“Αντίδοτο” στις εποχικές ενοχλήσεις!

Βάσω Αργυρέα
Beauty Editor
“Αντίδοτο” στις εποχικές ενοχλήσεις!

Μπορεί η άνοιξη να είναι για τους πιο πολλούς η καλύτερη εποχή του χρόνου για κάποιους άλλους όμως μπορεί να γίνει ο χειρότερος εφιάλτης.

Και αυτό γιατί η συγκεκριμένη περίοδος συνδέεται με τις εποχικές ενοχλήσεις, που μαζί με την γύρη, το Νο 1 αλλεργιογόνο, την κόκκινη σκόνη από την Αφρική, τα ακάρεα αλλά και το τρίχωμα ζώων μπορεί να προκαλέσουν συμπτώματα όπως: η ρινική απόφραξη, η δακρύρροια καθώς και η φαγούρα σε μάτια και μύτη. Διαβάστε παρακάτω...

Σε όλα αυτά έρχεται να δώσει τη λύση το συμπλήρωμα διατροφής AlergEnd από τη Lanes, το οποίο χάρη στα ευεργετικά συστατικά του θα καταπολεμήσει άμεσα και αποτελεσματικά-σε μόλις 15’ και χωρίς παρενέργειες- όλα όσα σε ταλαιπωρούν για να απολαύσεις την άνοιξη.

Μοναδική καινοτομία
Στην πρωτοποριακή σύνθεση του Lanes AlergEnd περιέχεται ψευδάργυρος, ο οποίος σε συνδυασμό με την επώνυμη φόρμουλα Sniztop® που, χάρη στα βιοενεργά συστατικά από αυγά ορτυκιού, εμποδίζει την επαφή των αλλεργιογόνων με τα κύτταρα του ανοσοποιητικού συστήματος. Έτσι, είναι εξαιρετικά αποτελεσματικό και μάλιστα σε μόλις 15 λεπτά χωρίς καμία απολύτως παρενέργεια.

Επίσης, το συμπλήρωμα δεν περιέχει ζάχαρη, χρωστικές, λακτόζη ή συντηρητικά, ενώ είναι κατάλληλο για ενήλικες και παιδιά άνω των 6 ετών. Σημείωσε ότι η άμεση δράση και αποτελεσματικότητά του ενάντια στα συμπτώματα των εποχιακών ενοχλήσειων αποδεικνύονται μέσω 2 κλινικών μελετών σε Ελλάδα και Αμερική! Η έρευνα, που πραγματοποιήθηκε στην Ελλάδα το 2017 και έγινε σε συνεργασία με καταξιωμένους αλλεργιολόγους και νοσοκομεία, επιβεβαίωσε τη δράση του σε Έλληνες ασθενείς!

Καιρός λοιπόν να το δοκιμάσεις για να δώσεις τέλος στα ενοχλητικά συμπτώματα της άνοιξης και να ζήσεις άφοβα και χωρίς άγχος την ωραιότερη εποχή του χρόνου!