Τρίτη, 21 Ιανουαρίου 2020 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Θέλεις σ3ξι πόδια; 5 tips που θα σε βοηθήσουν να τα αποκτήσεις!

Μην χάνεις λεπτο!

ποδια
ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ 27.06.2019 18:25

Μην χάνεις λεπτο! Θέλεις σ3ξι πόδια; 5 tips που θα σε βοηθήσουν να τα αποκτήσεις!

Ήρθε η ώρα να γυμνάσεις τα πόδια σου με 5 απλές ασκήσεις που θα τα κάνουν όχι μόνο πιο καλλίγραμμα αλλά και πιο αδύνατα. Το Joytv.gr μας γυμνάζει σωστά.

Με αυτές τις 5 απλές ασκήσεις που μπορείς να κάνεις στο σπίτι σου, θα αποκτήσεις σέξι πόδια χωρίς ιδιαίτερη κούραση, θα γυμνάσεις το εσωτερικό και το εξωτερικό των μηρών και τους γλουτούς.

-Με τη βοήθεια ενός χαμηλού σκαμνιού, ακούμπησε το ένα πόδι πάνω στο σκαμνί και κάνε 8 καθίσματα. Επανέλαβε με το άλλο πόδι.

-Σε όρθια στάση και τα χέρια στη μέση, λυγίστε τα πόδια, κάνε ένα κάθισμα και αντί να επανέλθεις στην αρχική στάση κάνε ένα βήμα πίσω με το αριστερό πόδι. Κάνε 8 επαναλήψεις και επανέλαβε με το δεξί πόδι.

-Σε όρθια στάση και με τα χέρια στη μέση, βάλε το ένα πόδι μπροστά από το άλλο. Κάνε 16 μικρά καθίσματα.

-Ξάπλωσε σε ένα στρώμα με λυγισμένα πόδια. Σήκωσε τον κορμό σου, πιέζοντας τους μύες των γλουτών και προσπαθώντας να κρατήσεις σταθερό το υπόλοιπο σώμα. Κάνε 8 επαναλήψεις.

-Στην ίδια στάση και με σηκωμένο τον κορμό, γυμνάζεις το εσωτερικό των μηρών ανοιγοκλείνοντας τα πόδια. Κάνε 16 επαναλήψεις.

Η γυμναστική κάτω από το νερό που θα σε σώσει το καλοκαίρι!

Ακόμη και αν δεν έχεις τον απαραίτητο χρόνο να γυμναστείς, τώρα το καλοκαίρι. Βρήκαμε αυτή τη γυμναστική κάτω από το νερό που θα σε σώσει!

