Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Αυτή την γυμναστική ακολουθεί με προπονητή τον Κωνσταντίνο Βασάλο!

Έτσι διατηρείται σε φόρμα!

Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Αυτή την γυμναστική ακολουθεί με προπονητή τον Κωνσταντίνο Βασάλο!

Αυτή είναι η γυμναστική που ακολουθεί η Ευρυδίκη Βαλαβάνη με προπονητή τον Κωνσταντίνο Βασάλο, ο οποίος την έχει αναλάβει για να διατηρείται σε φόρμα.

Η δημοσιογράφος έχει άψογες αναλογίες και αυτό με καθημερινή προπόνηση, παρά τις αυξημένες επαγγελματικές της υποχρεώσεις και σωστή διατροφή.

Το απόγευμα της Κυριακής, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους στο instagram κάποιες φωτογραφίες της από το γυμναστήριο γράφοντας στην λεζάντα:

Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Τρομερή αλλαγή στα μαλλιά της! Άλλος άνθρωπος!

Τι κι αν είναι Κυριακή; Όταν «μπλέκεις» με @costavasaloshd, όλες οι μέρες είναι ίδιες! #workout #workoutmotivation #Sunday #gym #nopainnogain #training #fitness.

Ευρυδίκη Βαλαβάνη γυμναστική

Ευρυδίκη Βαλαβάνη γυμναστική

Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Τα ρουφηχτά φιλιά μέσα στη θάλασσα με τον Βασάλο! Θα τον "έπνιγε"! (Βίντεο)

Τα ρουφηχτά φιλιά μέσα στη θάλασσα της Ευρυδίκης Βαλαβάνη με τον Κωνσταντίνο Βασάλο! Παραλίγο να τον "πνίξει" από το πάθος!

Η παρουσιάστρια ανέβασε βίντεο από τις καλοκαιρινές τους διακοπές, όπου πέρασαν υπέροχα!

Φουλ ερωτευμένη με τον Κωνσταντίνο Βασάλο είναι η Ευρυδίκη Βαλαβάνη και δεν το κρύβει καθόλου!

Οι δυο τους περνάνε υπέροχες στιγμές, με την παρουσιάστρια να ποστάρει ένα υπέροχο και ταυτόχρονα τρυφερό βίντεο στο instagram με τον αγαπημένο της!

Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Η φωτογραφία που αναστατώνει και τον Βασάλο! Πόζα-φωτιά!

Εκτός από τις βουτιές στη θάλασσα, είδαμε και το ζευγάρι να δίνει φιλιά ενώ κολυμπάει και την ανάρτηση να γεμίζει από likes!

Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Ποζάρει με την αδερφή της και μας έδειξε πόσο μοιάζουν!

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη πόζαρε με την αδερφή της με αφορμή τα γενέθλια της και μας έδειξε πόσο μοιάζουν.

Η Ιωάννα Βαλαβάνη έγινε 25 χρονών και το γιόρτασε έχοντας δίπλα της αγαπημένα της πρόσωπα και την οικογένεια της.

Η δημοσιογράφος, θέλησε αν της ευχηθεί και δημόσια, αναρτώντας στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια κοινή τους φωτογραφία και την τούρτα των γενεθλίων.

«Δεν ξέρω τι θα έκανα χωρίς εσένα! Η ζωή σου να είναι ακριβώς όπως την έχεις ονειρευτεί! Λοβ γιου!», έγραψε χαρακτηριστικά η Ευρυδίκη στη λεζάντα που την συνόδευε.

Ευρυδίκη Βαλαβάνη αδερφή

Ευρυδίκη Βαλαβάνη - Κωνσταντίνος Βασάλος: Full in love! Το τρυφερό φιλί στην κάμερα!

Full in love είναι η Ευρυδίκη Βαλαβάνη και ο Κωνσταντίνος Βασάλος. Μάλιστα, αντάλλαξαν και ένα τρυφερό φιλί μπροστά στην κάμερα.

Το ζευγάρι φέτος το καλοκαίρι δεν σταμάτησε να απολαμβάνει τις καλοκαιρινές του διακοπές σε διάφορα νησιά της Ελλάδος. Μάλιστα, οι εμφανίσεις της δημοσιογράφου με μαγιό ήταν "φωτιά".

Τις τελευταίες δυο εβδομάδες, βρίσκονται στην Κρήτη, αφού απόλαυσε τα νερά της Μήλου, την πανέμορφη Κεφαλονιά και την καταπράσινη Σκόπελο. Από τις 7 Ιουλίου, όταν μας αποχαιρέτισε τηλεοπτικά, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη επισκέφτηκε επίσης τον Βόλο και την γραφική Αίγινα.

Στην πιο πρόσφατη ανάρτησή της στο Instagram, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη αντάλλαξε με τον Κωνσταντίνος Βασάλο ένα τρυφερό φιλί και έγραψε «Εγώ κι εσύ».

Ευρυδίκη Βαλαβάνη - Κωνσταντίνος Βασάλος