Αληθινή ιστορία: "Ο καρκίνος μου στέρησε την ερωτική μου ζωή"!

Η εξομολόγηση που μας συγκλόνισε!

Αληθινή ιστορία:

Έρευνες δείχνουν ότι το 30% των γυναικών που έχουν ξεπεράσει το καρκίνο έχουν καταφέρει να επανέλφουν φυσιολογικά στην ερωτική τους ζωή. Αντίθετα, το ποσοστό των ανδρών, που είχαν καρκίνο στα γεννητικά τους όργανα, και εξακολουθούν να έχουν στύσεις είναι μικρότερο από 25%.

Ένα τέτοιο παράδειγμα, είναι ο Ρόμπερτ Μούρ. Όσο πιο κοντά ερχόταν με την καινούργια του κοπέλα μετά το καρκίκο, τόσο περισσότερο καταλάβαινε ότι έπρεπε να απομακρυνθεί. Ο Μουρ, που τώρα είναι 26 χρονών, ξεκίνησε να βγαίνει μια νηπιαγωγό "πολύ καλή και γλυκιά γυναίκα" όπως περιγράφει. Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: "Έχω πολύ άγχος! Ευθύνεται αυτό για τις καθυστερήσεις στην περίοδό μου;" O γυναικολόγος του Youweekly.gr απαντά...

Αλλά όταν ήταν έτοιμη να προχωρήσει μαζί του, άρχισε να έχει ορισμένες απορίες. Τον ρώτησε ποιος ήταν ο λόγος που δεν ανταποκρινόταν σεξουαλικά και για ποιο λόγο δεν ένιωθε τίποτα όταν τον άγγιζε προς τα κάτω. Ο Μουρ, που δεν ήταν έτοιμος να της πει την αλήθεια, της δικαιολογήθηκε, λέγοντας ότι ήπιε πολύ καφέ. Τελικά πριν κάνουν σεξ , της εξήγησε ότι ήταν πολύ νέος για να κάνει σχέση και ότι ήθελε να εξερευνήσει πριν κάνει κάτι σοβαρό.

"Θα έκανα τα πάντα για να μείνω μαζί της. Όμως ήμουν πολύ αγχωμένος πως αν προχωρούσαμε δεν θα μου σηκωνόταν" θυμάται.

Δείτε ακόμη: Τι είναι το Vertigo που είχε ο Γιώργος Μπαλταδώρος; Η παραίσθηση που έστειλε τον άτυχο πιλότο στο θάνατο! Ποια είναι τα συμπτώματα και πως αντιμετωπίζεται!

Ο Μούρ κατόρθωσε να ξεπεράσει τον καρκίνο στους όρχεις του, που έκανε χημειοθεραπείες και του αφερέθηκε ένας όρχις. Αμέσως μετά τις θεραπείες δυσκολευόταν να αποκτήσει στήση.
"Είναι ήδη αρκετά άσχημο να έχεις καρκίνο, αλλά να καταφέρεις να τον νικήσεις και μετά να μην μπορείς να έχεις ποτέ νορμάλ σεξουαλική ζωή είναι πολύ χειρότερο."

Πηγή: Athensmagazine.gr