Tο πρόγραμμά σου


Κρατώντας μία μπάλα, κολύμπησε ελεύθερο για 10 μ. χρησιμοποιώντας μόνο τα πόδια σου. Κάνε 5 επαναλήψεις με διαλείμματα όχι πάνω από 30”.
Κράτα την μπάλα στην επιφάνεια και, από κάθετη θέση, κάνε μικρές αναπηδήσεις με ένα ένα πόδι να λυγίζει
προσπαθώντας να φτάσει το γόνατο την μπάλα. Εκτέλεσε 2 σετ των 20 επαναλήψεων με διαλείμματα 30”.
Στην ίδια θέση και με την μπάλα μπροστά από το στέρνο, κάνε απαγωγές ποδιών, 2 σετ των 20 επαναλήψεων.
Κρατώντας την μπάλα πάνω από το μέτωπό σου, κάνε κάθισμα ώσπου το νερό καλύψει το πιγούνι σου και στη συνέχεια έκταση κορμού και δαχτύλων όσο γίνεται πιο ψηλά. Εκτέλεσε 2 σετ των 20 επαναλήψεων.
Μετά από διάλειμμα 3-5 λεπτών, συνεχίζεις με το υπόλοιπο μισό του προγράμματος.
Κράτησε ξανά την μπάλα, αλλά αυτή τη φορά κολυμπώντας για 10 μέτρα σε ύπτια θέση.
Κάνε 5 επαναλήψεις.
Για να είναι αποδοτικό το κολύμπι, βάλε σαν στόχο ένα σημείο, π.χ., ένα βράχο που θα σε καθοδηγεί για να μην ξεφύγεις από την παράλληλη πορεία. Εάν μετά τις 2 επαναλήψεις δεις ότι δεν μπορείς να το κάνεις σωστά, εκτέλεσε τις υπόλοιπες επιστρέφοντας σε πρηνή θέση.
Βγες λίγο πιο ρηχά ώστε να έχεις τα πόδια ελαφρώς λυγισμένα για μεγαλύτερη σταθερότητα και την επιφάνεια του νερού στο ύψος του στέρνου μας.
Στις υπόλοιπες ασκήσεις ο κορμός θα πρέπει να βρίσκεται σε καλή κάθετη θέση, τεντωμένος, με τους ώμους καλά τοποθετημένους πίσω και τους κοιλιακούς και τους ραχιαίους σε ενεργητική κατάσταση.
Με τα χέρια σε διάσταση και σε γωνία 45 μοιρών, φέρε όσο περισσότερο νερό μπορείς με κυκλικές κινήσεις προς τα μέσα. Κάνε 2 σετ των 20 επαναλήψεων και διάλειμμα όχι μεγαλύτερο των 30”.
Με τα χέρια τεντωμένα μπροστά από το στήθος και τις παλάμες στο νερό παράλληλες μεταξύ τους, με τα δάχτυλα σφιχτά ενωμένα, κάνε πιέσεις προς τα μέσα. Ολοκλήρωσε 2 σετ των 20 επαναλήψεων.
Στην ίδια θέση αλλά αυτή τη φορά με τα χέρια σε έκταση και τις παλάμες στραμμένες προς τα έξω, εκτέλεσε 2 σετ των 20 επαναλήψεων με πιέσεις προς τα έξω.
Με τα χέρια αυτή τη φορά τεντωμένα και τοποθετημένα δίπλα από τους απαγωγούς και λίγο πιο πίσω και τις παλάμες στραμμένες προς τα κάτω, κάνε πιέσεις τρικεφάλων με τους αγκώνες όσο μπορείς να κατευθύνουν την κίνηση και να μη χαλαρώνουν και να ανοίγουν. Εκτέλεσε τον ίδιο αριθμό επαναλήψεων.
Θες να φαίνεσαι πιο ψηλή και πιο αδύνατη; Ακολούθησε αυτήν την άσκηση!
Απόκτησε το σώμα που ποθείς!

Θες κι εσύ να φαίνεσαι πιο ψηλή και πιο αδύνατη; Δεν έχεις τίποτα άλλο να κάνεις παρά να ακολουθήσεις αυτήν την άσκηση!

Ξεκίνα αυτό το είδος γυμναστικής και θα δεις τεράστια διαφορά στο σώμα σου.

Όλες θα γίνουμε wannabe μπαλαρίνες και υπάρχει λόγος! Η επιστροφή στο μπαλέτο δεν είναι τυχαία, μιας και οι ντελικάτες κινήσεις βοηθούν στην καλύτερη ισορροπία και στην επιμήκυνση των μυών.

Οπότε, καταφέρνεις και να δείχνεις πιο ψηλή και αδύνατη ενώ και οι θερμίδες που καις είναι ιδανικές για ένα πιο αδύνατο σώμα.

Βέβαια, πρέπει να θυμάσαι πως με το μπαλέτο το σώμα κουράζεται υπερβολικά αφού η κάθε κίνηση μπορεί να διαρκεί πολύ και κινδυνεύεις από τραυματισμούς.

Οπότε, ξεκίνα δειλά δειλά μπαλέτο ενηλίκων, κάνε τις ασκήσεις μέχρι το σημείο εκείνο που δεν κινδυνεύεις και δεν καταπονείς το σώμα σου και με τον καιρό και την εξάσκηση μπορείς να γίνεις μια πρίμα μπαλαρίνα.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Θες να φαίνεσαι πιο ψηλή και πιο αδύνατη; Ακολούθησε αυτήν την άσκηση!

Λίπος στα μπράτσα: 3 απλές και εύκολες ασκήσεις για σφιχτά και δυνατά μπράτσα!

Διαβάστε περισσότερα θέματα γυμναστικής στο Youweekly.gr!

Share