Φιλιώ Τσίνογλου: Η social media queen έχει τον πιο εύκολο τρόπο να γίνεις κορμάρα!

Κάν'το όπως η Φιλιώ!

Φιλιώ Τσίνογλου: Η social media queen έχει τον πιο εύκολο τρόπο να γίνεις κορμάρα!

Η social media queen Φιλιώ Τσινογλου έχει τον πιο εύκολο τρόπο να γίνεις κορμάρα!

Η ίδια, έχει φτιάξει ένα site στο οποίο σου δείχνει τις πιο γρήγορες και απλές ασκήσεις ώστε μέχρι τα Χριστούγεννα να έχεις το απόλυτο κορμί!

Λίγα λόγια για την Φιλιώ:

Στο Instagram μετρά περισσότερους από 200.000 followers, ενώ κατάφερε να γίνει γνωστή ως Filio Lou! Η Φιλιώ Τσίνογλου, με καταγωγή από το Βόλο, είναι σύζυγος, μητέρα, μα κυρίως μία σέξι και εκρηκτική γυναίκα που έκανε το χόμπι της… επάγγελμα.

Έχοντας το δικό της κανάλι στο YouTube, λατρεύοντας τα social media και καταφέρνοντας να μοιράζεται προσωπικές της στιγμές με τους διαδικτυακούς της φίλους, κάθε της ανάρτηση συγκεντρώνει χιλιάδες likes και σχόλια, ιδιαίτερα οι φωτογραφίες της με μαγιό και αποκαλυπτικά ρούχα. Η ίδια, είναι παντρεμένη με τον Κώστα Οικονόμου και έχει ένα κοριτσάκι, την Ζέφη.

Εμείς, την ρωτήσαμε για το site της και μας είπε μεταξύ άλλων:

«Το www.filiolou.gr είναι ένα σάιτ το οποίο προσφέρει προγράμματα γυμναστικής με βίντεο σε όσους προτιμούν να γυμνάζονται στο σπίτι. Ένα από τα προγράμματα είναι η γυμναστική με το βάρος του σώματος που πολύ εύκολα μπορεί κάποιος να το εκτελέσει στο σπίτι διότι δεν απαιτείται εξοπλισμός .Για όσους ενδιαφέρονται να αθληθούν με εξοπλισμό υπάρχει πρόγραμμα που απαιτεί ελάχιστο εξοπλισμό ο οποίος είναι 2 αλτήρες , ένα kettlebell και ένα mini band. Εδώ να αναφέρουμε ότι όλα τα προγράμματα , η δημιουργία τους και η καθοδήγηση τους γίνονται από καθηγητή φυσικής αγωγής. Προσωπικά το αγαπημένο μου πρόγραμμα είναι αυτό της γυμναστικής μετά την εγκυμοσύνη το οποίο ακολούθησα κ εγώ και πραγματικά είδα θεαματικά αποτελεσματα στο σώμα μου.

Μάλιστα, το εν λόγω πρόγραμμα, μπορούν να το ακολουθήσουν επίσης άτομα που είναι αρχάρια και δεν έχουν ξαναγυμναστει.Η διάρκεια των προγραμμάτων είναι από 20 έως 40 λεπτά και ανανεώνονται καθημερινά όποτε προσφέρει 5 διαφορετικά προγράμματα την εβδομάδα, άρα 20 βίντεο το μήνα!


Τέλος , έχουμε φροντίσει η τιμή να είναι προσιτή ώστε όλοι να μπορούν να απολαύσουν τα οφέλη των προγραμμάτων μας!» Ακόμα να ξεκινήσετε;

Φιλιώ Τσίνογλου: Η ξανθιά καλλονή από το Βόλο που σαρώνει στα social media!

Όλα όσα πρέπει να ξέρεις για την Φιλιώ Τσίνογλου! Η ξανθιά καλλονή από το Βόλο που σαρώνει στα social media και γράφει την δική της ιστορία!

Στο Instagram μετρά περισσότερους από 200.000 followers, ενώ κατάφερε να γίνει γνωστή ως Filio Lou! Η Φιλιώ Τσίνογλου, με καταγωγή από το Βόλο, είναι σύζυγος, μητέρα, μα κυρίως μία σέξι και εκρηκτική γυναίκα που έκανε το χόμπι της… επάγγελμα.

Έχοντας το δικό της κανάλι στο YouTube, λατρεύοντας τα social media και καταφέρνοντας να μοιράζεται προσωπικές της στιγμές με τους διαδικτυακούς της φίλους, κάθε της ανάρτηση συγκεντρώνει χιλιάδες likes και σχόλια, ιδιαίτερα οι φωτογραφίες της με μαγιό και αποκαλυπτικά ρούχα. Η ίδια, είναι παντρεμένη με τον Κώστα Οικονόμου, τον γνωστό ποδοσφαιριστή και μαζί έχουν αποκτήσει μια κούκλα κόρη. Η Φιλιώ, έχει ανοίξει πρόσφατα την δική της πλατφόρμα με fitness συμβουλές και συνεχίζει να σαρώνει! Δείτε την:

Φιλιώ Τσίνογλου: Η ξανθιά καλλονή από το Βόλο που σαρώνει στα social media!Φιλιώ Τσίνογλου: Η ξανθιά καλλονή από το Βόλο που σαρώνει στα social media!Φιλιώ Τσίνογλου: Η ξανθιά καλλονή από το Βόλο που σαρώνει στα social media!Φιλιώ Τσίνογλου: Η ξανθιά καλλονή από το Βόλο που σαρώνει στα social media!Φιλιώ Τσίνογλου: Η ξανθιά καλλονή από το Βόλο που σαρώνει στα social media!