Επίπεδη κοιλιά σε λίγες ημέρες με πικραλίδα και λεμόνι - Το σπιτικό ρόφημα με τα συγκλονιστικά αποτελέσματα

Δοκίμασέ το και δεν θα χάσεις!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Επίπεδη κοιλιά σε λίγες ημέρες με πικραλίδα και λεμόνι - Το σπιτικό ρόφημα με τα συγκλονιστικά αποτελέσματα

Θες επίπεδη κοιλιά μέχρι τον Αύγουστο και δεν ξέρεις πως να το καταφέρεις; Με αυτό το σπιτικό ρόφημα με πικραλίδα και λεμόνι θα έχει συγκλονιστικά αποτελέσματα σε λίγες μόνο ημέρες.

Εκτός από κοιλιακούς μπορείς να πίνει την παρακάτω συνταγή μέσα στην εβδομάδα και... θα έχεις την εικόνα που θες να βλέπεις όταν στέκεσαι μπροστά στον καθρέφτη σου!

Το σπιτικό ρόφημα για επίπεδη κοιλιά με πικραλίδα και λεμόνι

Ρόφημα cranberry και ρίζα πικραλίδας: Λίγο πικρούτσικο, αλλά θα κάνει θαύματα στη σιλουέτα σου, ειδικά στην περιοχή της κοιλιάς, θα καθαρίσει το σώμα σου από τις τοξίνες και θα σε ανακουφίσει από το φούσκωμα (για περισσότερα tips για το πώς να εξαφανίσεις το φούσκωμα μέσα σε 24 ώρες, διάβασε εδώ) . Θα χρειαστείς 2 λίτρα νερό, 2 gr. ξερή ρίζα πικραλίδας (αν δεν βρεις ρίζα μπορείς να χρησιμοποιήσεις εξ ίσου τα άνθη και τα φύλλα του φυτού), 1 κουταλιά φυσικό χυμό Cranberry (χωρίς ζάχαρη) και 2 κουταλιές χυμό λεμόνι. Σούπερ σπιτικό αδυνατιστικό ρόφημα με πιπέρι καγιέν και λεμόνι - Το πίνουν οι διάσημες

4 tips για επίπεδη κοιλιά πέρα από το αδυνατιστικό σπιτικό ρόφημα με λεμόνι και πικραλίδα

επίπεδη κοιλιά αδυνατιστικό σπιτικό ρόφημα

  • Μην σταματάς να ασκείσαι: Η αερόβια άσκηση είναι ο απόλυτος εχθρός του σπλαχνικού λίπους. Μια πρόσφατη μελέτη από το Duke κατέληξε στο συμπέρασμα ότι το τζόκινγκ, ισοδύναμο με 20 χιλιόμετρα την εβδομάδα, θα ενισχύσει την προσπάθειά μας και σύντομα θα επιφέρει τα αποτελέσματα που θέλουμε. Το μόνο που έχεις να επιλέξεις είναι αν θα κάνεις ελεύθερο τζόκινγκ ή αν θα διαλέξεις το διάδρομο του γυμναστηρίου.
  • Ο ύπνος είναι ο καλύτερος σύμμαχος: Σύμφωνα με μια μελέτη του 2010 στο Wake Forest University, οι άνθρωποι που κοιμούνται λιγότερο από 5 ώρες ημερησίως έχουν αυξημένα τα επίπεδα του κοιλιακού λίπους. Όπως ήδη γνωρίζεις, 8 ώρες ύπνου καθημερινά, είναι ιδανικές για να χάσεις το λίπος της κοιλιάς. Προσοχή όμως! Διατήρησε ένα σωστό πρόγραμμα ύπνου και μην ξενυχτάς κάθε βράδυ. Οι χαοτικές συνήθειες του ύπνου κάνουν έξαλλο το εσωτερικό μας ρολόι, το οποίο με τη σειρά του προκαλεί την έκκριση και την αποθήκευση λίπους και ορμονών στο σώμα (κορτιζόλη). Οι γυναίκες που κοιμούνται και ξυπνούν την ίδια ώρα, έχουν χαμηλότερα επίπεδα σωματικού λίπους, σύμφωνα με μια πρόσφατη μελέτη Brigham Young University.
  • Γίνε η βασίλισσα του τσαγιού: Σε μια πρόσφατη έρευνα, οι μέτρια αθλούμενοι άνθρωποι που κατανάλωναν πράσινο τσάι με κατεχίνες, ήταν πιο πιθανό να χάσουν το λίπος της κοιλιάς, από εκείνους που έκαναν άσκηση αλλά δεν το έπιναν. Μια μελέτη συνιστά να πίνουμε 625 mg ημερησίως, που ισοδυναμεί με δύο ή τρία φλιτζάνια πράσινου τσαγιού.
  • Κατανάλωσε τρόφιμα πλούσια σε πρωτεΐνη: Η πρωτεΐνη έχει την ικανότητα να βοηθάει το σώμα και να ρυθμίζει την ινσουλίνη, με αποτέλεσμα να αποτρέπει την αποθήκευση λίπους, ειδικά γύρω από την κοιλιά. Τρόφιμα πλούσια σε πρωτεΐνη είναι το κοτόπουλο, το γάλα, το γιαούρτι, οι ξηροί καρποί, τα μανιτάρια, το ψάρι, το μοσχάρι, τα αυγά, το χοιρινό.