Απίστευτο κι όμως αληθινό - Χάσε κιλά με το ρόφημα από αγκινάρα

Κι όμως γίνεται!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Απίστευτο κι όμως αληθινό - Χάσε κιλά με το ρόφημα από αγκινάρα

Το καλοκαίρι πλησιάζει και έτσι όλοι έχουμε ξεκινήσει σιγά σιγά να ετοιμαζόμαστε για τις πρώτες εξορμήσεις μας στην παραλία. Έτσι λοιπόν ψάξαμε και σου βρήκαμε το πιο αποτελεσματικό ρόφημα που θα σε κάνει να χάσεις γρήγορα κιλά.

Βασικό συστατικό... η αγκινάρα. Πρόκειται για το υγιεινό νερό αγκινάρας, το οποίο έχει πολλά οφέλη για τον οργανισμό μας, ενώ αποτελέσματα έχει και το ρόφημα με λεμόνι και σέλινο.

Το νερό αγκινάρας θα σε κάνει άλλο άνθρωπο

Αδυνάτισμα με νερό αγκινάρας

Οι αγκινάρες είναι ένα από τα λαχανικά με τις περισσότερες διουρητικές ικανότητες που γνωρίζουμε.

Το νερό που δημιουργείται από το μαγείρεμα αυτού του λαχανικού, είναι και υγιεινό και αποτελεσματικό επειδή αποτοξινώνει το συκώτι σας από το λίπος και εξολοθρεύει τις τοξίνες.

Εκτός από το να τρώτε αγκινάρες, σας προτείνουμε να μην πετάτε το υγρό που μένει μετά το μαγείρεμά τους… Πιείτε το σαν ζωμό!

Το ρόφημα που επιλέγει η Δούκισσα Νομικού

Μια από τις πιο όμορφες γυναίκες της ελληνικής showbiz είναι σίγουρα η Δούκισσα Νομικού, η οποία μάλιστα διαθέτει και ένα από τα πιο καλλίγραμμα κορμιά, παρά τις δύο γέννες της. -διαβάστε εδώ και το σημείο που έχει πειράξει πάνω της-.

Φυσικά, η Δούκισσα φροντίζει πάντα να προσέχει σε μεγάλο βαθμό την διατροφή της αλλά και να κάνει αρκετή γυμναστική, ειδικά αυτόν τον καιρό που έχει περισσότερο ελεύθερο χρόνο, μιας και βρίσκεται εκτός τηλεόρασης.

Βέβαια, η ίδια όπως έχει αποκαλύψει τρελαίνεται για ένα συγκεκριμένο ρόφημα, το οποίο είναι αποτοξίνωσης και της βοηθάει πολύ για να διατηρεί την άψογη σιλουέτα της.

«Ξέρεις τι μου αρέσει να πίνω για αποτοξίνωση; Τζίντζερ (το βράζω από το βράδυ σε μια κατσαρόλα με νερό και το αφήνω να κρυώσει), με λεμόνι και λίγο μέλι», αποκάλυψε σε ανάρτηση της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

 Δούκισσα Νομικού ρόφημα για αποτοξίνωση με τζίντζερ