Κάψε λίπος μέσα σε 4 λεπτά! Αυτός είναι ο πιο αποτελεσματικός τρόπος!

Χάσε λίπος με τον πιο γρήγορο τρόπο!

Κάψε λίπος μέσα σε 4 λεπτά! Αυτός είναι ο πιο αποτελεσματικός τρόπος!

Αυτό το είδος άσκησης είναι ιδανικό για πολυάσχολους ανθρώπους που δεν μπορούν να αφιερώσουν 30 συνεχόμενα λεπτά σε μια προπόνηση.

Σίγουρα μπορούν να χώσουν αυτή την άσκηση στο δύσκολο πρόγραμμά τους και να κάψουν λίπος μέσα σε 4 λεπτά. Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: 7 ασκήσεις για γλουτούς με…βραζιλιάνικες προδιαγραφές!

Πρόκειται για το Tabaka μια μέθοδο γυμναστικής η οποία υπάρχει εδώ και αρκετές δεκαετίες. Eίναι μικρής διάρκειας αλλά μεγάλης έντασης και με πολύ μικρά διαλείμματα ξεκούρασης. Είναι τόσο έντονη ώστε να φέρνει γρήγορα αποτελέσματα ενώ είναι ιδανική για ανθρώπους που δεν έχουν πολύ χρόνο στη διάθεσή τους.

Δείτε ακόμη: Josephine: Η γυμναστική που ακολουθεί για κορμί σκέτη... κόλαση!

Βελτιώνουν το καρδιοαναπνευστικό σύστημα, τον μεταβολισμό και αλλάζουν την σύσταση του σώματος. Με την Tabata μπορείς να κάψεις πάνω από 13 θερμίδες το λεπτό.

Γυμνάζεσαι σκληρά για 20 δευτερόλεπτα και να ξεκουράζεσαι για 10. Επαναλαμβάνεις για 8 φορές μέχρι να συμπληρώσεις συνολικά 4 λεπτά. Μπορείς είτε να σταματήσεις εκεί αν δεν έχεις χρόνο στη διάθεσή σου είτε να συνεχίσεις για άλλες 5 Tabata και να κάνεις μια σούπερ δυνατή 20λεπτη προπόνηση.

Δείτε ακόμη: Ακολούθησε το πρόγραμμα γυμναστικής της Kate Hundson και κάνε κορμί λαμπάδα!

Μπορείς να κάνεις τα πάντα. Σκέψου μια άσκηση που θέλεις να κάνεις, πάρε το χρονόμετρο στο χέρι και ξεκίνα. Μπορείς να κάνεις burpees, jump squats και προβολές (lunges), push-ups, κοιλιακούς και planks (σανίδα). Μπορείς ακόμα να κάνεις και σκοινάκι.