Παρασκευή, 18 Ιουνίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Άννα Μπουσδούκου: Αποκαλύπτει την γυμναστική που κάνει κι έχει κορμί λαμπάδα!

Έφερε τα πάνω κάτω....

Άννα Μπουσδούκου
ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ 05.06.2019 18:07

Η Άννα Μπουσδούκου είναι αναμφίβολα μια πολύ όμορφη γυναίκα και με κορμί λαμπάδα! Πως διατηρεί όμως αυτό το σώμα; Με την γυμναστική που μας αποκάλυψε η ίδια...

Μοιράστηκε την γυμναστική της με τους διαδικτυακούς της φίλους

Η δημοσιογράφος προτιμάει να δημοσιεύει στα social media φωτογραφίες που αφορούν κυρίως τον επαγγελματικό της χώρο. Υπάρχουν όμως και φορές που μοιράζεται προσωπικές της στιγμές.

Μια τέτοια στιγμή αποφάσισε να μοιραστεί στο Instagram όπου έκανε την πρωινή της γυμναστική με τον personal trainer της. Η γνωστή δημοσιογράφος όπως έχει πει της αρέσει να γυμνάζεται...άλλωστε αυτά τα πράγματα δεν κρύβονται...

Άννα Μπουσδούκου

Άννα Μπουσδούκου: Η μεγάλη αποκάλυψη! Γι αυτό τον λόγο έφυγε από τον ΣΚΑΙ!

Η δημοσιογράφος Άννα Μπουσδούκου αποκάλυψε για πρώτη φορά τον λόγο για τον οποίο πήρε την απόφαση να αποχωρήσει από τον ΣΚΑΙ!

Ήταν 13 χρόνια στο κανάλι!

Η Άννα Μπουσδούκου μίλησε στο περιοδικό DownTown και αποκάλυψε τον λόγο που αποφάσισε να φύγει από τον ΣΚΑΙ μετά από 13 ολόκληρα χρόνια, με την αποχώρησή της να είναι βόμβα!

Αναλυτικά:

Πόσα χρόνια ήσουν στον ΣΚΑΙ;

Δεκατρία χρόνια, από φοιτήτρια.

Και στις διακοπές αποφασίζεις έτσι απλά να σταματήσεις όλο αυτό που είχες χτίσει εκεί; Ήταν τόσο εύκολο;

Δεν υπάρχει απάντηση στο εύκολα ή δύσκολα. Επίσης, η χρονική διάρκεια που θα χρειαστεί για τη λήψη μιας απόφασης δεν χαρακτηρίζει και την απόφαση. Όταν ωριμάζουν μέσα σου τα πράγματα, μπορεί να πάρεις μια στιγμιαία απόφαση, η οποία, όμως, τελικά είναι πολύ ώριμη.

Σε ρωτάω γιατί έκανες κάτι που πολλοί συνάδερφοι σου θα ήθελαν. Και εσύ απλώς έκλεισες την πόρτα. Και ήταν και πάρα πολύ ωραίο όλο αυτό, και εσύ απλώς έκλεισες την πόρτα.

Και ήταν και πάρα πολύ ωραίο όλο αυτό, και ήμουν και πάρα πολύ ευγνώμων. Συνολικά σε αυτά τα 13 χρόνια έμαθα πολλά πράγματα. Αλλά δεν ήταν ποτέ αυτοσκοπός μου η τηλεόραση. Ήταν κάτι, όμως, το οποίο μου ήρθε, ήταν κάτι το οποίο το ευχαριστήθηκα, ήταν κάτι το οποίο το έζησα, ήταν κάτι το οποίο με προβλημάτισε, ήταν κάτι το οποίο το ζύγισα και είναι κάτι το οποίο δεν φοβήθηκα ούτε όταν μου ήρθε, αλλά ούτε όταν το διέκοψα.

Να στο πω πιο απλά, δεν ψήθηκες ποτέ από το «παραμύθι» της τηλεόρασης; Δεν είχες τη ματαιοδοξία που έχουν οι άνθρωποι που δουλεύουν μπροστά από τις κάμερες;

Όχι, δεν με καθόρισε ποτέ αυτό. Δεν είμαι η Άννα η παρουσιάστρια, είμαι η Άννα - Κύνθια, που είναι ολόκληρο το όνομα μου. Πρώτα απ' όλα, έχω κάποιες αναζητήσεις, έχω έναν προσανατολισμό, ο οποίος μέσα στη ζωή αλ­λάζει όπως όλα. Δεν καταλαβαίνω γιατί κάτι θα πρέπει να μείνει μπετό και δεν μου αρέσει κιόλας αυτή η λογική.

Περνούσες καλά στον ΣΚΑΙ;

Περνούσα καλά. Θέλω να πω, δηλαδή, ότι ήταν όπως ένας ζωντανός οργανισμός ή μια σχέση. Τα είχε όλα. Είχε και τα πάνω, είχε και τα κάτω, είχε και την ευχαρίστηση γι' αυτό που κάνω, είχε και τις κακές στιγμές.

Σου ήρθαν τηλεοπτικές προτάσεις μέσα σε αυτόν τον έναν χρόνο που είσαι εκτός;

Δέχτηκα, ναι. Πάντα είναι τιμητικό να έχεις μια επαγγελματική πρόταση.

Οπότε, δεν κλείνεις και την πόρτα εντελώς.

Δεν την κοιτάω καν την πόρτα, είμαι αλλού. Πλέον, είναι άλλος ο προσανατολισμός μου.

Όταν πήρες την απόφαση να τ' αλλάξεις όλα, οι δικοί σου τι σου είπαν; Ο άντρας σου, που είναι και αυτός δη­μοσιογράφος;

Ειδικά οι δικοί μου άνθρωποι ξέρουν ότι όταν παίρνω μια απόφαση, την έχω πάρει. Υπήρξε σαφώς κόσμος που απόρησε λιγότερο ή περισσότερο. Είμαι πολύ ικανοποιημένη με τα πράγματα που κάνω σήμερα στη ζωή μου και θέλω να αφοσιωθώ σε αυτά.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Ιωάννα Μπέλλα: Η ιδανική άσκηση που ακολουθεί για τέλειους γλουτούς!

Αθηνά Οικονομάκου: Η δίαιτα και η γυμναστική που κάνει μετά τη γέννηση του γιου της!

Διαβάστε περισσότερα θέματα γυμναστικής στο Youweekly.gr!

Share