Αθηνά Οικονομάκου: Η θαυματουργή γυμναστική με την οποία καταφέρνει να «δέσει» το σώμα της

Είναι ό, τι καλύτερο

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Αθηνά Οικονομάκου: Η θαυματουργή γυμναστική με την οποία καταφέρνει να «δέσει» το σώμα της

Η Αθηνά Οικονομάκου έχει αποκτήσει δυο υπέροχα παιδάκια, τον Μάξιμο και τη μικρή Σιέννα - Ηλέκτρα. Η αγαπημένη ηθοποιός ωστόσο σε κάθε εγκυμοσύνη της φρόντισε το σώμα της και αργότερα, βρήκε τον τρόπο να χάσει εύκολα και γρήγορα τα περιττά κιλά.

Πριν από λίγες μέρες λοιπόν, η Αθηνά Οικονομάκου αποκάλυψε πως επέστρεψε σε μία από τις πιο αγαπημένες της συνήθειες, τη γυμναστική και συγκεκριμένα την aerial yoga, η οποία τη βοηθάει να επαναφέρει στα φυσιολογικά του το σώμα της και να το «δέσει» και πάλι μετά τις δύο εγκυμοσύνες.

Η γυμναστική της Αθηνάς Οικονομάκου

Τι είναι το Aerial Yoga και σε τι ωφελεί

Η Aerial Yoga είναι ένας τύπος εναέριας γυμναστικής που γίνεται όλο και πιο δημοφιλής τα τελευταία χρόνια. Η λεγόμενη “γιόγκα στον αέρα” είναι ιδανική για όσους θέλουν να βελτιώσουν την ευλυγισία τους και να κάνουν ταυτόχρονα μια έντονη προπόνηση.

Η Aerial Yoga προσφέρει επίσης πολλά άλλα οφέλη, μερικά από τα οποία περιλαμβάνουν τη βελτίωση της στάσης του σώματος και τη μείωση του άγχους. Αν ενδιαφέρεστε να μάθετε τα πάντα γύρω από την Aerial Yoga, αυτό το άρθρο θα σας κατατοπίσει πλήρως! Μάθετε τι είναι η Aerial Yoga, πώς λειτουργεί, ποιες είναι οι στάσεις που περιλαμβάνει, ποια τα οφέλη της και ποιες οι χρήσιμες συμβουλές για να απολαύσετε στο μέγιστο τη γιόγκα στον αέρα!

Η Aerial Yoga είναι ένα είδος γιόγκα που αναπτύχθηκε το 2006 από τη Michelle Dortignac και συνδυάζει εναέρια ακροβατικά με στάσεις γιόγκα. Η Aerial Yoga γίνεται σε αιώρες που κρέμονται από το ταβάνι και μετακινούνται ανάλογα με τις ανάγκες του κάθε ασκούμενου, ώστε το άτομο να μπορεί να εξασκήσει μια ποικιλία διαφορετικών κινήσεων-στάσεων (asanas).

Ο σκοπός της αιώρας είναι να στηρίζει το βάρος του ακροβάτη και να επιτρέπει πιο προχωρημένες στάσεις από αυτές που εκτελούνται συνήθως στο έδαφος.