Πείραμα σοκ: Αδυνατίζει περισσότερο το ωμό μήλο ή ο χυμός; Θα πάθεις πλάκα

Τα αποτελέσματα θα σε αφήσουν με το στόμα ανοιχτό

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Πείραμα σοκ: Αδυνατίζει περισσότερο το ωμό μήλο ή ο χυμός; Θα πάθεις πλάκα

Η έννοια του γλυκαιμικού δείκτη ξεκίνησε με ένα απλό πείραμα το 1977 και θα πάθεις πλάκα με τα αποτελέσματα. Δόθηκε σε 10 άτομα να φάνε ένα μήλο σε τρεις διαφορετικές μορφές: η μία μορφή ήταν το ωμό μήλο, όπως υπάρχει στη φύση, η δεύτερη το μήλο ως πουρές και η τρίτη το μήλο ως χυμός. Τι αδυνατίζει περισσότερο;

Ο γλυκαιμικός δείκτης των τροφών είναι μια από τις σημαντικότερες ανακαλύψεις που έχει κάνει η διατροφική επιστήμη τις τρεις τελευταίες δεκαετίες. Έχει σημασία όχι μόνο για τη διατήρηση του βάρους σε χαμηλά επίπεδα αλλά και για τη γενικότερη υγεία.

Στο πείραμα αυτό, λοιπόν, διαπιστώθηκε ότι... συνεχίστε στο thebody.gr για να μάθετε τα αποτελέσματα του σοκαριστικού αυτού πειράματος με το μήλο