Με αυτές τις ασκήσεις έκανε "πέτρα" τους κοιλιακούς της η Kate Middleton

Δεν είναι τυχαίο ότι έχει κορμάρα...

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Με αυτές τις ασκήσεις έκανε

Η Kate Middleton κάνει πολύ μεγάλη προσπάθεια προκειμένου να διατηρεί το σώμα της αψεγάδιαστο και έτσι, έχει βρει μερικές ασκήσεις που τη βοηθούν να κάνει "πέτρα" τους κοιλιακούς της και ταυτόχρονα να παραμένει υγιής και νέα!

Η Δούκισσα του Κέιμπριτζ έχει καταφέρει να εντυπωσιάσει όλο τον αγγλικό λαό με την εξυπνάδα της αλλά και την ομορφιά της, η οποία αντικειμενικά δεν είναι καθόλου εύκολη υπόθεση.

H Kate Middleton είναι από τις γυναίκες που δουλεύουν πολύ σκληρά για να βελτιώνουν καθημερινά τον εαυτό τους και αυτό φαίνεται στις όλο και πιο αψεγάδιαστες εμφανίσεις που κάνει μαζί με τον αγαπημένο της σύζυγο Ουίλιαμ.

Έτσι, πέρα από το αυστηρό πρόγραμμα διατροφή που επιλέγει να ακολουθεί, δείτε εδώ τα πιάτα που έχει κόψει "μαχαίρι", η Δούκισσα του Κέιμπριτζ γυμνάζεται τακτικά.

Η Kate Middleton έχει συχνά παραδεχθεί ότι η αγάπη της για τη φύση, τις βόλτες και το τρέξιμο πηγάζει από την ανάγκη της να διατηρεί σε υψηλά επίπεδα τόσο την σωματική όσο και την πνευματική της υγεία.

«Προσπαθώ να μεταδώσω αυτόν τον τρόπο ζωής και στα τρία παιδιά μου από τώρα που είναι πολύ μικρά, γι’ αυτό και οι βόλτες ή το παιχνίδι μαζί τους στην εξοχή αποτελεί για μένα πρωταρχικό ρόλο στην καθημερινή μου ρουτίνα», είπε στη σειρά podcast «Happy Mum, Happy Baby» της συγγραφέως, blogger και παρουσιάστριας Giovanna Fletcher.

«Θα επέλεγα οπωσδήποτε τη Δούκισσα του Κέιμπριτζ στην ομάδα μου, επειδή μπορεί να τρέχει ασταμάτητα όλη μέρα. Είναι μια μηχανή! Γεννημένη αθλήτρια», σχολίασε ο Mike Tindall, πρώην πρωταθλητής ράγκπι με την εθνική ομάδα της Αγγλία, παντρεμένος με την ξαδέλφη του πρίγκιπα William, Zara Tindall.

Όσο για τη διατροφή της Kate Middleton, αυτά είναι τα πιάτα που επιλέγει

Πρωινό

Για να ξεκινήσει καλά η μέρα της, η Kate Middleton συνήθως επιλέγει να φτιάχνει ένα θρεπτικό smoothie με σπιρουλίνα, kale, matcha, σπανάκι, κόλιανδρο και βατόμουρα.

Μεσημεριανό

Η Δούκισσα επιλέγει μία πιο οργανική δίαιτα πλούσια σε αντιοξειδωτικά, οπότε επιλέγει σαλάτες και φρέσκα φρούτα καθημερινά.

Μερικά από τα αγαπημένα της πιάτα, είναι οι σαλάτες με καρπούζι, το γκασπάτσο, τα γκότζι μπέρι και το σεβίτσε. Η σιλουέτα της μπορεί να είναι ήδη τέλεια, αυτό ωστόσο που θέλει να πετύχει στην πραγματικότγτα, είναι αλάνθαστο δέρμα.

Βραδινό

Η απάντηση για το τι τρώει η Δούκισσα του Κέιμπριτζ, έρχεται μέσα από δύο μόνο λέξεις: ψητό κοτόπουλο.

Τα απογεύματα, η Kate Middleton απολαμβάνει την αγαπημένη της δραστηριότητα που δεν είναι άλλη από τη μαγειρική. Συγκεκριμένα, μαγειρεύει συνήθως το αγαπημένο πιάτο του συζύγου της, δηλαδή ψητό κοτόπουλο.