από αυτές είναι επικίνδυνες για την υγεία και τον οργανισμό σας;

Το TV24 συγκέντρωσε και σας παρουσιάζει τρόπους για να χάσετε κάποια περιττά κιλά, αν όμως ξεκινήσετε από σήμερα...

Η απώλεια των περιττών κιλών δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να αποτελεί κίνδυνο για τη σωματική υγεία, αλλά ούτε και την ψυχική μας ισορροπία. Αντίθετα, με κάποια απλά βήματα μπορούμε να βελτιώσουμε τη σιλουέτα μας, χωρίς να εκθέσουμε τον οργανισμό μας σε κίνδυνο.

Ακολουθήστε λοιπόν τα εξής:

Φροντίστε καθημερινά να τρώτε ένα πλήρες πρωινό, όπως γάλα με δημητριακά η ψωμί με μέλι και ένα ποτήρι φυσικό χυμό ή φρούτο. Ακόμα και αν ο χρόνος σας δεν το επιτρέπει, βάλτε το ξυπνητήρι λίγο νωρίτερα προκειμένου να εντάξετε το πρωινό στη διατροφή σας.

Βρείτε υγιεινές γεύσεις που σας αρέσουν και ενσωματώστε τις στην καθημερινότητά σας.

Τρώτε ένα ενδιάμεσο σνακ πριν το μεσημεριανό σας γεύμα. Ενα τοστ με τυρί χωρίς λιπαρά, λίγα κράκερς ή κριτσίνια θα γεμίσουν το στομάχι σας μέχρι να καθίσετε στο τραπέζι για το γεύμα σας.

Συνοδέψτε το μεσημεριανό σας γεύμα με άφθονη σαλάτα που θα σας χορτάσει αλλά δεν θα σας... γεμίσει περιττές θερμίδες. Οταν όμως μιλάμε για σαλάτες, να αποφεύγετε επιμελώς τα ντρέσινγκ καθώς είναι ιδιαίτερα επικίνδυνα και φέρουν μαζί με τη γεύση και έξτρα θερμίδες.

Πίνετε πολύ νερό, τουλάχιστον δύο λίτρα την ημέρα. Αν ακολουθείτε άσκηση, προσθέστε 1 ποτήρι νερό επιπλέον για κάθε ώρα άσκησης.

Μην παραλείπετε το βραδινό γεύμα, το οποίο πρέπει επίσης να είναι χαμηλών λιπαρών. Αυτό μπορεί να είναι μια σαλάτα με τυρί ή αυγό ή τόνο, ένα γιαούρτι και 1-2 φρούτα. Το να μη φάτε βραδινό δεν θα επιταχύνει την απώλεια κιλών. Ο οργανισμός πρέπει να έχει τροφή για να καίει...

Η άσκηση μπορεί να αποδειχτεί πραγματικά αποτελεσματική μόνο αν γίνεται τουλάχιστον τρεις φορές την βδομάδα.

Θυμηθείτε ότι τα κιλά που θέλετε να χάσετε δεν τα αποκτήσατε μέσα σε ένα μήνα, άρα μην απαιτείτε από τον οργανισμό σας να τα χάσει άμεσα. Για σωστά αποτελέσματα χρειάζεται χρόνος.

Μην ξεκινάτε κανένα πρόγραμμα αδυνατίσματος έχοντας άγχος εξ αρχής για τα
αποτελέσματα, καθώς αυτό μπορεί να σαμποτάρει την προσπάθειά σας και να σας οδηγήσει ακόμα και στην εγκατάλειψή του.

Μην καταπιέζετε τον εαυτό σας τρώγοντας τροφές που υπό άλλες συνθήκες δεν θα δοκιμάζατε καν. Ο,τι πρόγραμμα και να ακολουθείτε πρέπει να είναι εξατομικευμένο στις δικές σας ανάγκες αλλά και βασιζόμενο στις γευστικές σας προτιμήσεις.

Προσαρμόστε τη διατροφή σας σε έναν καθημερινό τρόπο ζωής και όχι μόνο στο διάστημα που θα χρειαστείτε για να χάσετε τα περιττά κιλά, διαφορετικά είναι πολύ πιθανόν τα κιλά να προστεθούν και πάλι μόλις σταματήσετε την προσπάθεια.

Τέλος, μην ξεχνάτε ότι τα παραπάνω αποτελούν μέρος μιας γενικότερης σωστής διατροφικής συμπεριφοράς που πρέπει να εφαρμόζετε καθημερινά και όχι μόνο λίγο πριν το καλοκαίρι, διατηρώντας έτσι ένα όμορφο και υγιές σώμα όλο το χρόνο! Έχεις πρηστεί; Με αυτή τη δίαιτα θα έχεις σε 3 ημέρες επίπεδη κοιλιά!