Η γυμναστική που επιλέγει η Kate Middleton για μένει σε φόρμα

Έχει αποτελέσματα!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Η γυμναστική που επιλέγει η Kate Middleton για μένει σε φόρμα

H Kate Middleton έχει ένα από τα πιο προσεγμένα σώματα στην βασιλική οικογένεια και αυτό γιατί είναι πολύ αυστηρή τόσο με τη διατροφή που ακολουθεί όσο και με τη γυμναστική που επιλέγει να κάνει καθημερινά για να μένει σε φόρμα.

Η Δούκισσα του Κέιμπριτζ έχει καταφέρει να εντυπωσιάσει όλο τον αγγλικό λαό με την εξυπνάδα της αλλά και την ομορφιά της, η οποία αντικειμενικά δεν είναι καθόλου εύκολη υπόθεση.

H Kate Middleton είναι από τις γυναίκες που δουλεύουν πολύ σκληρά για να βελτιώνουν καθημερινά τον εαυτό τους και αυτό φαίνεται στις όλο και πιο αψεγάδιαστες εμφανίσεις που κάνει μαζί με τον αγαπημένο της σύζυγο Ουίλιαμ.

Έτσι, πέρα από το αυστηρό πρόγραμμα διατροφή που επιλέγει να ακολουθεί, η Δούκισσα του Κέιμπριτζ γυμνάζεται τακτικά.

Η γυμναστική που επιλέγει δεν είναι άλλη από το μποξ. Ναι μπορεί να μην ακούγεται καθόλου σαν ένα γυναικείο άθλημα, ωστόσο η Kate Middleton καταφέρνει να σκίζει με αυτό και να διατηρεί τη σιλουέτα της με τον καλύτερο τρόπο.

Kate Middleton γυμναστική

Όσο για τη διατροφή της, αυτά είναι τα πιάτα που επιλέγει

Πρωινό

Για να ξεκινήσει καλά η μέρα της, η Kate Middleton συνήθως επιλέγει να φτιάχνει ένα θρεπτικό smoothie με σπιρουλίνα, kale, matcha, σπανάκι, κόλιανδρο και βατόμουρα.

Μεσημεριανό

Η Δούκισσα επιλέγει μία πιο οργανική δίαιτα πλούσια σε αντιοξειδωτικά, οπότε επιλέγει σαλάτες και φρέσκα φρούτα καθημερινά.

Μερικά από τα αγαπημένα της πιάτα, είναι οι σαλάτες με καρπούζι, το γκασπάτσο, τα γκότζι μπέρι και το σεβίτσε. Η σιλουέτα της μπορεί να είναι ήδη τέλεια, αυτό ωστόσο που θέλει να πετύχει στην πραγματικότγτα, είναι αλάνθαστο δέρμα.

Βραδινό

Η απάντηση για το τι τρώει η Δούκισσα του Κέιμπριτζ, έρχεται μέσα από δύο μόνο λέξεις: ψητό κοτόπουλο.

Τα απογεύματα, η Kate Middleton απολαμβάνει την αγαπημένη της δραστηριότητα που δεν είναι άλλη από τη μαγειρική. Συγκεκριμένα, μαγειρεύει συνήθως το αγαπημένο πιάτο του συζύγου της, δηλαδή ψητό κοτόπουλο.