Θες να χάσεις κιλά; 4 smoothie που θα βοηθήσουν και θα απολαύσεις όσο τίποτα άλλο!

Θα σε ξετρελάνουν!

Θες να χάσεις κιλά; 4 smoothie που θα βοηθήσουν και θα απολαύσεις όσο τίποτα άλλο!

Θες να χάσεις εύκολα και γρήγορα κιλά; Εκτός από την διατροφή που πρέπει να φτιάξεις υπάρχουν και μερικά smoothies που θα απολαύσεις όσο τίποτα άλλο! Θα σε ξετρελάνουν και θα θέλεις συνέχεια να τα δοκιμάζεις ξανά και ξανά.

Αν και τα smoothies μπορούν να είναι ένας γευστικός και εύκολος τρόπος για να πάρετε τα θρεπτικά συστατικά εν κινήσει, δεν είναι πάντα τα πιο υγιεινά για φαγητό.

Ανάλογα με τα συστατικά, και το λίπος. Δεν είναι όλα τα smoothies κατάλληλα.Υπάρχει μια σειρά από σπιτικές συνταγές smoothie που δεν είναι μόνο πλήρης γεμάτη θρεπτικά συστατικά, αλλά μπορεί ακόμη και να βοηθήσει να ρίξετε το βάρος σας, αν.

Επιλέγοντας συγκεκριμένα συστατικά που βοηθούν στην πέψη, μειώνουν τη φλεγμονή και πολλά άλλα, μπορείτε να δημιουργήσετε μια απώλειας βάρους που δεν θα σας φτάσει για να φάτε μια ώρα αργότερα. Σας έχουμε και τέλειο σοκολατένιο smoothie που θα σας αφήσει, τόσο εσάς, όσο και τους αγαπημένους σας

smoothie δίαιτα

1 ½ φλιτζάνια μη ζαχαρούχο αμυγδαλέλαιο βανίλιας ή νερό + 1 ½ φλιτζάνια κατεψυγμένα blueberries + 1 ½ φλιτζάνι μπανάνες + ¼ φλιτζάνι βούτυρο αμυγδάλου + (προαιρετικά) ¼ φλιτζάνι βρώμη ή / και 2 κουταλιές σπόρους λίνου.

smoothie διατροφή

2 κουταλιές σπόρους τσιά + 1 ½ φλιτζάνια μη ζαχαρούχο γάλα αμυγδάλου + 2 μεσαίες μπανάνες, κομμένες σε φέτες και κατεψυγμένες + 2 φλιτζάνια κατεψυγμένα κομμάτια μάνγκο

δίαιτα

1 φλιτζάνι κατεψυγμένες φράουλες + 3/4 φλιτζάνι κατεψυγμένα σμέουρα + 1/2 φλιτζάνι κατεψυγμένα blueberries+2 φιστίκια αποφλοιωμένα και κομμένα σε φέτες + 1 φλιτζάνι χυμός πορτοκαλιού

υγεία

1 1/2 φλυτζάνια πάγου + 1/2 φλιτζάνι μη ζαχαρούχο γάλα αμυγδάλου + 1/2 φλιτζάνι νερό καρύδας + 3 κουταλιές της σούπας κομμάτια καρυδιάς + 2 αποξηραμένες ημερομηνίες, χωρίς πίτες και χοντροκομμένες + 1/2 μέτρια μπανάνα, αποφλοιωμένες

Θέλετε περισσότερη ενέργεια το πρωί; Δοκιμάστε αυτό το φυτικό smoothie από Matcha και θα μας θυμηθείτε!

Κορίτσια δώστε μεγάλη προσοχή, καθώς σας έχουμε συνταγή που θα λατρέψετε! Δοκιμάστε αυτό το φυτικό smoothie από Matcha και θα μας θυμηθείτε, γιατί θα σας δώσει περισσότερη ενέργεια τόσο για το πρωί, όσο και για το υπόλοιπο της μέρας.

Και γιατί Matcha; Γιατί το Matcha είναι ένα ειδικά επιλεγμένο πράσινο τσάι που προέρχεται από την Ιαπωνία, και έχει αποδειχθεί πως κάνει πολύ καλό στην υγεία μας. Για αυτό το λόγο μάλιστα, πολλοί το προσθέτουν πλέον και στον καφέ τους. Πλούσιο σε αντιοξειδωτικά, το matcha είναι γνωστό για τη δυνατότητά του να βοηθήσει στην προστασία από τις καρδιακές παθήσεις.

Συνδυάζοντας το με μέλι και μέντα, αυτό το smoothie είναι ένας πολύ καλός τρόπος για τους αρχάριους που δεν το έχουν ξαναδοκιμάσει και θα ήθελαν να το εντάξουν στην καθημερινότητά τους.

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ
1 κατεψυγμένη μπανάνα, σπασμένη σε κομμάτια
1/2 φλιτζάνι συσκευασμένο σπανάκι
2 κουταλάκια του γλυκού μέλι
1 δέσμη φρέσκων φύλλων μέντας
1 κουταλάκι της σούπας σκόνη matcha
1 κουταλιά σούπας σκόνη σιταριού
1/2 κυπελλάκι πάγου
3/4 φλιτζάνι νερό

ΠΩΣ ΝΑ ΤΟ ΦΤΙΑΞΕΙΣ
Ανακατέψτε όλα τα συστατικά στο μπλέντερ, για 1 έως και 2 λεπτά, ώσπου να δείτε πως το μείγμα έχει γίνει ομαλό. Έτοιμο!