Αυτή τη γυμναστική επιλέγει η Αθηνά Οικονομάκου για να διατηρεί τη σιλουέτα της

Εμάς μας κέρδισε!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Αυτή τη γυμναστική επιλέγει η Αθηνά Οικονομάκου για να διατηρεί τη σιλουέτα της

Η Αθηνά Οικονομάκου δε μένει καθόλου στάσιμη όσο καιρό βρίσκεται σε καραντίνα στο σπίτι της και μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μας δείχνει ποια είναι η γυμναστική που επιλέγει να κάνει αυτόν τον καιρό για να διατηρεί τη σιλουέτα της.

Μπορεί αυτές τις μέρες να βρισκόμαστε όλοι κλεισμένοι στο σπίτι και να μην μπορούμε να ακολουθήσουμε το κανονικό μας πρόγραμμα, ωστόσο η Αθηνά Οικονομάκου έχει βρει τον τρόπο να κάνει τη γυμναστική της ακόμα και τώρα.

Η αγαπημένη ηθοποιός φροντίζει να ενημερώνει τους διαδικτυακούς της φίλους για όλες τις δραστηριότητες με τις οποίες καταπιάνεται αυτόν τον καιρό και κάτι αντίστοιχο έκανε και όταν ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, στιγμιότυπο από τη γυμναστική της.

Πέρα από το σώμα της, η Αθηνά Οικονομάκου προσέχει και τη διατροφή της. Δείτε τι μαγείρεψε πριν από λίγες μέρες!

Αυτή τη γυμναστική επιλέγει η Αθηνά Οικονομάκου

Αυτό που αρέσει πιο πολύ στην Αθηνά Οικονομάκου φαίνεται πως είναι το ποδήλατο, αφού η αγαπημένη ηθοποιός επιλέγει να κάνει μαζί με τον συζυγό της, Φίλιππο Μιχόπουλο, βόλτες με το ποδήλατο στη γειτονιά, προκειμένου να ασκηθεί αλλά και να περάσει δημιουργικά το χρόνο της.

Το ζευγάρι έχει υπό κανονικές συνθήκες πολλές υποχρεώσεις μέσα στην καθημερινότητά του, ωστόσο αυτή τη φορά βρήκε την ευκαιρία να περάσει χρόνο μαζί και να απολαύσει μία όμορφη ποδηλατάδα.

Έτσι η Αθηνά Οικονομάκου και ο Φίλιππος Μιχόπουλος, φόρεσαν τα αθλητικά τους και ανέβηκαν στα ποδήλατά τους προκειμένου να κάνουν την βόλτα τους, έχοντας πρώτα στείλει μήνυμα στο 13033 ώστε να κάνουν γνωστή την έξοδό τους από το σπίτι.

Το στιγμιότυπο ανέβηκε στο Instagrma και εμείς λέμε "ναι" στην άσκηση που επιλέγει η αγαπημένη ηθοποιός!

Αθηνά Οικονομάκου γυμναστική