Πείτε αντίο στο λίπος - Το θαυματουργό ρόφημα με μέλι, λεμόνι και γιαούρτι

Θα σας λύσει τα χέρια

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Πείτε αντίο στο λίπος - Το θαυματουργό ρόφημα με μέλι, λεμόνι και γιαούρτι

Αν είσαι από τις γυναίκες που ταλαιπωρούνται πολύ να χάσουν βάρος και συγκεκριμένα λίπος από το σώμα τους, τότε ήρθε η ώρα να δοκιμάσεις το πιο αποτελεσματικό ρόφημα - smoothie με μέλι, λεμόνι και γιαούρτι.

Μην ξεχνάς ότι ένα ρόφημα για να είναι αποτελεσματικό, δεν χρειάζεται ούτε αλχημείες ούτε πολλά συστατικά!

Το ρόφημα αυτό δεν είναι μόνο γευστική “βόμβα” αλλά βάζει και φωτιά στον μεταβολισμό χάρη στα συστατικά του. Περιέχει όλα όσα χρειάζεται για να ενεργοποιηθεί και βοηθά στην καύση λίπους. Η συνταγή είναι πανεύκολη και σε 5 λεπτά το γευστικό αυτό smoothie είναι στη διάθεσή σου.

Αν αναρωτιέσαι για την μπανάνα, το ότι παχαίνει είναι μύθος. Η ποσότητα μετράει και να έχεις στα υπόψη σου ότι, εμποδίζει την κατακράτηση υγρών στο σώμα άρα μειώνει και το φούσκωμα στην κοιλιά, ενώ άκρως αποτελεσματικό είναι και αυτό το ρόφημα με τσουκνίδα.

Υλικά για ένα ποτήρι από το ρόφημα

  • 1 μπανάνα
  • 1 κεσεδάκι γιαούρτι χαμηλών λιπαρών
  • 2 κ.σ. χυμό λεμονιού
  • 1 κ.γ. μέλι

Ρόφημα με λεμόνι

Εκτέλεση

Χτυπάμε στο μίξερ όλα τα υλικά μέχρι να γίνει ένα ομοιόμορφο μίγμα και σερβίρουμε με πάγο. Τόσο απλό!

Το λιποδιαλυτικό ρόφημα που επιλέγει η Δούκισσα Νομικού

Μια από τις πιο όμορφες γυναίκες της ελληνικής showbiz είναι σίγουρα η Δούκισσα Νομικού, η οποία μάλιστα διαθέτει και ένα από τα πιο καλλίγραμμα κορμιά, παρά τις δύο γέννες της. -διαβάστε εδώ και το σημείο που έχει πειράξει πάνω της-.

Φυσικά, η Δούκισσα φροντίζει πάντα να προσέχει σε μεγάλο βαθμό την διατροφή της αλλά και να κάνει αρκετή γυμναστική, ειδικά αυτόν τον καιρό που έχει περισσότερο ελεύθερο χρόνο, μιας και βρίσκεται εκτός τηλεόρασης.

Βέβαια, η ίδια όπως έχει αποκαλύψει τρελαίνεται για ένα συγκεκριμένο ρόφημα, το οποίο είναι αποτοξίνωσης και της βοηθάει πολύ για να διατηρεί την άψογη σιλουέτα της.

«Ξέρεις τι μου αρέσει να πίνω για αποτοξίνωση; Τζίντζερ (το βράζω από το βράδυ σε μια κατσαρόλα με νερό και το αφήνω να κρυώσει), με λεμόνι και λίγο μέλι», αποκάλυψε σε ανάρτηση της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

 Δούκισσα Νομικού ρόφημα για αποτοξίνωση με τζίντζερ