ClickDiet: Διατροφικές υπηρεσίες από επαγγελματίες με ένα κλικ!

Πρόκειται για ένα Πρότυπο Online Διαιτολογικό Κέντρο

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
ClickDiet: Διατροφικές υπηρεσίες από επαγγελματίες με ένα κλικ!

Τώρα με μια απλή επίσκεψη στο clickdiet.gr μπορείς να βρεις την απόλυτη διαδικτυακή υποστήριξη σε ό,τι αφορά διατροφικές υπηρεσίες από επαγγελματίες διατολόγους/διατροφολόγους. Και όλα αυτά προσαρμοσμένα και εξατομικευμένα ανάλογα με τις ανάγκες και τις προτιμήσεις σου!

Λίγα λόγια για το ClickDiet

Πρόκειται για ένα Πρότυπο Online Διαιτολογικό Κέντρο, που διενεργεί συνεδρίες από απόσταση. Ειδικότερα, παρέχει ποιοτικές διατροφικές υπηρεσίες προσαρμοσμένες στις ενεργειακές και διατροφικές ανάγκες σου από διαιτολόγους/ διατροφολόγους, οι οποίοι προσφέρουν εξατομικευμένη και ισορροπημένη διατροφή μέσα από μια online διαδικασία. Με αυτόν τον τρόπο μειώνεται το κόστος σε σχέση με μια υπηρεσία που προσφέρει ένα διατολογικό γραφείο χωρίς ωστόσο να στερείται από την υψηλή ποιότητα.

Πως λειτουργεί

Οι ειδικοί του κέντρου λαμβάνουν και αξιολογούν το πλήρες ιατρικό και διατροφικό ιστορικό του ατόμου πριν προχωρήσουν στη σύνταξη του διαιτολογίου. Ακόμη κάθε διαιτολόγιο είναι πλήρως εξατομικευμένο στο άτομο για το οποίο προορίζεται. Σε όλα αυτά πρόσθεσε ότι είναι απόλυτα προσαρμοσμένο στο οικονομικό budget του ατόμου, στην καθημερινότητά του και στις επιλογές τροφίμων που καταναλώνει, παρέχοντας συστάσεις αν κάτι που καταναλώνει είναι επιβλαβές για την υγεία του. Η απώλεια βάρους, σε ειδικές περιπτώσεις που χρειάζεται, βασίζεται στην τρέχουσα βιβλιογραφία και γίνεται σταδιακά με σκοπό την απώλεια λίπους, χωρίς ραγδαία απώλεια βάρους μέσα στην εβδομάδα.
Γιατί να το επιλέξεις...

ClickDiet

Το επιστημονικό προσωπικό του κέντρου είναι δίπλα στα άτομα με τα οποία συνεργάζονται για να λύνουν απορίες και να προσφέρουν εναλλακτικές επιλογές ακόμη και στο ήδη υπάρχον διαιτολόγιο. Τέλος, παρέχεται διατροφική εκπαίδευση μέσω της διαιτολογικής παρακολούθησης, της επικοινωνίας με τη διαιτολόγο και τα εξατομικευμένα διαιτολόγια που λαμβάνει το άτομο κατά τη διάρκεια της παρακολούθησης.

Τα don'ts του κέντρου

  • Δεν δίνει έτοιμα διαιτολόγια (γιατί κάθε άτομο έχει διαφορετικά ανθρωπομετρικά στοιχεία όπως: βάρος, ύψος, ηλικία, διαφορετική κατάσταση υγείας-υγιής, καρδιοπαθής, αυξημένο ουρικό οξύ-, διαφορετικό στάδιο ζωής- έφηβος, ενήλικας, εγκυμονούσα, θηλάζουσα, ηλικιωμένος) και συνεπώς διαφορετικές ενεργειακές ανάγκες σε μάκρο και μικροθρεπτικά συστατικά.
  • Δεν προωθεί δίαιτες της μόδας (fad diets). Οι συγκεκριμένες δίαιτες προτείνουν μεγάλη απώλεια βάρους και αποκλείουν πολλές φορές ομάδες τροφίμων στηριζόμενες στην κατανάλωση ενός μόνο μονοδιάστατου τροφίμου ή ομάδας τροφίμων. Ακόμη, δεν έχουν επιστημονική βάση και οδηγούν σε δυσμενείς επιπτώσεις για την υγεία και το μεταβολισμό του ατόμου.
  • Δεν προτείνουν συγκεκριμένα ροφήματα/τρόφιμα ή σκευάσματα/φάρμακα (τύπου detox) στη διατροφή του ατόμου. Και αυτό γιατί δεν έχουν επιστημονική βάση, ενώ μπορούν να βλάψουν την υγεία!