Έκτακτη ανακοίνωση από τον ΕΟΦ: Αποσύρει άρον άρον γνωστά φάρμακα από την αγορά!

Έκτακτη ανακοίνωση από τον ΕΟΦ: Αποσύρει άρον άρον γνωστά φάρμακα από την αγορά!

Πρόκειται για αντίγραφα συνταγογραφούμενων φαρμακευτικών προϊόντων με ξενόγλωσση συσκευασία και για το προϊόν Onycosolve, που διακινούνται μέσω διαδικτύου.

Ο Ε.Ο.Φ. ανακοινώνει ότι, μέσω του διαδικτύου, διαφημίζονται και διακινούνται φαρμακευτικά προϊόντα, τα οποία δεν διαθέτουν άδεια κυκλοφορίας στη χώρα μας. διαβάστε παρακάτω..

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Υγιεινές τροφές που τις τρως για δίαιτα... αλλά παχαίνουν! Προσοχή κορίτσια!

- Μέσω της ιστοσελίδας www.eu-meds.net/gr διακινούνται αντίγραφα συνταγογραφούμενων φαρμακευτικών προϊόντων, (προϊόντα για στυτική δυσλειτουργία, για απώλεια βάρους κλπ), με ξενόγλωσση συσκευασία και χωρίς άδεια κυκλοφορίας.

Μέσω ιστοσελίδων, διαφημίζεται και διακινείται, ως αντιμυκητιακό φάρμακο, το προϊόν Onycosolve, χωρίς να διαθέτει άδεια κυκλοφορίας φαρμάκου στη χώρα μας.

Eφιστάται η προσοχή των καταναλωτών ώστε σε περίπτωση που έρθουν στη κατοχή τους τα παραπάνω προϊόντα, να μην τα χρησιμοποιήσουν και να ενημερώσουν άμεσα τον ΕΟΦ.

Επισημαίνεται και πάλι ότι η αγορά προϊόντων αρμοδιότητας ΕΟΦ από μη εγκεκριμένες πηγές, μπορεί να θέσει σε κίνδυνο την υγεία του καταναλωτή, καθώς δεν διασφαλίζεται η ποιότητα και η ασφάλεια των προϊόντων.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ελένη Φουρέιρα: Έτσι διατηρεί το κορμί της! Το βίντεο με την σκληρή προπόνησή της που έγινε viral!

TAGS