32χρονη έχασε 53 κιλά σε 365 μέρες κόβοντας την πιο κακιά συνήθεια - Το μυστικό που θα σου αλλάξει την ζωή

Σίγουρα δεν το είχες σκεφτεί!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
32χρονη έχασε 53 κιλά σε 365 μέρες κόβοντας την πιο κακιά συνήθεια - Το μυστικό που θα σου αλλάξει την ζωή

Το μυστικό για να αλλάξει η ζωή σου από την μια μέρα στην άλλη είναι κάτι πολύ απλό απλά... δεν το είχες σκεφτεί ποτέ! Η 32χρονη Hannah Day έχασε 53 ολόκληρα κιλά κόβοντας την πιο κακιά συνήθεια που έχουμε όλοι.

Το να θέλεις να γυμναστείς και να προσέχεις την διατροφή σου, αλλά λίγο αργότερα να τα εγκαταλείπεις είναι κάτι που συμβαίνει σε πολλά άτομα. Ο λόγος; Η προσπάθεια σου φαίνεται «βουνό» και το όνειρο για μια καλή φυσική κατάσταση να απομακρύνεται.

Η απώλεια βάρους είναι ένα δύσκολο εγχείρημα για τους περισσότερους. Ετσι ήταν και για την 32χρονη Hannah Day, η οποία έφτασε να ζυγίζει 107 κιλά. Δεν ήταν εύκολο να ξεκινήσει δίαιτα και ένιωθε πολύ άβολα να γραφτεί στο γυμναστήριο λόγω της εμφάνισής της. Οπως σημειώνει η ίδια στο προφίλ της στο Instagram δεν μπορούσε ούτε να πάει στο λούνα παρκ με τα παιδιά της καθώς δεν χωρούσε να καθίσει στα καθίσματα των παιχνιδιών.

πως να χάσω 50 κιλά σε ένα χρόνο

Κανείς δεν είπε ότι η απώλεια βάρους είναι εύκολη υπόθεση. Θέλει πειθαρχία, υπομονή και συνέπεια. Πάντα σου φταίει κάτι, ο περιορισμένος ελεύθερος χρόνος, η κούραση, η πολλή δουλειά, το φορτωμένο πρόγραμμά σου. Η σωστή δίαιτα δεν σημαίνει μεγάλες στερήσεις, αλλά πιο σωστός σχεδιασμός. Θέλει μια ισορροπημένη διατροφή σε συνδυασμό με άσκηση και πολύ νερό.

H 32χρονη Hannah Day κατάφερε σε λιγότερο από ένα χρόνο (11 μήνες για την ακρίβεια) να χάσει 53 κιλά και να γίνει αγνώριστη.

Ποια είναι η κακιά συνήθεια που έκοψε η 32χρονη κι έχασε 53 κιλά

Για τη απώλεια του βάρους της, το σημαντικό βήμα ήταν να κόψει τις ανθυγιεινές συνήθειες που φαινόντουσαν πώς είχαν καταλάβει τη ζωή της. Eτρωγε συνέχεια έτοιμο φαγητό και έπινε πολλά αναψυκτικά γεμάτα ζάχαρη. Οι κορυφαίες δίαιτες προτείνουν έλεγχο των μερίδων του φαγητού. Αυτό έκανε και η 32χρονη Hannah Day. Ο πιο εύκολος τρόπος να ελέγχεις τις μερίδες στο σπίτι είναι να χρησιμοποιείς μικρά πιάτα και μπολ. Τρώγοντας μικρότερες μερίδες το σώμα σου συνηθίζει να νιώθει πληρότητα με μικρότερη ποσότητα φαγητού.

Επίσης, αυτό το λιποδιαλυτικό ρόφημα με λεμόνι την βοήθησε πολύ! Δες πως να το φτιάξεις μόνη σου στο σπίτι

32χρονη έχασε 53 κιλά σε ένα χρόνο τι έτρωγε

Κάθε μέρα έκανε 30 λεπτά γυμναστική στο σπίτι της, χρησιμοποιώντας την εφαρμογή του Beachbody. Η γυμναστική περιλάμβανε αερόβια άσκηση και βάρη. Μέσα σε 11 μήνες κατάφερε να γίνει ένας άλλος άνθρωπος βάζοντας ρεαλιστικούς στόχους κάθε φορά. Αλλο ένα μυστικό της επιτυχίας της. Οι ρεαλιστικοί στόχοι είναι η βάση για να δεις πραγματικό αποτέλεσμα στην προσπάθειά σου να αδυνατίσεις. Αν θέσεις έναν ανέφικτο στόχο, τότε γρήγορα θα έρθει η απογοήτευση και η εγκατάλειψη της προσπάθειας.

Τέλος η 32χρονη τονίζει ότι δεν χρειάζεται να γυμνάζεσαι πολύ για να έχεις τα αποτελέσματα που επιθυμείς. «Να προσπαθείς, αλλά να έχεις κατά νου ότι κάποιες φορές το λιγότερο είναι το περισσότερο» σημειώνει. Ετσι, 30 λεπτά γυμναστικής κάθε μέρα ήταν ό,τι έπρεπε για εκείνη. Χωρίς να πιέζει τον εαυτό της. Το να πιστεύεις πως όσο μεγαλύτερη είναι η ένταση της προπόνησης τόσο καλύτερα αποτελέσματα θα αποκομίσεις είναι μεγάλο λάθος. Το μόνο που θα καταφέρεις είναι να εξουθενωθείς μέσα σε λίγες ημέρες και να τα παρατήσεις.