Σοκ: Πόσες θερμίδες έχει ένα μήλο; Το πορτοκάλι έχει 70

Θα πάθετε πλάκα γιατί σίγουρα δεν το ξέρατε

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Σοκ: Πόσες θερμίδες έχει ένα μήλο; Το πορτοκάλι έχει 70

Έχετε αναλογιστεί ποτέ πόσες θερμίδες έχουν μερικά από τα πιο νόστιμα φρούτα; Το πορτοκάλι ας πούμε έχει 70 αλλά με το μήλο θα πάθετε σοκ!

Μπορεί οι ειδικοί να τονίζουν πως πρέπει να τα τρώμε, μιας και κάνουν καλό στην υγεία μας, αλλά δεν πρέπει να το παρακάνουμε αφού περιέχουν σάκχαρα που ίσως να μας μπλοκάρουν σε μεγάλες ποσότητες.

Φρούτα και θερμίδες αναλυτικά

Δείτε, επίσης, εδώ 4+1 τροφές που αδυνατίζουν την κοιλιά σε χρόνο ρεκόρ!

Πορτοκάλι

Το πιο γνωστό εσπεριδοειδές προκαλεί χαμηλή αύξηση της γλυκαιμίας, άρα μπορεί να χρησιμοποιηθεί άνετα από έναν διαβητικό. Είναι έντονα αντιοξειδωτικό και βοηθάει πολύ στην απορρόφηση του σιδήρου. Με ένα πορτοκάλι την ημέρα μπορούν να καλυφθούν οι ανάγκες του οργανισμού σε βιταμίνη C, εκτός αν πρόκειται για καπνιστή, που χρειάζεται δύο πορτοκάλια ημερησίως. Λόγω της σημαντικής του περιεκτικότητας σε φυλλικό οξύ, βοηθάει στη σωστή ανάπτυξη του εγκεφάλου και την παραγωγή υγιούς σπέρματος. Ένα πορτοκάλι έχει 70 θερμίδες.

Μήλο

Το μήλο είναι το πιο διαδεδομένο φρούτο παγκοσμίως. Έχει αγχολυτική, αντιοξειδωτική, αντιγηραντική και αντιπυρετική δράση. Είναι προτιμότερο να τρώγεται με τη φλούδα, γιατί έτσι διεγείρει το μεταβολισμό, ρυθμίζει το ζάχαρο και τη λειτουργία του εντέρου. Είναι αναμφισβήτητα ο βασιλιάς των φρούτων. Ένα μήλο έχει... συνεχίστε στο thebody.gr για να μάθετε πόσες θερμίδες έχει ένα μήλο