Παρασκευή, 03 Φεβρουαρίου 2023 | Επικοινωνία

Μέσα σε 10 μέρες θα χάσετε πάνω από 5 κιλά - Η δίαιτα της κανέλας που κάνει θραύση

Υπόσχεται γρήγορα αποτέλεσματα

Μέσα σε 10 μέρες θα χάσετε πάνω από 5 κιλά - Η δίαιτα της κανέλας που κάνει θραύση
Πηγή: Pixabay
DIET NEWS 11.09.2022 10:06
Από Youweekly Team

Η δίαιτα της κανέλας υπόσχεται πολλά και ικανοποιητικά αποτελέσματα από την πρώτη κιόλας βδομάδα. Πάμε να δούμε το πρόγραμμα που πρέπει να ακολουθήσετε.

Το ρόφημα με κανέλα βοηθά στην καταπολέμηση της συσσώρευσης λίπους και πίνοντάς το θα χάσετε 3-5 κιλά (το λιγότερο) σε μια εβδομάδα. Το αντιοξειδωτικό περιεχόμενο του μελιού βοηθά πολύ να επιτύχετε το στόχο σας και η κανέλα βοηθά στη ρύθμιση του σακχάρου που στη συνέχεια θα οδηγήσει στην απώλεια των κιλών. Έτσι αυτή η εύκολη δίαιτα, όσο περίεργη και αν ακούγεται, όπως και αυτή με τα μακαρόνια που θα δείτε εδώ, έχει εγγυημένα αποτελέσματα.

Φυσικά αυτό που πρέπει να θυμάστε είναι ότι οι δίαιτες detox δεν είναι ασφαλείς για όλους όσους πάσχουν από χρόνιες ασθένειες, όπως είναι ο διαβήτης και ή τα καρδιακά νοσήματα. Επίσης, ενώ μπορεί να θεωρείτε την κανέλα ασφαλή και αθώα, να θυμάστε ότι επειδή έχει αντι-οιστρογονική δράση, θα πρέπει να καταναλώνεται με προσοχή από άτομα ευαίσθητα με τις ορμόνες τους. Αν ωστόσο θεωρείτε πως δεν σας πειράζει η δίαιτα που ακολουθεί με με γιαούρτι, μέλι και κανέλα, είναι μια αποτελεσματική δίαιτα που βοηθάει στην αποτοξίνωση του οργανισμού και στην απώλεια βάρους.

Διαβάστε εδώ περισσότερα για την δίαιτα της κανέλας.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Χάνεις μέχρι 5 κιλά μέσα σε μια εβδομάδα - Η δίαιτα του αγγουριού που έχει κάνει την απόλυτη θραύση

Φέρνουν πρόωρη γήρανση - Τι πρέπει να αποφύγετε οπωσδήποτε όταν κάνετε δίαιτα

Share