Γυμναστική στο σπίτι: Το 20λεπτο πρόγραμμα που θα μεταμορφώσει το σώμα σας!

Γυμναστική στο σπίτι: Το 20λεπτο πρόγραμμα που θα μεταμορφώσει το σώμα σας!

Ένα γυμνασμένο σώμα υπακούει πάντα στην αρχή της αναστρεψιμότητας. Η αρχή αυτή μας διδάσκει ότι τα αποτελέσματα της άσκησης χάνονται όταν αυτή διακοπεί.

Όταν, λοιπόν, δεν έχετε χρόνο να πάτε στο γυμναστήριο, φροντίστε να γυμνάζεστε μόνοι σας στο σπίτι. Σχεδιάσαμε για εσάς το απόλυτο πρόγραμμα εκγύμνασης που θα μεταμορφώσει το σώμα σας. Διαβάστε παρακάτω...

Πάμε να το δούμε:

Δείτε ακόμη: Ιδού οι χυμοί που θα σας αποτοξινώσουν από την κραιπάλη των γιορτών! Δοκιμάστε τους και θα μας θυμηθείτε!

1η άσκηση: Συνεχόμενα άλματα από θέση καθίσματος με τα πόδια στο άνοιγμα των ώμων – 15 επαναλήψεις
2η άσκηση: Push ups – κάντε το maximum των επαναλήψεων που μπορείτε (οι γυναίκες που είναι πιο αδύναμες να ακουμπούν τα γόνατά τους στο έδαφος)
3η άσκηση: Συνεχόμενα άλματα από θέση καθίσματος με πόδια ανοιχτά (περισσότερο από το άνοιγμα των ώμων) – 12 επαναλήψεις
4η άσκηση: Εκτάσεις ώμων στο πλάι με αλτήρες – 12 επαναλήψεις (αν δεν έχετε αλτήρες, μπορείτε να κρατάτε στα χέρια άλλα αντικείμενα π.χ. μπουκάλια με νερό)
5η άσκηση: Κοιλιακοί στο έδαφος – 30 επαναλήψεις
6η άσκηση: Ραχιαίοι στο έδαφος – 25 επαναλήψεις

Κάντε τη μία άσκηση μετά την άλλη χωρίς διάλειμμα και στο τέλος του κύκλου των 6 ασκήσεων κάνετε διάλειμμα 60΄΄. Επαναλάβετε τον ίδιο κύκλο για 3 ή 4 φορές ανάλογα με το επίπεδό σας.

Δείτε ακόμη: Δίαιτα εξπρές 5 ημερών ενάντια στο φούσκωμα! Το πρόγραμμα διατροφής για επίπεδη κοιλιά

Σε 20 λεπτά θα έχτε εκτελέσει ένα πρόγραμμα υψηλής έντασης, που μπορεί να πραγματοποιηθεί όπου και αν είστε, χωρίς καθόλου εξοπλισμό. Δοκιμάστε το !