Γυμνάζεται με τούρλα την κοιλίτσα - Η άσκηση που κάνει η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου στον 5ο μήνα της εγκυμοσύνης της

Την χαλαρώνει αλλά την κρατάει και στα κιλά της

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Πηγή: instagram / Konstantina Spyropoulou
Πηγή: instagram / Konstantina Spyropoulou

Τον πέμπτο μήνα της εγκυμοσύνης της διανύει η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, η οποία όπως φαίνεται αλλά και σύμφωνα με πληροφορίες περιμένει αγοράκι. Η παρουσιάστρια επιβεβαίωσε πριν μερικές μέρες την κύησή της και μάλιστα πραγματοποίησε και την πρώτη δημόσια έξοδό της, με την φουσκωμένη της κοιλίτσα να ήταν αυτή που πρωταγωνίστησε (δείτε εδώ αποκλειστικές φωτογραφίες).

Αυτόν τον καιρό λοιπόν, η ίδια έχει γίνει αρκετά πιο ενεργή στα social media και πλέον μοιράζεται χωρίς φόβο με τους διαδικτυακούς της φίλους πολλά στιγμιότυπα από την νέα της καθημερινότητα.

Ένα από αυτά είναι και η γυμναστική που ξεκίνησε, ιδανική για τις εγκυμονούσες κι αυτή δεν είναι άλλη από την yoga, που πολλές μέλλουσες μανούλες επιλέγουν να κάνουν κατά την διάρκεια της κύησης τους καθώς τους βοηθάει τόσο σωματικά όσο και πνευματικά, μιας και τους χαλαρώνει αρκετά, κάτι που έχουν φυσικά πολύ ανάγκη.

Η γυμναστική που ξεκίνησε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου στον 5ο μήνα της εγκυμοσύνη της

«It’s prenatal yoga o’ clock», έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας της που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.

Η γυμναστική που ξεκίνησε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου στον 5ο μήνα της εγκυμοσύνη της 

Οι πρώτες δηλώσεις της για τον γάμο της με τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο

Η όμορφη παρουσιάστρια παραχώρησε και τις πρώτες της δηλώσεις μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της.

«Αισθάνομαι πάρα πολύ μοναδικά, ξεχωριστά. Είναι κάτι πρωτόγνωρο για μένα.

Δεν είναι ότι δεν ήθελα να το πω στον κόσμο απλά θέλω να έχω ολοκληρώσει τις διαδικασίες. Δεν θα απαντήσω αν κάναμε πολιτικό γάμο. Έχει γίνει πρόταση γάμου. Δεν θα κάνουμε γαμοβάπτιση. Θέλω να γίνουν τα μυστήρια ξεχωριστά. Οι άνδρες δεν καταλαβαίνουν την αρχή μιας εγκυμοσύνης μέχρι να φουσκώσει η κοιλιά. Δεν έχω προτίμηση για το αν θα είναι κορίτσι ή αγόρι. Ο Βασίλης θέλει αγόρι, αν και στα κορίτσια έχει αδυναμία επειδή έχει ανιψιές. Είχα συζητήσει πολλά τηλεοπτικά project αλλά μετά την εγκυμοσύνη όλα μπήκαν σε δεύτερη μοίρα», είπε χαρακτηριστικά η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.